VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 779
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 475
... Направи ми впечатление как свърши - Папито към Мира - "Не си дърта, като отлежало вино си" и нейното лице в близък план... Това трябваше да мине за приятелски разговор ли?...

Мира вярно реагира странно при разговора за Стефан - какъв беше този жест - искала да го застреля?...
Хаха, и на мен това ми направи впечатление. Безценно беше Simple Smile и неговата глупост, и нейната тъга Joy

По второто - според мен жестът означаваше, че е останала като гръмната, тя!

Аз не харесвам Стефан. Той е от най-опасните хора - умен хитрец, мазник и простак с лустро... Другите гръмогласни истерици са пухкави жълти патенца до него.

# 2 476
  • София
Кулагин е зъл, Стефан е зъл, все хората които си казват каквото има да казват. Друго си е да наденеш маската на божието смирение и да се правиш на ангел небесен.

Има мъже, даже и жени, които не искат деца. Какво толкова. Щом за Гала не е проблем, значи всичко е точно.

# 2 477
Сега да се изкажа

1. Ако съберат Ваня и Сашка в едно предаване няма да могат да си позволят да поканят други участници, защото всички пари определени за седмичен бюджет ще стигат за храна само на тях двете и то за около 3 дни. Мира гледам, че и тя може да се причисли към тази групичка с това похапване на всеки кръгъл час  Grinning Но тя е друго нещо - явно има сериозен метаболизъм

2. Относно живото излъчване - много е нагласено. Според мен дори не е и живо. Аз лично го пропускам, защото после така или иначе в редовния епизод го повтарят, та не виждам особен смисъл от него.

3. В анкетата гласувах за Ваня и Божана - в момента те двете са ми най-най-най дразнещите персони.

4. За Ваня - мисля, че тя о от хората, които постоянно трябва да са забъркани в някаква драма. Няма празно при нея - всичко трябва да бъде много страдащо и драматично, а тя трябва да лее сълзи минимум веднъж дневно. Как не се дехидратира тази жена не знам

5. За Стефан - много смешно ми стана /чак жалко даже/, като седна да обяснява на Мира, че той е толкова добър баща, колкото тя майка. Някой знае ли какви са отношението с детето му, че от това, което съм чела изобщо не се интересува от него. Всъщност май изобщо не се интересува от нищо друго освен от собствената си личност

6. Като слушах последните изказвания на Наско и на Мира един за друг останах с впечатлението, че между тях наистина нищо не е имало - даже и искри, и всичко си е било нагласен монтаж от ББ, за да има някаква уж зараждаща се любов между двамата. И, когато т.нар. любов пламна на друго място, ББ ги остави на мира и повече не се занимаваше с тях

# 2 478
Тази дума "детемразец" е ужасно силна и е много зле да се използва за чуто-недочуто, разбрано-недоразбрано, обяснено напълно - недообяснено. Аз, например, разбирам Стефановата позиция като "не искам бебета на тия години, на 40-45 да дундуркам бебе не искам". Той си има дете, което едва ли мрази, че да е "детемразец". Дори каза на Мира, че претендира да е точно толкова добър баща колкото и Мира претендира, че е добра майка. Т.е. както тя казва, че прави всичко и си обича децата, така и той прави всичко и си обича детето. Детето му е около него, индиректно е намесен и във възпитанието на дъщерята на Гала. Това всичко "детемразец" ли го прави? Да е изгонил дете? Да е пребил дете? Чисто негова работа си е дали иска да прави още деца, какви са причините и т.н. Аз имам няколко приятелски семейства, които решиха, че няма да имат деца. Едните правеха страхотна кариера и нямаше време (жената беше на изключително висока позиция), другите отказват да ползват репродуктивна медицина. Какво сега? Да ги наричам "детемразци" ли?

# 2 479
Гала трябваше да си държи домашния пудел в къщи. Това, че го лансира напоследък, за мен е подозрително. Вероятно пуделът е решил, че е крайно време да се превърне в питбул. Иначе за какво му е известна жена. Ще се качи върху годините и славата и и ще продължи. А тя ще бъде изоставена, колкото и да го обича. Този човек обича само себе си. Няма да има милост и към нея. Дано не съм права , това за втори път го пиша , но цялостното му поведение все повече ме убеждава, че този е интересчия и мръсник. Щял да получи приза за баща на годината, да,бе, да. Готиният татко и мъж.И не , при него няма случайности- всичко е премерено. Това изказване е съвсем целенасочено, че не иска деца. Направо си прави заявка за свободен и готин.

# 2 480
Кулагин е зъл, Стефан е зъл, все хората които си казват каквото има да казват. Друго си е да наденеш маската на божието смирение и да се правиш на ангел небесен.

Има мъже, даже и жени, които не искат деца. Какво толкова. Щом за Гала не е проблем, значи всичко е точно.

Стефан е адски зъл егоцентрик. Като озверяло гладно псе, което стои тихо в ъгъла и дебне.

Кулагин, далеч не е зъл, според мен и в обидите му към някой се крие много по-малко зло, отколкото в комплиментите излизащи от устата на други. Ако ме разбирате ..

# 2 481
Мари, може би "детемразец" е силна дума, но позицията която Стефан проповядва е точно такава. Твоите близки които не искат деца, не са обществени личности и не се коментират. Ако бяха, и тях щяха да сочат с пръст. Шоу, нормално е зрителите да търсят повод за коментар.

# 2 482
Мари, може би "детемразец" е силна дума, но позицията която Стефан проповядва е точно такава. Твоите близки които не искат деца, не са обществени личности и не се коментират. Ако бяха, и тях щяха да сочат с пръст. Шоу, нормално е зрителите да търсят повод за коментар.

Правилно! Или иначе казано - която мома не иска да я щипят, да не се хваща на хорото.  Mr. Green Щом са се набутали там заради едни кинти, трябва да изтърпят всичко - и това, което се говори и пише за тях, и манипулациите и всичко, всичко.
П.П. Гледах снощи и също не смятам, че Стефан е лош баща или детемразец. Преценил е явно, че на тези години му е късно за дете. Зле настроена съм към хора, които създават деца и след това не се грижат за тях, но не и такива, които не желаят деца.

# 2 483
Е, едно е да не искаш деца (причините може да са много - може и да се отнася за конкретен момент, а не изобщо), а друго - да кажеш, че не искаш, защото не ги обичаш по принцип.

# 2 484
  • София

Никаква "съчувственост" от страна на ББ. Заради тези прицеси Nº 55 цяла нощ съм пекла и сме яли.

Сега за вас - закуска тип "ваш Ричко".
Ше си ги взема, ако ще с Ричко в бой да влезна! Joy
Много сте изписали пак. Отивам да ви чета, докато похапвам от мекичките Ричкови Blush

# 2 485
  • София
Разбира се, да наречеш някого зъл е въпрос на  разбиране за това какво е зъл човек. За мен такъв е Северин, който уби Виктория. Кулагин е просто провокативен, и то доста, но от него се очаква именно това. В шоуто той винаги следваше такава линия и остана верен на себе си докрай. За разлика от много други участници. Стефан също не бих нарекла зъл човек. Той просто си има разбирания, които са различни от общовалидните, все пак има това право.

Ох, покрай Ричи ми се доядоха мекици Satisfied

# 2 486
Е какви са тези толкова негови години, хайде и вие сега Simple Smile Престанете да го оправдавате! Погледнах в сайта на ББ - сега е на 41. Щом са от 13 (?) години с Гала, преди 5-6-7 години е бил на 30+, повече от нормална възраст за мъж да стане баща. Просто не иска. Защото е егоист, защото не му се занимава с малки деца (на Гала е голямо, неговото е при майка си) и деца въобще, а нищо чудно и да не му се занимава много с Гала. Може да не се е виждал задълго с нея, а едно дете преполага по-сериозно обвързване все пак.
С какво се занимава/л всъщност този мъж, знае ли се?

# 2 487
Е какви са тези толкова негови години, хайде и вие сега Simple Smile Престанете да го оправдавате! Погледнах в сайта на ББ - сега е на 41. Щом са от 13 (?) години с Гала, преди 5-6-7 години е бил на 30+, повече от нормална възраст за мъж да стане баща. Просто не иска. Защото е егоист, защото не му се занимава с малки деца (на Гала е голямо, неговото е при майка си) и деца въобще, а нищо чудно и да не му се занимава много с Гала. Може да не се е виждал задълго с нея, а едно дете преполага по-сериозно обвързване все пак.
С какво се занимава/л всъщност този мъж?
Абсолютно точно. Моя стана баща на 35г, прекрасна възраст е за човек който иска да има дете.
Стефан е интересчия и му личи от километри. Децата са ангажимент и то за цял живот, това поне го е осъзнал.
Занимава се с пчели, по официални данни. Спред мен смуче парите на Гала.

# 2 488
  • в резерват
С какво се занимава/л всъщност този мъж, знае ли се?

Самият той май още не  е решил. преди време в един от епизодите се обясняваше как е свалял жена си. И тогава каза, с магураджийски тон :"не си спомням по това време  магазин за телефони  ли държах или заведение "

грозните клюки го свързвали с банда,  източвала кредитни карти и арестуван за това, Гала едвам го спасила.

Сега се изживява като пчеличката Мая, имал бизнес с пчели, мед, кошери и подобни, къде , как, с кого, пак не  е ясно.

Ако го попитат нещо конкретно с какво се занимава и си сменя цвета на лицето.

# 2 489
Ето един поздрав от мен.
Беквокалистките да не отварят Joy

https://www.youtube.com/watch?v=jdYUV_I3vUs

Търсех концерта , когато Ваня е обявила, че официално напуска Тоника , ама не намирам.
Тук се врътка чевръсто.

Общи условия

Активация на акаунт