VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 359
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 210
Излязло е промото - тази вечер ще пропусна епизода с истинско удоволствие. Надявам се напрежението да ескалира и пак да се сбият (няма да е сега, но може би до понеделник).
Ричи се кълне в майка си, че е правил кекс, пък Рози твърди, че не е. Може и двамата да казват истината - все пак тъмница, юргани...

# 3 211
За Ваня мисля, че никой тук не вярва нито в нейната религиозност, нито добрина, нито акъл.

# 3 212
  • Sofia
Няма прилика с Дитер Болен...прилича ми на един американски актьор играещ все психопатски роли - Стив Зах ,но не мога да кача снимка...същия смачканяк е във фейса Close

Гадно и подлярско  е това с песента за Ричи Smiling Imp

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 14:32 от Doli

# 3 213
  • София
За Ваня мисля, че никой тук не вярва нито в нейната религиозност, нито добрина, нито акъл.

В отговор на  Skrekkelig го написах.

Птичке, с теб не стигнахме до споразумение относно Папи.

# 3 214
То и Пртко и сие не й вярват на Ваня. Тя излъга, че е искала само да покаже на Кульо стъклЯната салфетка - че така ли се показва нещо, като се завира в устата на чУека??? съвсем отявлено му я тикна в устата, пък после обясняваше, как само му я показала.....
алоуууу, Дъртанян, ние да не сме кьорави бе???

# 3 215
Излязло е промото - тази вечер ще пропусна епизода с истинско удоволствие. Надявам се напрежението да ескалира и пак да се сбият (няма да е сега, но може би до понеделник).
Ричи се кълне в майка си, че е правил кекс, пък Рози твърди, че не е. Може и двамата да казват истината - все пак тъмница, юргани...
Моля дай линк.
За Ричито- отдавна изказах предположение, че е девствен и не много наясно с технологията на пенетрацията. Поради, което, ако е еякулирал мисли, че е станала работата. Да му пуснат в изповедалнята молко филми за възрастни, че с това четене май е стигнал само до любов със себе си.

# 3 216
# 3 217
Скрит текст:
Ако оная му работа е колкото акъла му, нормално Роузито да не е усетила нищо.....  Laughing

# 3 218
Скрит текст:
Ако оная му работа е колкото акъла му, нормално Роузито да не е усетила нищо.....  Laughing

Joy Joy Joy

Кой знае къде е пъхал чушлето.

# 3 219
  • София
ами Ричко може според неговите разбирания да е правил секс Joy
Отвратително е промото, другарския съд с песента също.
Егати моралните стожери се изкараха всички вътре.
Просто се самозабравиха.
Стадо безмозъчно.

# 3 220
Да кажеш за някой, че се занимава с черна магия, само защото други хора са ти казали, никак не ми е религиозно. Имаше много ситуации, в които преекспонираше и преиграваше, включително и при случката с чесъна. С такава злоба му натика салфетката със стъклата в носа, а после него обвини, че я ударил. Да лъжеш целенасочено, да наричаш някой животно и да му отмъщаваш заради грейпфурти и костилки, също никак не ми е религиозно. Поведението й  на вечната страдалница има единствено за цел да й съчустват, което за мен си е вид манипулация. Факт е, че никой не я номинира, като изключим Мира, за което я поздравявам. И пак повода по който Мира го направи показва колко е отмъстителна. То само с палене на свещи и четене на библията не става. Съжалявам, но някак не мога да й повярвам на Ваня.

Е, нека да не преувеличаваме. Тя не отмъщава на никого. Просто си реагира спонтанно. Особено в случая с костилките, каза си, че смята, че Божана не я харесва и затова й е изхвърлила костилките. НО не отиде да й отмъщава - примерно да й изхвърли нещо нейно, не го направи това. Докато К., когато Ваня му навря кърпата в носа, повъртя се, повъртя се, измисли как и отиде да й отмъсти. Това вече е целенасочено отмъщение, не веднага, а доста пост-фактум случката. А Ваня е първосигнална - оня я удари с чесъна, тя го удари с бутилка - пито, платено - действие-противодействие. Отмъщението, обаче, изисква планиране. Това Ваня не го прави. Не е толкова черна тя, колкото се мъчите да я изкарате.

# 3 221
Според мен настройват Ричо и Рози един срещу друг, за да не му даде тя щита в понеделник.

# 3 222
Изгледах промото и да ви кажа, Ричко ми се струва, че не лъже. За разлика от Розка - тя не ми е убедителна.
Мен ако питате - истината казва Ричи мекичи мачо бой.

# 3 223
  • София
А Пепа, коя е излъгал, че може да пее Simple Smile))

# 3 224
  • ВАРНА
    "...прилича ми на един американски актьор играещ все психопатски роли...."
Декстър?

Общи условия

Активация на акаунт