VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 387
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 385
Религията винаги е била с цел контрол на масите.

Така като си мисля, вота във фейса си беше голям удар за ББ. Хем изкараха Кулагин "уж" по зрителски вот, хем показаха "уж" колко много народ следи шоуто за пред рекламодателите. В предишни сезони когато имаше там едни гласувания, 10.000 гласа си бяха голям успех, а сега сто и незнамсиколко хиляди, случаЕност?

Номинирах Ваня и онази селска клюкарка Папи.

# 2 386
В анкетата гласувах за Ваня и Роузи.Ваня е време да си ходи стига плюскала и се оплаквала,и без това упражни насилие.Роузи ми е страшно отвеяна и глупава ,даже и вече не ми е красива.С тази задявка с онзи примат Ричо така се заби.
На любимецът на темата къде са му лайковете на "възвишените" излияния за революции и тем подобни,някакви си мижави 3000 лайка,е толкова са му поддръжниците според мен!

# 2 387
Аз гласувах за Ваня и Божана!
Ама надали те ще са номинираните, довечера залагам на Роузи и Ричи.
Толкова са жалки всички, че чак не ми се коментира. Кулагин е прав, че и навън изнася шоуто на свой гръб. Довечера ще е пак същото най-вероятно.

# 2 388
На любимецът на темата къде са му лайковете на "възвишените" излияния за революции и тем подобни,някакви си мижави 3000 лайка,е толкова са му поддръжниците според мен!
не всеки има инстаграм!

# 2 389
Признавам си, не гледам ВБ редовно. Хвърлям по някое око, но предимно чета темата. По-назад една от пишещите тук, беше описала посещението на лекарка при Кулагин. Наистина ли се е държал толкова просташки с нея? И ако това е истина, искам да запитам всичките му защитници тук, защо не го коментират? В реда на нещата ли е според вас, да се държиш така с човек, който се в вдигнал посред нощ да те преглежда? И изобщо не разбирам вашето "Осанна" по отношение на тая противоречива личност. Неразбирането ми се дължи и на това, че не съм гледала редовно, но от това, което видях, така и не можа да ме спечели на своя страна Кулагин...

Така...отговарям ти - първо изгледай цееелииия сезон до тук, после коментирай.
Така да се вади от контекста единичен кадър и да коментира изолирано, е доста нередно и изкривено, ми се струва....

А, и откъде се е вдигнал този лекар, не разбрах-от леглото си вкъщи ли, или от нощната си смяна - което му е работата? Не че на нощна смяна не спят редовно, имам приятелка лекарка....

Много ти благодаря за отговора, Тета.
Нямам време да изгледам сезона от начало до край. Работя. Сутрин излизам, вечер се прибирам, а съботите и неделите използваме за разходки и развлечение. В момента съм в болнични, затова си позволявам по това време да драскам из форуми и фейс. Липсва ми и желание да го гледам.
Независимо от къде се в вдигнал тоя лекар, заслужава ли такова отношение? Да, лекарката не го е направила безплатно, но кой е той, че да се държи така към нея? Най-малкото, доста повече години е учила от него и поне заради това е  редно да се държи по-възпитано с нея. Човек, който раздава обиди и квалификации наляво и надясно, а самият той - невъзпитан. Да не използвам друга дума.
Айде, моля ти се.  Stop

# 2 390

Той е със щит.

# 2 391

Той е със щит.

Да, вярно. Значи Стефан или Ваня.

# 2 392
Естествено, гласувах за пътко и петра.

# 2 393
Това, че е в бяла престилка, автоматично не означава, че е кадърен Човек и кадърен лекар. Доверие и уважение давам след като и ако съответната персона си ги е заслужила.
Странна ми е тази логика - щом е лекар, и дай автоматично да му се кланяме и да му целуваме краката. Ми не-отдавна не е така, особено в нашата мила родина. Със свещ се налага да ги търся кадърните лекари, със свещ! Та ще уважавам когото аз си преценя, а не този, за който в библията пише че трябва ....

Нито лекарката познавам, нито Сульо...все ми е тая как протече срещата между тях.

Доста хора не вдянаха, че всичко при Кульо е поза....

# 2 394
3000 лайка са много - повечето зрители не са особено активни в социалните мрежи, да не говорим за Инстаграм.
Това, в което искат да ни убедят Вип Брадър и Фермата, а именно - че се гледат от над милион души, е абсолютно нереалистично. Може някой да си е пуснал телевизора на една от основните програми в съответния час, но това не означава, че наистина гледа, а още по-малко пък, че изпитва нужда да пусне смс или да напише коментар.

П.п. За мен това с "малката злобарка" беше излишно, но не съм скандализирана от това, че е нарекъл така точно лекарка (щеше да ми прозвучи странно за когото и да се отнасяше). Не изпитвам автоматично уважение към някого, само защото е лекар (или какъвто и да е друг). Не съм индийка да изпадам в обожание, като видя лекар.

# 2 395
  • София
Гласувах да си ходят Константин и Ваня. И двама най не ги издържам.

# 2 396
Не разбрах защо така сте се наточили срещу Мира. Снощи си беше съвсем адекватна жената, нито рева, нито се тръшка. Ама казала на Стефан, че няма нищо!? Нормално, той я одумваше с другия мъж клюкарка! И вместо да се извини, той я нападна, че не бил казал намсикво! Еее, че нали всички го чухме.
А, че била имала самочувствие - нормално. Все пак тя от години е известна от националния ефир. Лоша, добра журналистка, в случая няма значение - известна е! За разлика от Ричард, дето аз така и не разбрах с какво Simple Smile Нищо обидно не каза за него.

Гадно беше това с момичето.

Pipi_, поизхвърли се и ти Simple Smile Ще рече човек, че само ти работиш тук Simple Smile
В офиц. сайт на предаването има качени отделни епизоди, има го и епизода с докторката. Виж го Peace
Нищо толкова драматично нямаше с нея. Той е мрънкащо и невъзпитано човече, тя беше доста неадекватна, така че до голяма степен си заслужи мрънкането. А и в крайна сметка, като се е хванала с такова предаване, трябва да е подготвена за всякакви изцепки.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 11:12 от птица

# 2 397
не всеки има инстаграм!
Ами ще си направите Simple Smileнали сте големи фенки,някои и среща искаха с него !
3000 не са нищо от гласувалите около 130000!!
Не съм индийка да изпадам в обожание, като видя лекар.
FlushedRolling Eyes

# 2 398
не всеки има инстаграм!
Ами ще си направите Simple Smileнали сте големи фенки,някои и среща искаха с него !
3000 не са нищо от гласувалите около 130000!!
Мнозинството от гласувалите са фалшиви профили - колко му е на този, който ги е направил, да направи и стотина хиляди профила в Инстаграм. А кой какво ще си прави не е твоя работа.

# 2 399
Роузи и Стефан вероятно ще бъдат номинирани с най-много точки, след тях ще е Божана. Ако другият вот се разпредели между няколко души, на елиминации може да са поне петима. Бих искала и Ваня да е сред тях, но не се сещам кой би могъл да я номинира.

Общи условия

Активация на акаунт