VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 278
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 865
Божке, пай се че идвам. И на Стефан не прости. Нямало да мръдни стотинка от собственото си мнение.

# 2 866
  • Испания
Мене ме е яд на Мира - абе жена с деца, със семейство

Бъркаш. Според драскача е "в семейно положение".

# 2 867
Мене ме е яд на Мира - абе жена с деца, със семейство с кариера, красива си - я вземи му тропни тоя охлюв - кажи ДА! 1 от чиниите е моята, какъв е проблема?  какво му се обясняваш че 5 вечери подред си мила всичките чинии и само тази си я оставила...
И ще му се тръшка, че я сравнявал с Гала... Мира прави къде къде по-стойностно предаване, но не е в приятелка на клана Халваджиян и за това е в по-бедната ТВ...

Ако си слагаша всичките тези хиалурони и процедури дето Гала си ги слага (еоле пък врачки и баячки да и помагат и те) сигурно щеше да е по-опъната от Галя. Всъщнос носът на Галя е много по-грозен от Мириното носле Simple Smile

Е как кво  иска и на него да се хареса въпреки че тя не го харесва...  Просто има страшен комплекс за малоценност тая жена, все не някой я изложил все кой я  обидил

# 2 868
  • Испания
Божка: "И няма да мръдне от мнението си нито стотинка".

# 2 869
  • Пловдив
Само като слушам Божка (без да гледам в момента), мога да позная, че има объркани хормони. Ако я изследват, току виж излезе, че е най-мъжествената от всички в къщата..
Какви хормони, абстиненция е това. Честа смяна на настроенията, от сълзи през истерия до пълна увереност в себе си.  Жалко за нея, много ми харесваше в Мастъра

# 2 870
Прави шум вика, тя обича да си купонира бе Рози.Joy

# 2 871
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде и другия от отбора на шефа за Стефанаки 😄 ама токова са смешни и много злобни, много 🤦🏻♀
Ама Розито продължава да си номинира Божко 🙂
Стефко и Розито на номинации ще са .

# 2 872
Братя по разум. Може ли да наминете пак покрай Нови хан да си приберете Рози. Насето сладко- и той Рози подпука като бой по най- слабия елемент.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 22:43 от victoria vassileva

# 2 873
Ето го и бавния, дано не заспим.....

# 2 874
Наско, ти тука ли си бе, мойто момче?

Жал ми е за Рози. Хиените я нападнаха безпощадно за всяка една малка глупост.

пп. На Наско да не са му вкарали куфар с нови дрешки? Много различна визия от обичайно спортната му.

# 2 875
Флегмага се изказа. Човекът който е във вип брадър само защото е ходил с Мария Илиева критикува Рози за връзката й с Ричи.

# 2 876
  • Испания
Да не ми вдигате тон, ей!

докато се изкаааааааааааажжееееееееее...

# 2 877
Браво бу Насе, заработи 5 точки от номинацията на Петко!

# 2 878
Още повече си затвърдих позицията за Роузи. Единствена бива тя.

# 2 879
И този не разбира какво му се говори, на 21 ли е туй чудо?
Че той бил на 15 когато го е забила леля му Илиева.Joy
Айде и кръчмаря в кюпа, игнорирал го.

Общи условия

Активация на акаунт