VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 387
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 955
Не гледам, но от коментарите ви разбирам, че всичко е по план и сценарий и нищо не изпускам. Няма ексклузивно, няма невиждано...жалко.
Ти се стягай за Рим. Ние тук ще държим фронта. После да разкажеш.

# 2 956
На мен Папито ми е супер отблъскващ. Преди беше само визуално, но вече го видях каква дребна душа е и изобщо не го понасям.

# 2 957
Според мен, Папито и Лора си подхождат изключително много по характер. Жалко, че той държи много на външния вид (каза го във визитката) - няма да им се получи.
Папито по-скоро ще си отива с някой мъж.

# 2 958
Торневица ще ме умори с това сравнение с Гола. Ехоооо, и двете сте гола вода. Торневица на първа програма, а буля Стефанаковица на трета!

# 2 959
Странно, мисля, че Мира има потенциал да се превърне в аутсайдер, не по-малко от Ричи и Рози.

# 2 960
Весело изкарване, Хепи.
Уникален град, имах възможността да живея там.Hug

На мен Папито ми е супер отблъскващ. Преди беше само визуално, но вече го видях каква дребна душа е и изобщо не го понасям.
Второто го подсказа още от самото начало, Пепа тестера му викаме.Joy Между другото днес в аптеката ми дадоха тестери на някои козметични продукти и веднага се сетих за Папи, да му ги запазя ли е въпросът на вечерта?Joy

# 2 961
  • Испания
Кошаревският свидетел Галин.

# 2 962
  • Бургас
Торневица ще ме умори с това сравнение с Гола. Ехоооо, и двете сте гола вода. Торневица на първа програма, а буля Стефанаковица на трета!
И двете са ми мега анти.

# 2 963
Стефан посредник го играе Joy

# 2 964
Ох, чак след един месец ще съм в Рим, но очакването е част от удоволствието Simple Smile
Благодаря ви
Дали ще има живо в полунощ?

# 2 965
Ох, тия и двамата са много тъпи!

# 2 966
Странно, мисля, че Мира има потенциал да се превърне в аутсайдер, не по-малко от Ричи и Рози.
Абсолютно.

Ричко - как така не знае защо го е казал и как го е казал? Хахахах!! Егати амебата е тоя, честно.

# 2 967
Много са забавни.Joy Абе, един за друг са.

# 2 968
  • Испания
Ричард говори без да иска.

# 2 969
Голям смях е този разговор 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт