VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 996
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 765
Делта, точно Grinning
А Нора я анонсираха, че ще я вкарат за някаква мисия.
Да прелъсти Ричи Smiley
 Всичко проспах,но явно нищо не съм изтървала.

# 3 766
  • софия
Ричко-мекичко, маданският стероиден, личен убавец, е достигнал ниво на умствено развитие на зелена еуглена. Крайно недостойно и елементарно селско поведение. Аз съм  Shocked Баси и недокла*****!

# 3 767

кАзАх ви, че тоя мадански тутманик иска плакета......, не ше рИве,не ше се кълне ами и Рада Тушева ше оправи...само и само да натрие носа на всички...щото е МиС София!

# 3 768
ББ закопа Ричи..............
Ами, не е ББ, Ричко сам се закопа.
О.к., похвалил се, тъпо, селско, ама .....човек е все пак.
Само че, след като нещата почнаха да се "разсмърдяват", най-логичното и лесно решение беше просто да каже:"Какво е станало, как е станало под "юргана", не засяга никого.Така че, край с коментарите...вие си се чудете, аз приключвам с темата!" и край.
Така хем излиза с достойнство от ситуацията, хем не наранява и Роузи, хем интереса към случилото се под "юргана" остава.Едва ли в договора му има клауза да си изпява всичко пред ББ.....
Ама отде у Ричко толкоз акъл?!   Smiley

# 3 769
  • Испания

Изобщо не ми се гледа това недоразумение Нора. Останалите в къщата са достатъчно противни и изобщо няма нужда от това чудо на генетиката.

# 3 770
  • Варна
И на мен ,ама явно ще я натресат. От снощната драма и сълзите на Ричко съм безмълвна.

# 3 771
  • Испания
Костова да му беше зашила няколко шамара, та поне да има за какво да реве.

Ивет Григорова защити Розмари след нападките на Калканджиева

https://life.dir.bg/zvezdi/ivet-feshan-zashtitiha-rozmari-sled-n … -na-kalkandzhieva

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 08:52 от smileys

# 3 772
  • Sofia
Бай Брадър и те нищо не правят,само Рич и Роуз са скечирали....и то все с креватното закачкане Angry

# 3 773
  • Оптимист по принуда
Помните ли изчезналото промо?
Аз мисля, че сценаристите са скалъпили това между Роузи и Ричи, за да замажат гафа на Пртко и Божана. Обаче софиянецът от Мадан нещо окъка нещата.

# 3 774
  • София
Помните ли изчезналото промо?
Аз мисля, че сценаристите са скалъпили това между Роузи и Ричи, за да замажат гафа на Пртко и Божана. Обаче софиянецът от Мадан нещо окъка нещата.
А това съм го изпуснала. Предполагаме, че нещо е станало между Петко и Божка ли? Блях

# 3 775
https://www.instagram.com/p/BowhMFNidAb/?taken-by=miradobreva_
ЛицеМира Добрева шматка ПАК навън леко се информира снимката с тия букли и очилата

П*тко какъв театър играе, всички деца /вкл. на галкин големите щерки/ идват на посещение и свиждане в стаята за срещи в къщата ВСЯКА събота и неделя!

# 3 776
  • София
"Софиянецът" от Мадан заслужава да грабне приза на тазгодишния ВБ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Натурално прост, напълно отговаря на профила "победител" в изданието.
А и сред цялата тази пасмина дето остана вътре Sad Ричето си изстрада  наградата.
С циркове, лъжи и плач, както  си му е реда.

Затова Ричко Мекичко победител Joy  Да им натрие носовете на целият "ВИП".

# 3 777
  • Сф
Знаят, че има камери и ги гледат.Ми запази достойно поведение.Дим без огън няма,  така знам аз.Разбира се, не е длъжен никой да се обяснява, както и каза ББ де, но дори и тогава Ричко не можа да вдене.Евала на Рози.Сдържана и възпитана.А това маданско недоразумение се зарина в лайна само.Наистина е тъп като щайга и никой не можа да му помогне.То дълба, дълба, накрая и на рев го удари.Мм си изтърва лъжицата като се разциври.Нищо мъжко няма,  вика в тоя и аз го сразих, че е мистър София ли що ли..по адресна регистрация де.Мъка, мъка.Нора е на същото елементарно ниво, та само тя ще го подреди.Дано затова да я вкарват.
А Мира Добродетелта как замазва, егаси неприятната " непорочна"же-
на.

# 3 778
  • Sofia
Щом Джино в предишния Вип брадър спечели, рева момчето... Сега защо пък Ричо да не спечели хаххаха...

# 3 779
Добро утро пандишпанчета, сервирам ви пасирани принцеси с ципура и броколи. Да сте готови за довечера.

Общи условия

Активация на акаунт