VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 387
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 355
Joy Тази сутрин забелязвам нещо забавно, което искам да споделя - ВБ са ме блокирали и не мога да пиша на страницата им. Предполагам, че не е заради нещо, което съм писала за участниците, защото има доста по-обидни коментари. Ако блокират всички, няма да им останат коментиращи. Примерно - вчера писах, че Божка е дива кукувица - на мен това не ми изглежда като кой знае каква обида, като се има предвид, че на страницата пише много по-лоши неща за нея.
Най-вероятно са ме блокирали заради това, че писах, че всички предавания на Нова тв са нагласени и няколко пъти споменах, че вотът от понеделник е фалшив. Писах и че сценаристите им са страшно некадърни (това, разбира се, си е мое мнение).Освен това писах и за това, че Господарите е страшно фалшиво предаване и Върбанов не просто се е правил на жертва, а най-вероятно е направил това, което са му казали продуцентите. И останалите им репортери правят същото - вероятно и техните "разследвания" са толкова истински, колкото и неговите.

Както и да е - щом така са преценили, няма какво да направя. Не могат да ме спрат да споделям мнението си на собствената си стена, освен това, все още мога да ги тагвам, ако ми се занимава (за сега не ми се). Както и да пращам жалби до СЕМ, ако преценя.

Предлагам да назначат Кулагин за водещ в делничните дни, на мястото на Алекс и Азис, но най-добре сам да си пише сценариите, за да не звучи лигаво. Blush

# 2 356
  • Варна
Добро утро.
Козелът е първият сигурен номиниран довечера

# 2 357
Лъки...ми то колкот за бог да прОсти си турила бе душко...що тъй?

Ааа за теб няма, много въглехидратно...

Да заложим, че Мира ще номинира Стефко. hahaha

# 2 358
  • София
Kакто и вчера писах, за мен номинираните довечера са Роузи и Стефан.

# 2 359
Мда....групата на Пртко май е по-многочислена и ще надделее.
Мен ми е интересно мачо бой-тоя титан на мисълта кого ще номинира и защо. Вероятно някой, който го е определил като прост...
Иска ми се Ваня някой да я номинира, да я видя  пак да се запре в собата си....и ако може да не излиза там до финала.

# 2 360
  • София
Лъки...ми то колкот за бог да прОсти си турила бе душко...що тъй?

Ааа за теб няма, много въглехидратно...

Да заложим, че Мира ще номинира Стефко. hahaha

Кво да залагам, ти искаш лесни пари да изкараш  Smiling Imp

# 2 361
Сега се сетих - ако Роузи излезе, тя ще даде щита на Ричко...и като нищо ще добута до финала това момче с изписаните вежди и бели зъбИ...

# 2 362
  • София
Ричко, предполагам, че ще номинира Лора и Божана. Но предполагам само, той е непредсказуема работа Joy

# 2 363
Ричи ще номинира Лора, ясно като бял ден и Ваня!

# 2 364
Мисля че Ваня ще я номинират с оправданието че не и е добре тук заради здравословното и състояние ала бала а всъщност е защото товари всички с тия мелодрами. Само  аз ли ако бях на мястото на Яна щх да разбия 100те им врати и да си изкарам Пртко да си го прибера. Тая близост с божка е  абсурдна. На всяка мисия по двойки шефе мефе... 

Лора бб се опита да я вкара в някаква интрига  с тези най глупав най скучен.. Ама май няма да му се получи  и тя ще издрапа до финала незабелязано.

# 2 365
Добро утро, котарачета Simple Smile
Скрит текст:

Добро утро, патиланци!
Този К. не спря да намила зад гърбовете на хората като някоя бабичка, а седнал другите да сочи с пръст, че били лицемери. Що глупости изговори за тоя или оня зад гърба...

Скрит текст:
Мира Добрева в предаването си разказва истории. Понякога и истории на обикновени хора. Кой ще повярва на тази жена оттук нататък, в искреността й, в емпатията й, когато тя се подиграва на това, че Ричи е инструктор по фитнес? Подиграва се с работата на човека. Тя счита, че нейния труд е ехеееййй, класи над този на инструкторчето. Къде съм аз, къде сте вий?! И каква е тази простителност? Сигурно като нейната благотворителност, спасителност, библейственост, милосърдност.
.

Предаването на Мира Добрева е скучно. Но тъй като е по Националната Телевизия, трябва да бъде такова. Предполага се, че по националната телевизия трябва да има доста балансирани предавания, които ни учат на добрина. Добрината, обаче, е скучна. Хората обичат скандалите, драмата, екшъна...А Мира е суетна - предаването й е за добрина, но тя го ползва като реклама на външния си вид - винаги е нагласена като кукла Барби. И някак ми фалшивее на екран.

# 2 366
Карузоооооооооо! Animal Chicken Animal Rooster Coffee
По повод анкетата:
Такааа, номирВам Ваня. Както е писала Тета недопустимо е нац. ефир да се ходи по пижама, без сЮтЮен и пр.
И второ, при цялото ми уважение към нея, та като втори участник участвал в покушението на Кули и е време да си 'оди.
И аз, както някой бе писал преди си мислех, че Ева е чепата, но Ваня обра всички точки. Всичките ми черни такива.

Вторият номиниран от мен е Галкин стефко, да си  спи при жената.
Значииии, когато има спор той се изнася,  излъчват го съвсем тенденциозно само  бял и добър. Не е читав човек, не харесвам такива хора, които се пазят сакън да не влязат в конфликт и да спечелят на всяка цена.

Рядко се появявам, ( по уважителни причини) не ми пишете отсъствия, но качествено ви изчитам. Sparkling Heart Flowers Hibiscus Hug

# 2 367
Сега се сетих - ако Роузи излезе, тя ще даде щита на Ричко...и като нищо ще добута до финала това момче с изписаните вежди и бели зъбИ...

това ще да му е последният щит ... както писах вчера - не толкова с цел той да е защитен, колкото другите да се номинират по между си, а не да търсят удобни мишени, че нали всички МЪЖКАРИ и СВЕТИЦИ са "приятели"

# 2 368
Ако тази седмица излезе Ваня, тя няма да даде щита на Ричко, и той може следващата седмица да си ходи.
Ще видим номинациите днес.

# 2 369
Като гледам терзанията на Ваня как се мъчи да съжалява, че е "набила" гея и не и се получава се плаша за себе си, защото аз не само, че не съжалявам, че го наби, даже малко му беше щото той си го просеше, по-страшното е, че изгубвам вяра в Библията и все повече ми изглежда като книга измислена с цел да подчини масите за да се командват по-лесно от управници и свещеници. Страх ме е, че ще изгубя собствената си вяра в Бог, защото явно нещата препоръчани в Библията са неестествени за хората и са против всякакъв здрав разум. То верно, че в този свят княз е сатаната ама чак пък толкова да е невъзможно за изпълнение пиу
саното в Библията... Отчайващо е... Аз съм против насилието и Ваня никак не ми харесва, че е агресивна и явно със същото задоволство е налагала и сина си, горкия, но в крайна сметка това си е естествена човешка реакция на безсилие и  Господ ни е направил да сме такива. Кво иска сега от нас да се покайваме, че не сме обърнали другата буза или че ни е минала греховна помисъл или нам си ко си.... Отчаяна съм, а отчаяние също е мноооого тежък грях.

Общи условия

Активация на акаунт