VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 941
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 945
Ще ми тика Ники кънчев и агитка, дъртата агресивна лъжкиня за светица. Майките ни и бабите ни ... тая гнус, дето тика салфетки със стъкла в устите на хората и налага с каквото намери, не е нито майка, нито баба.

# 946
Ваня Костова е голяма лъжкиня!!! Ева много умно постъпи, не се опита да й опонира, а я остави сама да се покаже. Горката й снаха.
А Папи Транс е страшна мишка. Мислеше, че ще е следващия Тото, а всъщност е Джордано.

# 947
  • У Диспансера ...♥♥♥
Някой от вас видя ли Кулагин да удря Ваня?
Слушай сега колко хора са видяли, че я е убил направо с една скилидка чесън .

# 948
Чете библията в някой ъгъл.

# 949
И защо показват този знак, който К. прави с рязането на глава в края на епизода?
Членовете на Ислямска държава правят този знак.

# 950
Ваня навря салфетка със стъкла в устата на Кулагин. Тя го предизвика! Колко подмолно и злобно създание. Сега глутницата знае какво е физическа агресия, а когато Плачков хвана  Кулагин за гушата защо мълчаха?

# 951
Папито затова си е взел тестери, знае, че няма да ги използва.Joy

# 952
Е, не бе, чак музиката избрали: This is the end... Joy
Гласувахте за това, което не сте видели, но ние цяла вечер ви упътвахме какво да направите Laughing
ББ трябва да изгони и двамата, иначе издиша тотално. Не е ли против правилата на формата, това което направи Ваня???

# 953
Навън няма кой да пипне с пръст или друг мек крайник Кулагин Simple Smile
Не се надявайте Simple Smile

# 954
Знам, че тук има талантливи хора - няма ли някой да направи гиф с изпълнението на "лъвицата" Ваня?

# 955
Оффф, Патрашковаа - вербалната била не по-малко безобидна от физическата... Joy

# 956
  • Сф
що удряш жената през устата бе жалкар,хахаха
И аз се попиках от смях.+ това сравнително бързо го каза- ха ха

# 957
Възможно ли е зрителският вот да е решаващ за отстраняването на Кулагин, но ББ все пак след това да отстрани и Ваня?

# 958
Изключително уродливо модифицирано лице има кулагин. По добре да не го показват в близък план. Същият е и отвътре☹

# 959
  • София
Интересното е, че Кулагин май наистина му има страх на Петко. Говори, но не смее да прекалява. Явно си знае, че като нищо ще го отнесе от него.
Мен лично ме е яд за Кулагин - няколко пъти стигаше върха и след това падаше много ниско. Но толкова ниско, като сега никога не е падал. Направо се срина и дори част от хората, които го харесваха започнаха да се отказват от него /визирам зрителите/

п.п. А тези проценти във ФБ си стоят едни и същи от самото начало на гласуването

Общи условия

Активация на акаунт