VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 475
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Направо не мога да преценя кой е най-зле, всички са такива смешници.  Rolling Eyes

# 2 746
Много е смешен с тъпотата си Ричко , захласнах се просто Joy
На Пацо конкурент. Няма начин да не го канят някъде това . Той е мина от бисери

# 2 747
Ако ти стиска? Божана просто е завистлива.

Всички знаят, че щитът не може да се преотстъпва. Нали и Ваня искаше да си преотстъпва щита след Нора, ама не й беше дадено.

Егати завистливите злобари са там бе.

Много ги е яд, че някакво инструкторче от Мадан успява някак в тая игра.
Яд ме е на огромното им самочувствие. Не че Ричи е героят на героите. Не.
Но те прекаляват със злобата и простотията си.

# 2 748
Много е смешен Кънчо тази вечер.

Тъкмо щях да си лягам и да мия зъбаците и аз, но ще гледам номинациите, туй ще е интересно, надявам се....

# 2 749
Много е смешен с тъпотата си Ричко , захласнах се просто Joy
На Пацо конкурент. Няма начин да не го канят някъде това . Той е мина от бисери
По-добре тъп, отколкото злобен.

# 2 750
Точно затова ми харесват Ричи и Роузи,може да са всякакви,но не и ЗЛОБАРИ!
И аз съм за тях. Не са нещо особено, но са най-малкото зло. Но мисля, че избрания от продуцентите победител е друг.

# 2 751
Много са ми смешни тия Simple Smile На кого очакваха да даде щита Кулагин, на някого от тях ли? Crazy

# 2 752
  • Испания
Не може да се преотстъпва, ама Кулагин нали го даде преди седмици пак на Ричард.

# 2 753
Мисля си, че ако изгонят Стефан, като нищо може да даде пак щита на Ричко. Направо ще ги побърка Joy

# 2 754
Ричи сериозно си е повярвал, че е много известен, та чак обещава и безплатна реклама. Накрая да не стане така, че ЕсДиАй да му платят, за да НЕ ги рекламира.

# 2 755
а те да не би да са очаквали на някой от тях Кулагин да даде щита ?

# 2 756
  • София
Мисля си, че ако изгонят Стефан, като нищо може да даде пак щита на Ричко. Направо ще ги побърка Joy
Едва ли. Така ще докара сигурен масивен инфаркт на дружката си Пепа.  Laughing

# 2 757
Смешно е, че Божка толкова иска да защитава Рози. Защо толкова иска да води чуждите битки? ГлупЕндерка. Не се заблудихме, Божке, знаем, че не си морален стожер. Стожерът на стожерите. Даже хич.

Същата, която се въргаля опасно близко до Петко. Или тази, която нескрито захапа Рози на предните номинации? И сега си толкова загрижена кое как изглежда отвън, и на кого честта да защитиш?

Тия защо не си гледат тяхната паничка?

Страхотно гнусно поведение на Божана, ама за кой ли път.

# 2 758
Познавам поне десетина двойки, които нямат и никога не са искали да имат деца. Чудесни хора са, не знаех че трябва да бъдат заклеймени като "детемразци".
А познавам стотици майки, които имат деца и не ги понасят, въпреки че твърдят че едва ли не живеят заради тях.
В случая на Стефан му прави чест, че е честен и откровен по въпроса. Та не виждам на какво се дъжли тази вълна от възмущение.
Упорита си ...

# 2 759
а те да не би да са очаквали на някой от тях Кулагин да даде щита ?
Логично беше да го даде на Рози, ама къде отива тогава екшъна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт