VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 206
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 195

Продукцията е намислила ново предизвикателство, съквъртирантите трябва да напишат песен за Ричард - а той го играе обиден
А брадъре, кАжи сЯ, как манимулирахте вота и изгонихте човека който прави откровенно шоу? Или заснехте материал с него да има до края? Или много ви идва хонорара му?
Не е чесно да тролиш така, отговори ми!

# 3 196
Немското гадже на Рози изглежда дърто и няма дълги вежди. Друго си е Ричко.

# 3 197
Кво пончо бе....пончото е одеяло с дупка за главата. Туй нЯщо връз Ваня е сал върху едното й рамо...наметнала го е като чанта...абе досуш кат ония в сената едно време...
Все тая, Тето! Каквото и да е на нея е като парцал.

# 3 198
Е, хайде и вие! Ами жена на възраст е, студено й е, замята се. Помня и Хранова все с някакви елеци беше, Миглена и тя все се увързваше и омотаваше... нормално. А и каквото да облече, млада и натокана Wink няма да стане! Килограмите на нея са й проблем, но явно жената обича да похапва и повечко си позволява.
За друго обаче да кажа - направи ли ви впечатление колко вода изля, докато измие една тавичка ooooh! Това някоя нейна западняшка връстница, ако го види, удар ще получи. Не пазим ние природата, ама хич!

# 3 199
  • София
Аз съм Ричи Убавеца, настоящ ерген
От Мадан до Нови Искър няма друг кат мен
Влюбени са в мене всички , ще им давам аз парички,
ще ми пържат те мекички
 и ще стана блоков бизнесмен
Блазе човеку като мен
tays, така ме разсмя. Страхотно е!  Hug

# 3 200
  • София

А брадъре, кАжи сЯ, как манимулирахте вота и изгонихте човека който прави откровенно шоу? Или заснехте материал с него да има до края? Или много ви идва хонорара му?
Не е чесно да тролиш така, отговори ми!
Още ли има неразбрали?Петък, в нощното, той поиска да го изкарат.Ако го бяха изгонили още първия понеделник,след като той поиска, да направят така,че да излезе, щеше да е много явно.Затова го оставиха да дразни всички още седмица, знаеха,че няма да стои мирно и го изкараха втория понеделник.

# 3 201
Още ли има неразбрали?Петък, в нощното, той поиска да го изкарат.Ако го бяха изгонили още първия понеделник,след като той поиска, да направят така,че да излезе, щеше да е много явно.Затова го оставиха да дразни всички още седмица, знаеха,че няма да стои мирно и го изкараха втория понеделник.
Не знаех, че е концерт по желание. И Яна излезе по своя воля, без фалшиво гласуване.
Да отговори брадъра за профилите фантоми, имаше назад скрийншот, знам че са чели.
Изложиха се.

# 3 202
Ваня не страда заради това, че не изпитва срам за боя. Напротив, тя съжалява до дъното на душата си, че стигна дъното, но колкото по-често повтаря, че не се чувства виновна, толкова е по-голяма вероятността да си повярва самата тя, а и така печели другите, на които това да ударят Кулагин беше най-голямото желание. Тя няма да бъде номинирана от никой друг, освен от инструктора с детско личице.

Познавам религиозни от типа на Ваня и ако не за друго поне за това и вярвам - тя НЕ се чувства виновна, че го е набила и че е изпитала удоволствие от това, но съжалява, заради греховните си чувства - че НЕ се чувства виновна, а напротив - кефи се. Евала че си призна, че се се е изкефила - малко хора биха го направили, еле па от зодията Овен - тия с удоволствие унижават хората и после викат Направих го за твое добро. Справка - другия овен във формата - Стефан - който направи на гъз Диона и и вика "Аз просто съм честен и ти го казвам за твое добро". Айде марш - има къде къде по-човешки начин да и го кажеш за нейно добро, ама просто не е това целта, а да я унижи и смаже.

# 3 203
  • ВАРНА
 Може да вкарат вносното гадже на Рози.Пускат му кадрите с цомбенето под юргана.Той е смъртно ранен в сърцето и се отрича и обижда Рози.Тя реве и си скубе косите и подмишниците в ефир.После обявяват,че ще се женят и до края на годината ще си имат бебенце.Малко след Петканови.И новата реколта за следващия брадър е готова.Разбира се при наличието на деца вкарват и съответните специалисти-доцент Байкова,Цеци-клизмата и др.

# 3 204
  • Sofia
Цеци клизмата е в Бг,беше днес при Гала с буркани пълни с пиявици Sunglasses

# 3 205
Глупав не е равно на добър. Селски тарикат е той, то не бяха сценки на двора, то не бяха фалшиви сълзи. Всичко е поза. Евтин театър. И огроооомен егоизъм. Но пък амбицията го е направила що годе образован. Чете. Simple Smile
Не казвам, че е добър, но не е злобен. Ричард е просто устроен човек. Като прочетена книга е. Да, егоист и интересчия е, но не е прикрит. Знаеш какво да очакваш от него.
Докато Кекса е „ангел с дяволска душа”. Прави мръсно, но го прави с такъв финес, че почти не можеш да го хванеш.
Примерно историята с щита. Ако го беше дал на Роузи, със сигурност щеше много да се издигне в очите на зрителите и може би, дори да беше номиниран, щяха да го оставят. Обаче Ричи е глуповат е това не му дойде на акъла. Ако Кекса беше в тази ситуация, ако можеше на всеки щеше да раздаде щит само и само да изглежда като месия. Това е разликата. Единия е супер предвидим, а другия ще ти забие такъв нож, че няма да разбереш от къде ти е дошло.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 13:44 от Blackbling

# 3 206
  • София
Скрит текст:
Не знаех, че е концерт по желание. И Яна излезе по своя воля, без фалшиво гласуване.
Да отговори брадъра за профилите фантоми, имаше назад скрийншот, знам че са чели.
Изложиха се.
Защо да се обяснява, Кулагин каза "направете нещо", да ме изгонят зрителите,та да мога да си взема парите.Направиха го.Яна излезе, щото и изтече договора, а и Петко е там, ще си ги вземат. Защо мислиш, че толкова пъти излиза и се връща?Защото са водили преговори.И не е останал без парите си.

# 3 207
Роузи и немското гадже:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Мчи той прилича на Дитер Болен от Модърн Токинг млад. Simple Smile  

Скрит текст:

# 3 208
О, ако Ричи си преотстъпи щита, задължително е аут. Той и Рози са бушони. Та ББ и Гала не спират да натъртват, че Стефан и Петкан са стълбовете на шоуто, задължително ще ги избутат до финала. Само титлата няма да връчат на Стефан, за да не е на "техен човек", но убедена съм, че няма да оставят място за съмнение, че той е "истинският победител", кхм.

# 3 209
  • София
 Да кажеш за някой, че се занимава с черна магия, само защото други хора са ти казали, никак не ми е религиозно. Имаше много ситуации, в които преекспонираше и преиграваше, включително и при случката с чесъна. С такава злоба му натика салфетката със стъклата в носа, а после него обвини, че я ударил. Да лъжеш целенасочено, да наричаш някой животно и да му отмъщаваш заради грейпфурти и костилки, също никак не ми е религиозно. Поведението й  на вечната страдалница има единствено за цел да й съчустват, което за мен си е вид манипулация. Факт е, че никой не я номинира, като изключим Мира, за което я поздравявам. И пак повода по който Мира го направи показва колко е отмъстителна. То само с палене на свещи и четене на библията не става. Съжалявам, но някак не мога да й повярвам на Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт