VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 387
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 370
Ще стане каквото са решили продуцентите. Най- се изхаби Божка. Какво друго освен грозно пиянство и врещене ще покаже. За мен тя е следващата. Така ще поизравнят налягането и ще останат Петко, Лора и Мира срещу Стефан. Ваня, Рози и мекичко като лагера на независимите- от които нищо ни зависи, но ще ги държат за кодош и бисерите, които ръсят. Стефан ще изглежда като жертва и чист мозък и айде финалист и носител на приза.

# 2 371
А добрутро...ти чак сега ли разбра че християнството е ...как да го кажа-подтискаща и ограничаваща религия?

# 2 372
Смайли, анкетата е кой ние бихме номинирали, или кой мислим, че ще е номиниран от съквартирантите?
Аз номинирам Папи Прътко и Стефан, но мисля, че номинирани ще са Ваня, Розмари и Божана.

# 2 373
В анкетата номинирах Ваня и Стефан. По принцип щях да избера Петко и Стефан, но се притеснявам за здравето на Ваня, затова я номинирам Simple Smile

# 2 374
А аз жаля Мира. Едва ли й е лесно, оказа се, че във формата има по светица от нея- света Ваня. И подготвена, с Библия, с болести, всичко. Е, не е толкоз ВИП като Мира Добрева, чоуек, ама й отнема от вниманието и  номерцата...не е лесно, хич.

# 2 375
В анкетата номинирах Лора и Розмари, защото са скучни като лампите в хола.
Не съм гледала почти нищо, освен откъси от оня филм с Кулагин, но опитвам да ви чета.

# 2 376
Признавам си, не гледам ВБ редовно. Хвърлям по някое око, но предимно чета темата. По-назад една от пишещите тук, беше описала посещението на лекарка при Кулагин. Наистина ли се е държал толкова просташки с нея? И ако това е истина, искам да запитам всичките му защитници тук, защо не го коментират? В реда на нещата ли е според вас, да се държиш така с човек, който се в вдигнал посред нощ да те преглежда? И изобщо не разбирам вашето "Осанна" по отношение на тая противоречива личност. Неразбирането ми се дължи и на това, че не съм гледала редовно, но от това, което видях, така и не можа да ме спечели на своя страна Кулагин...

# 2 377
Признавам си, не гледам ВБ редовно. Хвърлям по някое око, но предимно чета темата. По-назад една от пишещите тук, беше описала посещението на лекарка при Кулагин. Наистина ли се е държал толкова просташки с нея? И ако това е истина, искам да запитам всичките му защитници тук, защо не го коментират? В реда на нещата ли е според вас, да се държиш така с човек, който се в вдигнал посред нощ да те преглежда? И изобщо не разбирам вашето "Осанна" по отношение на тая противоречива личност. Неразбирането ми се дължи и на това, че не съм гледала редовно, но от това, което видях, така и не можа да ме спечели на своя страна Кулагин...

Така...отговарям ти - първо изгледай цееелииия сезон до тук, после коментирай.
Така да се вади от контекста единичен кадър и да коментира изолирано, е доста нередно и изкривено, ми се струва....

А, и откъде се е вдигнал този лекар, не разбрах-от леглото си вкъщи ли, или от нощната си смяна - което му е работата? Не че на нощна смяна не спят редовно, имам приятелка лекарка....

# 2 378
Скрит текст:
Като гледам терзанията на Ваня как се мъчи да съжалява, че е "набила" гея и не и се получава се плаша за себе си, защото аз не само, че не съжалявам, че го наби, даже малко му беше щото той си го просеше, по-страшното е, че изгубвам вяра в Библията и все повече ми изглежда като книга измислена с цел да подчини масите за да се командват по-лесно от управници и свещеници.
Страх ме е, че ще изгубя собствената си вяра в Бог, защото явно нещата препоръчани в Библията са неестествени за хората и са против всякакъв здрав разум.
Скрит текст:
То верно, че в този свят княз е сатаната ама чак пък толкова да е невъзможно за изпълнение пиу
саното в Библията... Отчайващо е... Аз съм против насилието и Ваня никак не ми харесва, че е агресивна и явно със същото задоволство е налагала и сина си, горкия, но в крайна сметка това си е естествена човешка реакция на безсилие и  Господ ни е направил да сме такива. Кво иска сега от нас да се покайваме, че не сме обърнали другата буза или че ни е минала греховна помисъл или нам си ко си.... Отчаяна съм, а отчаяние също е мноооого тежък грях.

Не се притеснявай за душата си. В Библията и другите свети книги е писано, че всички сме грешници и праведен е САМО Бог. Човек, който има съвест, обаче, не престава да се пита дали е постъпил правилно в дадена ситуация и няма нищо лошо в това. На простаците такава чувствителност не е дадена. Да удариш няколко тупаника на някого с половин-литрова празна бутилка от минерална вода, не е чак такъв грях. Да бъдеш зъл, обаче, е грях. Ваня не е зла. Тя просто е твърде чувствителна на тема гордост и справедливост. За справедливостта - ок, няма проблем, така е правилно. Но гордост, до степен на горделивост, е грях. В това тя трябва да насочи вътрешния си взор - да изчисти горделивостта си.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 10:24 от DeltaAzimut

# 2 379
Забравих да кажа за Ричко.
Когатo си само прост, е някак безгрижно, но когатo си прост с амбиции, е тревожно и страшно!
Та в този ред на мисли Кулагин е цвете.
Т. е. беше. Не, не го приемам, и никакви пари не оправдават поведението му. Но повярвайте ми хора като Ричко са по- опасни от Кулагин.
Но за жалост няма как сега да си излезе. Та ако излезе Ваня - той ще е следващият. Силно се надявам! Praynig
И ако може обратно в Мадан!

# 2 380
  • Някъде в Матрицата
За анкетата: НоминирВам Божана и Ваня.
Искам кухнята да остане свободна, Мира да я заеме и когато съквартирантите хапват от това, което е сготвила, да им се напомня, че тя е Мира Добрева (да се свети името ѝ). Smiling ImpSmile

# 2 381
  • София
А самата Ваня как ще номинира, като сега се прави на "приятел"  с всички Simple Smile

# 2 382
Какво са му виновни в Мадан. Какъвто е напорист- терминал 2 и да строи блокчета в Южна Африка. Тъкмо в свободното си време ще ги просвещава за книгите за самоусъвършенстване.

# 2 383
А самата Ваня как ще номинира, като сега се прави на "приятел:  с всички Simple Smile

Ами как - с изстрадала физиономия. С библия в ръка. После ще се запре в стаята си и ще ридае гръмко...тъй че да я чуят и извън Нови ханЧ. И ще се прави на мноУ изненадана, когато дойдат да я утешават - Въъййй, вие как разбрахте??

Мда, интересно ще е кого ще посочи Мецанка...

# 2 384
  • Испания
Смайли, анкетата е кой ние бихме номинирали, или кой мислим, че ще е номиниран от съквартирантите?
Аз номинирам Папи Прътко и Стефан, но мисля, че номинирани ще са Ваня, Розмари и Божана.

Кого ние номинираме.

Общи условия

Активация на акаунт