VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 147
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 315
  • Под липата
Извинявам се за сигурно нелепия въпрос - тази година изританите випове не гостуват ли за интервю при Гала?

# 3 316
  • София
То за това Дулсинеята му избяга. Просто не е за него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 317
  • Испания
То за това Дулсинеята му избяга. Просто не е за него Stuck Out Tongue Winking Eye

И тук звучи:

Един тематичен виц, на който попаднах току-що:
Много внимавайте с употребата на наркотици, защото ако ви хванат, не е изключено да лежите и в затвора. А оттам до най-голямото падение в живота ви - да участвате във ВипБрадър, сте само на една крачка.  Laughing

# 3 318
Извинявам се за сигурно нелепия въпрос - тази година изританите випове не гостуват ли за интервю при Гала?

Май не.

Само Плачков го бяха поканили и доста му се мазниха.

# 3 319
Рекламата за тази вечер е трагична. Този сезон тотално издиша откъм сюжетни линии щом натискането на Ричи и Рози е единствената тема с която ще ни занимават. Кулагин къде си?

# 3 320
Рекламата за тази вечер е трагична. Този сезон тотално издиша откъм сюжетни линии щом натискането на Ричи и Рози е единствената тема с която ще ни занимават. Кулагин къде си?
е как 🤣 къде забрави светицата тц тц

# 3 321
  • Под липата

Май не.

Само Плачков го бяха поканили и доста му се мазниха.

Жалко... Щеше да е интересно. Гала се опитва да е над нещата, ама не й се получава... Всъщност, на нея никога не й се получава.
Най-странното е, че аз всъщност харесвам Стефан. Харесвам такива хора като него. Някак си, винаги знаеш каква е позицията им, няма и капка лига и хлъзгавина по тях. И ...честно казано ми е странна връзката между  Стефан и Гала, която аз оценявам като лицемерна, фалшива, нагаждаща се, без ясна позиция. Гала винаги ми е изглеждала като хлъзгав гол охлюв.
Този сезон и е трудно да се прикрива и това ужасно й личи на физиономията.

# 3 322
Кулагин изневерил на бившата си приятелка:
https://www.vbox7.com/play:89ccaca506

# 3 323
  • София
Може периодично да им пускат гласа на Кулагин-"липсвам ли ви котарачета",за да ги будят за късното живо,вместо да им носят принцеси.
Явно Розмари е следващата цел за гонитба и ни обработват ,както те си знаят.Сега една седмица да ни занимават с това...
Защо не пуснат на детектора всички,защо не си спазват правилника,как Петко няма да прави номинации,как има физическо съприкосновение,а Ваня дъвчи принцеси.Как на Лора винаги й се падат някакви смешни лични мисии,защо не извадят нещо от нея,че се сещам само при номинации,че е там.

# 3 324
  • София
Може периодично да им пускат гласа на Кулагин-"липсвам ли ви котарачета",за да ги будят за късното живо,вместо да им носят принцеси.
Някои могат и да получат траен стрес, недей така Joy

# 3 325
Гледам живото от снощи. Ричо казва някои умни работи.
Гавра е да пишат песни за него, да.
Какъвто ще да е.

"Предаването иска да те съсипе" - абсолютно вярно. Simple Smile И шеф Петров го е написал същото в статуса си.
ББ обича линчовете, гаврата.

# 3 326
На глутницата ще им е приятно.

# 3 327
Един тематичен виц, на който попаднах току-що:
Много внимавайте с употребата на наркотици, защото ако ви хванат, не е изключено да лежите и в затвора. А оттам до най-голямото падение в живота ви - да участвате във ВипБрадър, сте само на една крачка.  Laughing
М дааа, много верен виц. Ако не се бяха намесили сем, щяха да вкарат Анита Мейзер в къщата. И като не успяха да се доберат до нея, вкараха Ванко 1. Simple Smile

# 3 328
На мен пък ми се струва, че Стефан харесва визуално Мира, затова и се заяждат. 😃😃

А Розмарито с грим е мн красива, иначе не чак толкова. С големи сенки под очите и рошава коса, май само дългите й крака ми хващат окото.

Защо всички не харесвате ПапитУ?
Наистина се чудя, уж гледам редовно, не виждам какво толкова е направил?

Макар че и на мен всички са ми противни.
Моят фаворит (Кульо) си замина.

# 3 329
На глутницата дори няма да им мине през акълите, че това, което правят е унизително. Ама то защото "добротата" и библията владеят ефира в тазгодишното издание.

Общи условия

Активация на акаунт