VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 435
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Sunshine state
Всеки се втурнал да успокоява Ванчето, да не би да вдигне кръвно, горката... И да, Ваня, голяма излагация си в ефир - вместо да беше дала без проблем стаята едната да спи Вальо в нея, та да мирясат, тя се запъна като вол на нива. С мъже не можела да живее. Божкеее.. Смирената ми и непорочната ми тя! Оттук всичко тръгна рязко надолу и се видя колко е "добра" Ваня. Само на думи се изларва добра, ама с такава злост храчи и тя по другите, че чак през стиснати зъби процежда думите. Гади ми се от нея, тотално ми се срина представата за нея. Нищо общо няма външния вид и изобщо не бих го коментирала дори, но прикритото й злобарство, да! И защо от продукцията така я щадят и не дават за нея кой какво е казал или тя какво е казвала за другите? С много протекции е тая жена и не виждам защо?! Ричи и него на две стотинки и половина го направиха. И да е била с неизяснвн статут в къщата, не са го упоменали на всеослушание, както направиха с Вальо. Не лазаха за нея ни дума. Тя вечно мрънка и вечно охка пред припадък, сакън да не й стане лошо. Айде вън, не си интересна!
Мира си мисли, че светът се върти около нея- като отиде до Стефан, автоматично му вика "Няма за какво", а всъщност той турсеше обяснение от нея. Егати излагацията.. И таз да си ходи.

# 2 341
Като тръгна да излиза Кулагин каза на Роузи да му прибере кабела?! За какъв кабел ли става дума? 🤔 Дали не са си с телефоните вътре? Че като пусна някой снимка на розовото му кученце разцъках профила в Инстаграм. В началото на месеца писал под един пост “Липсвате ми котарачета” или нещо подобно. 🙄

Аз нямам фаворит от останалите. Може би Петко или Папи.

Предполагам става въпрос за кабела на електрическата му четка за зъби Simple Smile

И каза " .....защото миналия път го беше забравила ..." за кабела. Кога е миналия път ,за лудницата ли?

# 2 342
  • София
Добро утро, котарачета Simple Smile

# 2 343
  • Испания

Никаква "съчувственост" от страна на ББ. Заради тези прицеси Nº 55 цяла нощ съм пекла и сме яли.

Сега за вас - закуска тип "ваш Ричко".

# 2 344
  • Варна
Добро утро, котарачета Simple Smile

Също като Гнусльо и Мира върти палачинката. Стефан е прекалено любезен с Добрева.

# 2 345
Днес дЯтето ми става на 7г. 9 месеца и нЕколко дена. И 5876мин и 45329сек.
Поръчала съм салюти и заря Joy
Купила съм едно карузо.....ся ще го изрежа като буква.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Боже..колко съм грешна - цяла нощ спах като пън. Ся как ще мина покрай църква...раздирам се вътрешно Tired Face

# 2 346
Днес дЯтето ми става на 7г. 9 месеца и нЕколко дена. И 5876мин и 45329сек.
Поръчала съм салюти и заря Joy
Купила съм едно карузо.....ся ще го изрежа като буква.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Боже..колко съм грешна - цяла нощ спах като пън. Ся как ще мина покрай църква...раздирам се вътрешно Tired Face
Аз ще взема да ти изям чертичката от буквата! Айде пречиствай се, за да може спокойно и с чиста съвест после да ме наложиш с бутилка или с чесън или с квото имаш...

# 2 347
Ама ти първо ме замерИ с една вратна пРъжолка. По лицето...па аз ще зяпам да я лапна...

# 2 348
Привет! Рано е за вратни пържоли. По диетично като за закуска с принцеса буква “б”.

# 2 349
Аматьорки
Аз си пийвам кротко, ама така е като съм истински ВИП, за разлика от вас. Къде сте вие, къде съм аз, ехее...нищо де, като няма торти, яжте принцеси.

# 2 350
  • Испания
Аматьорки
Аз си пийвам кротко, ама така е като съм истински ВИП, за разлика от вас. Къде сте вие, къде съм аз, ехее...нищо де, като няма торти, яжте принцеси.

Гала, ти ли си, душко?

Зер тя документирано пие от сутринта.

# 2 351
Уууу, какво сте се развикали рано сутринта, ставайте, че ставайте. Принцеси, торти, букви? Аматьорки!
Аз до Шефката се нареждам да зяпам за пържоли!

# 2 352
  • Испания
Идваааааааааааат пържолите! Посрещайте ги!

# 2 353
Пандишпанки, добро утро.
Опекох ви принцеси:

По една взимайте, не плюскайте като Мецана.
Кой ще номинираме довечера?

# 2 354
Лъки...ми то колкот за бог да прОсти си турила бе душко...що тъй?

Ще се запирам ся в тоалетната......ма столчето как ще вкарам...да запрЪ хубаво портата...няма да се хване май..

Общи условия

Активация на акаунт