VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 969
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 915
  • София
Толкова ли не се намери поне един нормален и свестен човек сред тях да спре цялата простотия или поне да се откаже от участие в нея. От жените поне?
Че те жените са по-зле и от мъжете, откъде да изскочи този свестен човек?  Rolling Eyes

# 3 916
олкова ли не се намери поне един нормален и свестен човек сред тях да спре цялата простотия или поне да се откаже от участие в нея. От жените поне?
Жените вътре са като в транс от мъжете. Ако им кажат да пият вода от тоалетната чиния и това ще направят. Ама нормално, навън кокшките не са заобиколени от толкова мъже, че и повечето по-млади от тях и са готови на всичко за малко внимание.

# 3 917
Стефан ми е супер противен, неприятен, най-вече като излъчване. Не е грозен, даже чертите му не са лоши, но нещо в него просто не понасям.

# 3 918
Стефан ми е супер противен, неприятен, най-вече като излъчване. Не е грозен, даже чертите му не са лоши, но нещо в него просто не понасям.
Глупавата младежка арогантност,която просто не му отива!

# 3 919

А на мен ми е грозен. Прилича на анимационен лаборант или химик.

# 3 920
Сега се сетих, че вчера кокошчицата Гала (явно притеснена, че Галкин е номиниран) спомена, че още много не сме видели от Стефан, и добро и лошо, но тя няма да казва, нека хоратада видят. Иска и се да стигне на финал. Laughing

# 3 921
А вероятност в договора им да има условие - изпълняват се безропотно задачите на ББ, иначе изхвърчане без хонорар?

# 3 922
  • Някъде в Матрицата
Само на мен ли не ми се отваря промото? Laughing

# 3 923
  • София
А вероятност в договора им да има условие - изпълняват се безропотно задачите на ББ, иначе изхвърчане без хонорар?

Може да се откаже мисия, има последици обаче, я храна, я друго.

На който не му се отваря промото има сигурно инсталиран adblock.

# 3 924
Само на мен ли не ми се отваря промото? Laughing
Не само. И аз не го отварям.

# 3 925

Със сигурност имат някакви клаузи, които ги задължават да са дейни и да участват в живота в къщата, защото иначе повечето щяха да предпочетат по цял ден да спят.
100% има момент, в който им писва да са маймуни, но те са на работа там.

# 3 926
Привет, банда!
Изчетох ви. Останах с впечатлението, че е било супер гнусно, Ричко е ревал от страх, че ще му се подиграва цяла България, и се е олял окончателно, Рози се е държала сравнително адекватно, а останалата шайка подлеци пак се е ... Да не казвам какво, че не обичам нецензурните изрази Simple Smile
Толкова ли не се намери поне един нормален и свестен човек сред тях да спре цялата простотия или поне да се откаже от участие в нея. От жените поне?

ми Костова ....нали тя е най-най праведна и благочестива. Ама я гледах и тя в хора пееше....как ли ще спи нощес, пак ще се раздира от вътрешни противоречия...

# 3 927

ми Костова ....нали тя е най-най праведна и благочестива. Ама я гледах и тя в хора пееше....как ли ще спи нощес, пак ще се раздира от вътрешни противоречия...

Вътрешни противоречия - това в нейния случай е политкорекни израз за глад. От друго не се раздира тя.

# 3 928
Сега се сетих, че вчера кокошчицата Гала (явно притеснена, че Галкин е номиниран) спомена, че още много не сме видели от Стефан, и добро и лошо, но тя няма да казва, нека хоратада видят. Иска и се да стигне на финал. Laughing
Стефан спомена, че те с Петко са стълбовете в къщата, това в темата го е прочел или някой го осведомява какви са реакциите навън?

# 3 929

Ще обърнем темата на политика, а не ми се иска.

Тогава спри да бръщолевиш глупости за кой кого създал, лакмуси и Доналд Тръмп и пиши по същество. Не бях виждала по-скучни, досадни и невярни анализи, от както не слушам на Патрашкова умозаключенията.

От който тръгнете, все до Доналд Тръмп стигате - ти и шайката в студиото на Кънчев. Случайност???

Ти нещо лидер се опитваш да го раздаваш, а? С кумири като твоя К., не можеш да се наложиш обаче, щото тоя е дъното. Гледай си в своята паничка и не се заяждай с потребителите. Никой не те кара да четеш насила участниците в дискусията. Пиши си своите глупости и не критикувай чуждите глупости - в свободна държава живеем и не сме във ВБ. А политика има навсякъде - дори и във ВБ, но ти, като типичен Кулагинов тип, това няма как да го разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт