VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 173
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 180
Аааа, разбрах Simple Smile
Ми кво, добра му е мечтата на момчето. Къща ще строи! Нали казват, че всеки мъж, за да е мъж, трябва дърво да посади и къща да построи. Трето имаше ли?

Имам чувството, че е бавно развиващ се. Не може да си толкова инфантилен и наивен на тези години, има нещо сбъркано. Чак толкова глупав да е, възможно ли е, ако не е умствено изоставане?
И на мен ми е свръх инфантилен. Но си мисля, че просто си има такива наивни и неадекватни хора.

# 3 181
Типичен немски льольо.

Друго си е наш Петко юнака...

# 3 182
Аз пак казвам, по-добре глупав и инфантилен, отколкото злобен и хитър, като Кекса.
Точно като малките дечица е. Някои искат да са полицаи, други космонавти, Ричи иска да е милионер, а най-сладкото е, че вярва, че това ще стане.
Дори си мисля, че е много ранима душица и затова се е докарал до този външен вид, за да компенсира.
Аз не мога да се сърдя на някой, когато той е приридно глупав. Като няма капацитета, колкото и книги да прочете, умен няма как да стане, а и няма как всички да пръщят от мозък.
Обаче да си злобен като Кекса, няма как да толерирам. То кажи-речи пак е чувство, което ти идва от вътре и, който е роден такъв, най-вероятно трудно може да се контролира, но все пак малко от малко трябва да се опитваш. Кекса обаче е толкова гаден в червата, че явно хич не успява.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 12:03 от Blackbling

# 3 183
По-скоро друго си е наш левент Ричко! 😂
Много ме забавляват в Бай Брадър като сложат на Рози едни крака да стърчат извън леглото,а на Ричко крачетата стигат едва до средата на леглото. 😂

# 3 184
Типичен немски льольо.

Друго си е наш Петко юнака...

Не, но все пак има и нормални мъже по средата. Щом тази тъпа Рози се натиска в телевизионно предаване с друг мъж, значи немецът не е някакъв фактор.

# 3 185
Рози е наистина красива и фотогенична. Страхотна е на снимките и много ми харесва. Като държане в къщата също ми допада. Не се води по стадото, има си нейна стратегия, която не одобрявам в частта за Ричи, но може би наистина беше единствения, който можа да "преглътне"  и с който да разгирае сценката под одобрителния поглед на ББ и вероятно с финансов стимул. Не го осъждам щом тя  е ок. Харесва ми и че достойно реагира на обясненията на Божка и сие. Да почне да ви и крещи като тях ли ? Не е истеричка, и да й е станало неприятно, реагира хладнокръвно и се прави че е над нещата. Дали ще продължи с Ричи или не, си е неин проблем. Великите мъжкари не знам що не скочиха да бият Сатаната, посегнал на жена Joy Не знам защо не ги оставят на мира, тоест знам-  ББ разпалва интриги, а те завиждат на стратегията им. И Ричи си е глупав.
Така или иначе какъв избор имаше Рози измежду необвързаните мъже? Папи, Наско или Ричи. Ми логичен избор направи, не се жени за него, а си изиграва играта...

# 3 186
ФГедеГик си е добре, таз Розка все характерни ги харесва. И на Фредо ръцета не са малки , какво се  е вторачила на Ричко в красивите ръце и вежди. Ох, много ми е интересна Рози , не искам да излиза тя. Пък е и красавица.
Стефо може да понесе отмъщението на  дамраттамбе. Крайно време е да си ходи при Гала , достатъчно му беше.

# 3 187
РозмариН изобщо не разбира какво става.Не съм гледала момента с песента.За какво се тръшкаше Ричьо?Каква песен ще въртят по клубовете 2год. и всички ще говорят за тях?Той си фантазира нещо,тя му се ''завързва''.Докато той каканижеше убедително,тя се държеше за главата.

# 3 188
И аз не искам Рози да излиза, но докато Биги си играе по сценария, все по-безинтересно и скучно ще става.
Стефчо защо не вземат да си го пратят при Гала, не им ли е жал като гледат всяка сутрин как тя гледа от екрана с насълзени очи?

# 3 189
  • София
Гала рече сутринта, че ще го подкрепя да остане още, въпреки , че и липсвал, особено нощем Stuck Out Tongue Winking Eye
Така, че вероятно Стефан няма да си тръгне.

# 3 190
  • густо майна Филибето
Глупав не е равно на добър. Селски тарикат е той, то не бяха сценки на двора, то не бяха фалшиви сълзи. Всичко е поза. Евтин театър. И огроооомен егоизъм. Но пък амбицията го е направила що годе образован. Чете. Simple Smile

# 3 191
  • София
Някой не си е пил хапчетата Simple Smile)))

# 3 192
За това спор няма! (към Любознателна туй)

# 3 193
  • в резерват
ei koi ste wie az sum haker i mi pisna ot tozi sait shte go hakna sled dwe minuti

Я, Карузо, здр

# 3 194
Хаквай го, че и на мен ми писнА Joy

Общи условия

Активация на акаунт