VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 130 495
  • 4 874
  •   2
Отговори
# 585
Боя дадоха ли...

# 586
  • sofia
Пълен фарс! 71 процента гонят Кулагин?
Да,бе, да!

# 587
  • Сф
Петко не го опука Кульо , сега Ваня ще! Както винаги жените се оправят!
Така ако ми говори някакво гейче и азще го шамаря! Как не го обиди , не му отвърна на просташкото държане- евала! Пукай шамарите Ванче!

# 588
Абсолютна измама. Нямаше как да го запиша, но гласовете растяха така сякаш половината държава гледа Биг Брадър. За мен това е манипулация, използват някаква програма, която генерира гласове.
В това можем да сме абсолютно сигурни.

# 589
Кулагин 71%
Ваня 29%
Кулагин излиза и шоуто свършва.

# 590
# 591
Аз преставам да си губя времето, ако излезе Валентин, ще ви чета само. Те прекалиха със толериране на откровено нарушаване на правилника. Гладната светица го е ударила, но няма да я изгонят...

# 592
  • густо майна Филибето
Хе, ботове, профили, много филми гледате. Ако искаха манипулация, щяха да обявят гласуване с смс и да си обявят каквото искат. Сигурно и предния път нехаресванията бяха манипулация. Разбирам, че темата е обсебена от подобия на нещото, но пак да си кажа, че отвратените просто не гласуват, затова и вотът беше такъв досега. Ако беше отрицателен, резултата щеше да е като във ФБ.

# 593
  • 2860 км северно от Екватора
Някой да гласува и за мен срещу светицата.
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/
Гласувай си.

# 594
Гладната светица....JoyJoy

# 595
  • Брюксел / София
Те сега повтарят по сума пъти едно и също, излезе ли Кулчо и за повторения няма да имат материал .
Ееее, ще гледаме бавните реплики на Насето и света Мира, после двете пиянки Божана и старата Гери-Никол, Прътко и Пепа как с чешат по врата, бъркат си в носа и т.м., Галкин ще мълчи -скука ще е и ще повтарят една и съща сцена до Великден...

# 596
Е, то и предния път срещу Кулагин във фейса бяха гласували 60%, а после получи 84% подкрепа с СМС. Crazy Хич, не манипулират Mr. Green

# 597
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
До две години ще си милионерка, ако хванеш мекицата, за милиардерка ще търпиш още две.
Вече съм милионерка, не го ща мекицата. Амбициозна и придирчива си падам.  Laughing

# 598
  • Оптимист по принуда
Абсолютна измама. Нямаше как да го запиша, но гласовете растяха така сякаш половината държава гледа Биг Брадър. За мен това е манипулация, използват някаква програма, която генерира гласове.
В това можем да сме абсолютно сигурни.
Няма ли как това да бъде доказано? Ч/з сигнал към фб или?

# 599
Никакъв шанс няма Кулагин! От началото на сезона вотът във фейса рязко се разминава с коментарите, отново във фейса. Всичко е ясно, ще го гонят. Според мен това е много добре за самия Кулагин. Няма нужда да носи шоуто на гърба си. Другите могат да се излагат и без той да им разкрива истинските физиономии.

А, да, и повече от мен да не очакват да им правя рейтинг. Дотук бях!

Общи условия

Активация на акаунт