VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 905
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 505
Ето един поздрав от мен.
Беквокалистките да не отварят Joy

https://www.youtube.com/watch?v=jdYUV_I3vUs

Търсех концерта , когато Ваня е обявила, че официално напуска Тоника , ама не намирам.
Тук се врътка чевръсто.
Много харесвам "Автобиографията" на Тодор Колев! Защо ме разсейваш? Kiss

Двехилядиосеймнаста, студено, мокро лето.
Кастингът им беше зле.
И Анита ги изгони.
На Сузанита умря й коня.
А Тита тръгна на море.
Гери-никол пък се изгуби.
Откарднаха каруцата.
Кулагин просто побесня.
Започна се евакуация,
нямаш капка информация.
В Нови Хан е на война!
Загледахме гиии така.
Загледахме гиии така.
Се започва евакуация,
нямаш капка информация.
В Нови хан тече война.

Двехилядиосеймнаста, пак туй също чумно лето.
Стана малко по-добре.
Но макар и без Весето
влезе се във отрезвето.
Басейнът им е кат' море.
Таман се ентусиазираха,
загледани в бъдещето.
Подпалиха им чергата.
Усетиха, че са в презрение,
Кулагин с кофти отношение.
Подкараха я с библията.
Гледахме го и товааа.
Гледахме го и товаааа.
Ту усещат подозрение.
Ту пък някакво стълкновение.
Бе тътриш там матрааакаа.

Двехиладиосеймнаста, още гроздобер е, хе!
Хептен я оплескаха.
И храната забраниха,
несесерчето затриха.
Оказаха се насаме.
Политици и таланти,
и крадци, и музиканти.
Коментират си в несвяст.
Гледаш да не те натирят,
битите вода не пият.
А народът зяяяяпаааа…..

# 2 506
При него това е застраховка пред Гала.
Някак си искам това същество да не го гледаме след време в лично творческо предаване и да не следим развитието му. Спомням си как мазничко се подхилкваше на "окото" и какви мръснишки коментари подхвърляше.
Нищо чудно да му се завърти някое подобно дупе и ще смени цялата си житейска философия.
Такъв повратлив ми е, нечистоплътен душевно.
Много му "лепна" етикетчето тук за чейнчаджия, далавераджия и такива подобни. Допълзя до ко-водещ и взе да оригиналничи. Сега ни се навира от екрана като някакъв нихилист и индивидуалист. А е едно подло човече.

# 2 507
# 2 508
  • Варна
Според мен Стефан каза това за децата, защото не искаше по никакъв начин да коментира въпроса.
Какво и как е си е негов проблем, и на Гала, не мисля че някой има право да му се меси. Сега защо точно това е казал и дали го мисли, не знам. Но много се засегна, че Мира казала, че бил поставил ултиматум. Гала и тя днес в тази посока коментира. Те си знаят.

Иначе и на мен не ми е приятен и предполагам, че е влязъл, защото иска да спечели и да излезе от нейната сянка.

# 2 509
# 2 510
Според мен Стефан каза това за децата, защото не искаше по никакъв начин да коментира въпроса.
Какво и как е си е негов проблем, и на Гала, не мисля че някой има право да му се меси. Сега защо точно това е казал и дали го мисли, не знам. Но много се засегна, че Мира казала, че бил поставил ултиматум. Гала и тя днес в тази посока коментира. Те си знаят.

Иначе и на мен не ми е приятен и предполагам, че е влязъл, защото иска да спечели и да излезе от нейната сянка.

Аз не видях някой да му се "меси", а да се коментира.

# 2 511
Това за бабата може и да е фалшива новина - забелязала съм, че те обикновено са свързани точно с този род "сензации".

# 2 512
Какво и как е си е негов проблем, и на Гала, не мисля че някой има право да му се меси.
Напълно съм съгласна с това мнение.
Все пак Стефан ще си остане "Стефан на Гала", последното няма как да се промени, той няма /поне досега в ВБ и като ко-водещ/ потенциал да направи каквото и да било, за да стане обратното - Гала на Стефан.

# 2 513
Днес донаваксвам с гледането на епизодите , още съм назад и коментарът ми няма да е актуален , но ми направиха две неща впечатление .
1 По въпроса стаята/леглото на Ванчето. Как пък би допуснал някой такава гнида да ти се натресе къде после , ще ти развява бельото из целия град. Нормално е възрастен човек , да не му е удобно , някаква клюкарка да му наднича в интимната зона. И най ме досмеша кога кулакин, взе да цитира библията. И той завалията я държеше по едно време. Та неговото тълкуване на - ако имаш две ризи , дай едната на ближния е - ако ближния ти има две ризи- бързо му забърши втората.
2 При надпиването между Божана и Валю , гласът зад кадър обясняваше как той е победил във въпросната надпревара. Аз пък видях друго - за Божана се намериха няколко човека , които да и "държат главата докато повръща ". А в края на краищата не е важно колко "приятели" ти казват супер си , а кой ти помага когато си зле . А Валю си седеше сам като кукувица да си пирува , и с право .
3 Никъде не видях Мира да сваля млади мъже , в кой епизод е това , да не съм пропуснала уж подред ги гледам, такова чудо не видях

# 2 514
# 2 515
Не се пише ВалЮ, първо. И второ - в нашето село няма чума, следователно не съществува. Не си видяла нещо, значи няма го и точка.
А който не му е удобно да му надничат в интимната зона, да не си продава интимната зона за пари. Ваня определено трябва да държи хората далеч от "зоната" си, има от какво да се срамува.

# 2 516
Луна изглежда по-добре с лицето на Кулагин.

# 2 517
  • София

1. За да се направи на добра самарянка, още докато Ева беше там, му каза че няма проблем да отиде да спи при тях. Последващият й отказ само доказа, че тя се е преструвала на добра, за да използва дивиденти от това, че той е с най-голяма популярност извън къщата.  Ваня все повече ми заприличва на голяма част от нашите попове. Докато ти четат молитва мислят само за това, което може да вземат от теб.
2. Ако й бяха толкова добри приятели, много преди да се наложи да й бършат повръщаното, трябваше да я изведат от там преди да стане за резил.
3. Поведението на Мира и Атанас беше такова, че се създаде впечатление, че двамата флиртуват. Дори Патрашкова го намекна, какво остава за обикновения зрител. А на Мира "приятелите" добре се позабавляваха на неин гръб.

# 2 518
Синът на ВК набил и наплюл съседка. Статията е от 2014 г.

http://drum.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B … 0%B5%D0%BD%D0%B0/

# 2 519
ВалЮ баш си му подхожда. Не виждам нищо лошо възрастна болна жена да влезе някъде за пари. Предвид зравеопазването в БГ , точно на такива хора са им най-необходими , и ми е най- оправдано да ги искат.
Попитах за епизода в който това се случва (визирам Мира)

Общи условия

Активация на акаунт