VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 126 920
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 090
На Петко рязко му се приспа и му се появи желание да гушне дечицата,горканчо.Ваня от благодарност,че наби Кулагин ли никой не я номинира,срам,срамм.

# 3 091
Пепа кекса е много неприятна и като визия, и като държание. Даже погледът му е един такъв, провокиращ и дразнещ.

Ромски. Ромски очи, ромска челюст. Може би е някакъв мелез в поколенията. Бяла кожа, но всичко друго ...

Ей, майкоооууу.... Звездите как ви ги говорят някои неща... 😆😆😆

# 3 092
  • Испания
Ричард стига до дълбоки прозрения. Утре ще иска да говори с адвокати, за да спре гаврата с него.

Другите създавали някаква песен, в която той е главен герой.

# 3 093
Ричо ББ ли ще съди Joy
Веднага ще му заведа дело за дискриминация, измама, унищожаване на мозъчни клетки, докато го слушам. Аз съм жертва на тъпотата на Ричо.
Рози защо е търсила адвокати ? Ох, не им разбирам, хора ?!
Ще си ги върна след малко пак, нищо не ГазбиГА Weary

# 3 094
  • Испания
Дори не се съгласяват да преговарят с него.

Хайде, спряха го.

Да, Розмари каза, че е говорила с адвоката си.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 08:46 от smileys

# 3 095
След всичко, Рози пак при Ричи...
Мислех я за наивна, но май наистина е глупава.
А и не доумявам момиче, като нея как може да се занимава с този "красавец и умник"?
Ако не беше всичко това с Ричи, ми харесва Рози. Хубаво, възпитано и добродушно момиче е. Но с този пишман мъж много се излага.

# 3 096
След всичко, Рози пак при Ричи...
Мислех я за наивна, но май наистина е глупава.
А и не доумявам момиче, като нея как може да се занимава с този "красавец и умник"?
Ако не беше всичко това с Ричи, ми харесва Рози. Хубаво, възпитано и добродушно момиче е. Но с този пишман мъж много се излага.

Ами тя е тъпа, безхарактерна и без мнение.

# 3 097
Чудно ми е как е станал " Мистър София"? Какви качества трябва да притежава един мистър? Нито с ум блести, нито с визия. А и е много нисък. И там ли е спал с някой, че да стигне до финал?

# 3 098
Ричко каза,че се притеснява като излезе от шоуто и отиде на дискотека да не чуе песента,която готвили съквартирантите му, и която го обиждала.  Joy Joy
Не е реално да е толкова тъп!  hahaha

# 3 099
Чудно ми е как е станал " Мистър София"? Какви качества трябва да притежава един мистър? Нито с ум блести, нито с визия. А и е много нисък. И там ли е спал с някой, че да стигне до финал?

Точно от там ми е позната мутрата му на Ричард, защото беше при Милен Цветков, обвиняваха го, че си е платил и е бил нагласен конкурса и той се защитаваше.

# 3 100
  • София
С участието си във Вип Брадър Ричи май само затвърждава мнението на останалите за себе си:
https://www.dnes.bg/zvezdi/2018/09/23/bedstvenoto-polojenie-mist … -velichkov.388523

# 3 101
прътко от какво се сдуха?

# 3 102
  • София
прътко от какво се сдуха?

Че е номиниран.

# 3 103
  • Испания
Розмарин тази вечер беше глътнала бастуна, но хич не ми е жал за нея. Никой не ѝ е виновен, че няма акъл в главата.

# 3 104
  • густо майна Филибето
Ричко каза,че се притеснява като излезе от шоуто и отиде на дискотека да не чуе песента,която готвили съквартирантите му, и която го обиждала.  Joy Joy
Не е реално да е толкова тъп!  hahaha
Ами няма как да не я пуснат, първо му постилат червен килим, за да влезе, и след около 15 минути аплодисменти, пускат песента Joy Но като се замисля, ако е в заведение на Петко, нищо чудно и да я чуе.

Общи условия

Активация на акаунт