VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 359
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 400
Нямам инстаграм аз. С "Български пощи" работя аз...Ill

# 2 401
ооо Ваня си е оправила корените

# 2 402

Не се притеснявай за душата си. В Библията и другите свети книги е писано, че всички сме грешници и праведен е САМО Бог. Човек, който има съвест, обаче, не престава да се пита дали е постъпил правилно в дадена ситуация и няма нищо лошо в това. На простаците такава чувствителност не е дадена. Да удариш няколко тупаника на някого с половин-литрова празна бутилка от минерална вода, не е чак такъв грях. Да бъдеш зъл, обаче, е грях. Ваня не е зла. Тя просто е твърде чувствителна на тема гордост и справедливост. За справедливостта - ок, няма проблем, така е правилно. Но гордост, до степен на горделивост, е грях. В това тя трябва да насочи вътрешния си взор - да изчисти горделивостта си.

абсолютно съм съгласна - Ваня точно с гордостта и чувството си за свръхценност не може да се пребори. Освен това е хем егоцентирична, хем ограничена и за нея друга справедливост не съществува освен нейната, която усеща на момента. А тя според личните и усещания може произволно да се променя - просто в момента така е преценила и значи е така. Все пак е похвално, че се бори с греховете си па дори и неуспешно.
Гледам светата троица Мира, Божка и Лора как реват за тортата - явно са доста разглезени и винаги са получавали своето и освен това се имат за много важни те и децата им и го приемат като голяма обида и трагедия, че някой не е уважил почитаемата 4 годишна Алиса. Лигли - да са имали моя живот не само без торта, ами и без празник и без подаръци, сега нямаше толкова да се впечатляват буквално за нищо. Аз дори не си позволявах да страдам като дете ама сега осъзнавам, че е трябвало и чак ми става жал за себе си - явно рожденият ми ден е изключително важно събитие за целия свят, което цял живот съм пренебрегвала. Но това не променя факта, че Калугин си е изрод. Теоретично е прав, че не е станало кой знае кво чудо, но все пак постъпката му е нечовешка. Чак не повярвах, че поправи тортата. Дали наистина е толкова лош или поради вродената си безчувственост не осъзнава какво причинява на хората и се наложи всички да ревнат за да осъзнае какво е сторил.... Определено е сложен образ и определено не му е леко с наличния дефектен генетичен материал.

# 2 403
Според мен Кулагин си беше пиян и явно го избива на агресия. Както една от фенките му призова-нека сме честни и когато не е прав да си го кажем. Как всички скачате да го оправдавате и носите от 10 кладенеца вода,само и само да излезе невинен. И с тортата прекали,макар да беше само блат все още,и с лекарката,и с провокациите. Много добре видя като пишеха на листа какво ще им трябва за тортата,че има някакъв повод. Нарочно развали всичко,а за избълваните след това простотии нямам думи. Вместо като човек да каже (да излъже всъщност) “Извинявайте,не знаех!”,той пак с неговите небивалици.
Мен ме влудява как ходи след жертвата си и не спира! А пък както скочи в гръб на Ваня,аз ако бях на нейно място щях да реагирам по същия начин,въпреки,че никога не съм била За агресия и физическо насилие. И от злобната му усмивка след като си постигне целта направо ми се повръща!
С лекарката поведението му също беше недопустимо. Наистина се чудя как му измисляте оправдания и всичко било поза,игра и не знам какво. Много ми се иска да беше някоя от защитничките му в къщата или на мястото на лекарката,да видя пак ли така ще го защитавате.

# 2 404
  • София
Първите номинации след излизането на Кулагин ще са най-непредвидими. Залагам, че кръга около Петко ще гласува срещу Стефан. Кръгът около Стефан ще гласува срещу Божана. И всички заедно може би срещу Роузи. Но не е ясно как са се отразили всички последни събития на хората вътре.

Ваня не страда заради това, че не изпитва срам за боя. Напротив, тя съжалява до дъното на душата си, че стигна дъното, но колкото по-често повтаря, че не се чувства виновна, толкова е по-голяма вероятността да си повярва самата тя, а и така печели другите, на които това да ударят Кулагин беше най-голямото желание. Тя няма да бъде номинирана от никой друг, освен от инструктора с детско личице.

# 2 405
Цитат
Вместо като човек да каже (да излъже всъщност) “Извинявайте,не знаех!”,той пак с неговите небивалици.
Това е така, обаче и те с тяхната истерия, нормални ли ти се видяха? Вместо да кажат "говедо, прецака тортата за детето" и да сложат ново парче, както направи той впоследствие, те направиха 15 минутно шоу с писъци, ревове, тръшкане и лудница въобще. Еми аз не вярвам, да е истинско, а ти  33uu

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 11:33 от птица

# 2 406
Хм....ами мен оня ден едно женско карузо в данъчното ми рече, че съм си измисляла...да не се пък притесних? Ньееее...
Знам коя съм и каква съм,  и кудкудякането на това или онова карузо не може да ме събори и извади от центъра...
Стоя си стабилно в самата сред на центъра аз, пък който иска да се ядосва и да хвърля скилидки чесънец, кат му е толкоз акъла....като на едно карузо...

# 2 407
Като гледам терзанията на Ваня как се мъчи да съжалява, че е "набила" гея и не и се получава се плаша за себе си, защото аз не само, че не съжалявам, че го наби, даже малко му беше щото той си го просеше, по-страшното е, че изгубвам вяра в Библията и все повече ми изглежда като книга измислена с цел да подчини масите за да се командват по-лесно от управници и свещеници. Страх ме е, че ще изгубя собствената си вяра в Бог, защото явно нещата препоръчани в Библията са неестествени за хората и са против всякакъв здрав разум. То верно, че в този свят княз е сатаната ама чак пък толкова да е невъзможно за изпълнение пиу
саното в Библията... Отчайващо е...
Аз съм против насилието и Ваня никак не ми харесва, че е агресивна и явно със същото задоволство е налагала и сина си, горкия, но в крайна сметка това си е естествена човешка реакция на безсилие и  Господ ни е направил да сме такива. Кво иска сега от нас да се покайваме, че не сме обърнали другата буза или че ни е минала греховна помисъл или нам си ко си.... Отчаяна съм, а отчаяние също е мноооого тежък грях.

?????

Това е тема за Биг Брадър, не личен дневник, в какво губиш вяра и в какво не. Спестявай ми занапред психотичните си терзания, ако обичаш.

Но от друга страна е хубаво да се види, как работят мозъците, на тези, които се радват, че Ваня е "набила гея".

# 2 408
Не съм ги гледала, но видях Божана на клиповете - това да подскачаш така че да ти падне каскетчето и да крещиш с цяло гърло, не е много нормална реакция. Особено пък от човек, който не е пряко засегнат.

# 2 409

Много ти благодаря за отговора, Тета.
Нямам време да изгледам сезона от начало до край. Работя. Сутрин излизам, вечер се прибирам, а съботите и неделите използваме за разходки и развлечение. В момента съм в болнични, затова си позволявам по това време да драскам из форуми и фейс. Липсва ми и желание да го гледам.
Независимо от къде се в вдигнал тоя лекар, заслужава ли такова отношение? Да, лекарката не го е направила безплатно, но кой е той, че да се държи така към нея? Най-малкото, доста повече години е учила от него и поне заради това е  редно да се държи по-възпитано с нея. Човек, който раздава обиди и квалификации наляво и надясно, а самият той - невъзпитан. Да не използвам друга дума.
Айде, моля ти се.  Stop

С докторката Кулагин се познаваше и имаше някаква предистория, която ние не знаем. Когато тя влезе той я посрещна с думите "А, пак ли тебе са те пратили? Значи пак си тук, малката злобарка" или нещо от този род. Не знаем защо го каза, защото не познаваме предисторията на техните отношения.

# 2 410
  • В царството на игрите:)

Ваня не страда заради това, че не изпитва срам за боя. Напротив, тя съжалява до дъното на душата си, че стигна дъното, но
Да цапардосаш Кулагин с празна бутилка от минерална вода не е дъното . Дъното беше бездънното търпение на всички към него. Това си беше напълно нормална и заслужена реакция. Другаде са и проблемите на тази жена и аз и съчувствам, че на тези години трябва да влезе в такова предаване /по всяка вероятност по финансови причини/ и да търпи какво ли не.  Не коментирам характера и, защото ако аз съм вътре и аз няма да мога да се позная и вярвам, че и повечето от пишещите тук. Като сме пред телевизора или компа сме много курназ Simple Smile

# 2 411
  • София
Москва не вярва на сълзи. Това почти за всички се отнася, просто всеки яхва вълната при скандалите с Кулагин. Първо беше Мира, която вчера видяхме, че прояви "двоен стандарт" след като чу приказките зад гърба си. За Многострадалната Геновева не ми се говори, тя така лъжеше и манипулираше съквартирантите, че ако тези и се връзват започвам да се чудя дали имат изобщо усет за хората. За Божана писах вчера, реши да последва примера на Ваня и на гърба на Кулагин да се изкара жертва. Майката по би било редно да изпадне в истерия, ама не.

# 2 412
Не защитавам Кулагин, но първо беше пиян, второ го болеше пръст, от удари ли, окови ли и т.н., и трето чисто и просто си го изкара на лекарката, която в неговите очи е част от екипа, заради който сума ти време участваше във всякакви дивотии. Общо взето вероятно тя беше първия външен човек, който вижда от доста време насам( тъй като изглежда не излизаше с повод и без като другите).
Освен това личното ми мнение е, че не е редно да се снима и излъчва медицински преглед, дори и да е фарс в изповедалнята и да е на Кулагин. Пред мед. лице можеше и от хемороиди и запек да се оплаче, това си е право на пациента и не е редно да се излъчва. На Ваня прегледа не го показаха, нали? А само й мериха кръвното. И ББ, ако четеш- не, не ни показвай прегледа на Ваня, сигурна съм, че е задминала и Шията, и Кулагин по мръкнане и е идиотска гледка.

# 2 413
  • Сф
Добрутро! Работническата класа станали сте гледам. Kissing HeartНе сте ми запазили принцеси, ама аз и не ям! Също и макарони- това е храна на бедните.Къде сте вие , къде съм АЗ! С баници и вино закусвам!
На!- барем да погледнете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 414
  • София

Ваня не страда заради това, че не изпитва срам за боя. Напротив, тя съжалява до дъното на душата си, че стигна дъното, но
Да цапардосаш Кулагин с празна бутилка от минерална вода не е дъното .

Това беше най-ниската точка, до която тя стигна докато се хлъзгаше надолу. Тя показа и много други качества, като злоба, лицемерие, манипулиране. При всеки друг това нямаше да има такова значение, но когато си Ваня Костова - великата певица с нежен глас, има много какво да губиш и тя го направи. Вече всички докато слушат нейните песни  ще си представят как тича и удря момчето с празна бутилка с изпълнена със злоба физиономия.
Поне за мен ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт