VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 709
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 550
  • густо майна Филибето
Той си каза, че прави нещо, само ако има полза от това. Взима си без да го канят, иска си, защото иначе няма да му дадат, не се съобразявал, защото той бил най-важен за себе си.И никак не се притеснява да си го признае това всичкото. Затова пък много обича да чете книги момчето - как да влияем на другите и от този род. Joy

# 2 551
Днес приятелка ми обясняваше какъв индивид е интервюирала, и бях убедена, че е бил наш Ричи. Та Ричи си е типичен предтставител на младежите, колкото и да не ни се ще. Както и Стефчо, и Наско...то това е кофтито...

# 2 552
  • Пловдив
Стефчо не е точно от младежите, все пак. Grinning

# 2 553
  • Испания
Снощи, когато пускаха пак старото видео със Стефан, той каза: "Аз си имам мой път. Аз, ако имам 2-3 деца, ще се разпилея". Концентриран човек. Ще речеш, че с генетика се занимава или поне с атомна физика. Животът си е негов, да го живее както иска, ама като го показват "в телевизора" да очаква и той, и благоверната му, че ще бъдат обсъждани.

# 2 554
  • густо майна Филибето
Какво му е на Насето?  Blue Heart Blush
 Не мога да го сложа в никакви рамки, защото матрияла ми идва малко Wink Но пък това, върху което разсъждава, като си отвори устата, звучи много зряло за неговите 21г.

# 2 555
Какво му е на Насето?  Blue Heart Blush
 Не мога да го сложа в никакви рамки, защото матрияла ми идва малко Wink Но пък това, върху което разсъждава, като си отвори устата, звучи много зряло за неговите 21г.
Точно,и аз не го намирам за глупав,просто флегматичен.Човек се ражда такъв,това не е порок.

# 2 556
Че той е и съвсем млад, да не кажа малък. На 21 години. Какво толкова искате от него!

# 2 557
Най-безинтересна и нищоправеща е Лора. И извън ББ пак няма достойнства това момиче.

# 2 558
 Не ми е приятен Насето, независимо на колко е години. Все гледа мрачно и лошо, негативно излъчване има, дръпнат, некомуникативен, скучен, тягостен, с неприятен говор, флегматичен, не умее нито да спори, нито да изложи красноречиво позиция и мнение, с беден речник. Какво да ми е симпатично в него изобщо?

# 2 559
Малко ни в клин, ни в ръкав, но искам да пуснат на Мира и моментите, в които Наско и сие я обсъждаха, че искала да се впише сред младите. Не беше приятно.
Как ли ще реагира:)

# 2 560
Снощи, когато пускаха пак старото видео със Стефан, той каза: "Аз си имам мой път. Аз, ако имам 2-3 деца, ще се разпилея". Концентриран човек. Ще речеш, че с генетика се занимава или поне с атомна физика. Животът си е негов, да го живее както иска, ама като го показват "в телевизора" да очаква и той, и благоверната му, че ще бъдат обсъждани.
Той сам се навря между шамарите с изказванията си - сам каза, че не искал деца, защото не ги обичал, че каза, че не иска да се жени и да има деца - после на него и Кака му другите са им виновни - и най-големия проблем се оказа изказването му ултиматум ли е било или не било ултиматум...

Ама хич не ме интересува Гала какво искала и той - като се е правил на интересен пред камерите да си бере плодовете сега (меда или каквото там...)

Яд ме е че не се намира един да се орепчи и да им каже: Я ББ да покаже видеото - ти каза ли? Каза! Какво искаш тогава!?

# 2 561
На Атанас проблемът му е прекаленото високо самочувствие, нещо като Тото номер 2.

# 2 562
  • Варна
Малко ни в клин, ни в ръкав, но искам да пуснат на Мира и моментите, в които Наско и сие я обсъждаха, че искала да се впише сред младите. Не беше приятно.
Как ли ще реагира:)

Е,ще се разциври, после ще ги заяде и така. 😁

# 2 563
Аз номинирах Константин - предпочитам да гледам откровен идиот като Ричко Мекичко (толкова си може) пред псевдоинтелектуалеца Трендафилов. Мъжка клюкарка, която не си застава зад думите, с его до тавана, липса на каквото и да е покритие на това самочувствие. Бълва паразитни думи и измислени от него "термини", писател, ама не е чел Йовков, въобще една надувка, която дори университет не е завършила...няма какво да му гледам. Да се маха.
Другият е Пртко - мисля, че е ясно защо. Подобни "мъже" не бива да се дават за пример в национален ефир, чалга кръчмар, да ходи да си метка салфетки...
Ваня ми е противна много, но може още да покаже от "прекрасната" си същност. Злобата й тепърва ще се проявява според мен. Да й вземат хляба и вафлите и гледайте Мецана какво ще спретне. Божана  - още ще се излага. Нека й.

Относна промото - Мира и Стефан нещо си врещят, ще видим дали е нов конфликт или вчерашния.

# 2 564
  • Испания
Коментарите в "На кафе" от днес: https://play.nova.bg/programi/na-kafe/979426?autostart=true

Общи условия

Активация на акаунт