VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 451
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 415
Цитат
Вместо като човек да каже (да излъже всъщност) “Извинявайте,не знаех!”,той пак с неговите небивалици.
Това е така, обаче и те с тяхната истерия, нормални ли ти се видяха? Вместо да кажат "говедо, прецака тортата за детето" и да сложат ново парче, както направи той впоследствие, те направиха 15 минутно шоу с писъци, ревове, тръшкане и лудница въобще. Еми аз не вярвам, да е истинско, а ти  33uu
Е ние Божка си я знаем,че е лабилно куку. Преигра и за мен в истерията си,но я разбирам. Сед като оправдаваме Кулагин,че е затворен там и няма връзка с външния свят,изнервил се и т.н.,със същите доводи може да оправдаем и нейното избухване. Аз например бих реагирала като Лора,ще се разплача и ще ми стане тъжно ,но има по-емоционални хора като Божка,които реагират различно.

# 2 416
Без да съм гледала внимателно досегашните епизоди и без да знам какво ни чака в следващите, мисля, че вече се очерта един от бисерите на този сезон. От коментарите на мъжете, когато успокояваха Ваня - "стига бе човек, с бутилка си го ударила по главата, да не би да му има нещо... на теб ти има нещо, щото той те удари с чесъна" Joy Joy Joy

# 2 417
Цитат
Вместо като човек да каже (да излъже всъщност) “Извинявайте,не знаех!”,той пак с неговите небивалици.
Това е така, обаче и те с тяхната истерия, нормални ли ти се видяха? Вместо да кажат "говедо, прецака тортата за детето" и да сложат ново парче, както направи той впоследствие, те направиха 15 минутно шоу с писъци, ревове, тръшкане и лудница въобще. Еми аз не вярвам, да е истинско, а ти  33uu

Съгласна съм с птица. Да погледнем реално ситуацията - целият този панаир с писъци, ревове, тръшкане и завиране в банята беше излишен.
Първо: Кулагин сложи ново парче и намести отново буквата А.
Второ: обикновеният кекс беше поръсен с пудра захар (забелязах когато Ричи хапваше от него), та едва ли щеше да си личи, че има добавено парче и буквата А не е в цялост.
Трето: до кекса с форма на буквата А имаше още един цял изпечен кекс, който беше непокътнат.
Четвърто: Божана в пристъп на лудост и безсилие смачка с ярост кекса буква А. Защо просто не го остави да се изяде от съквартирантите?!
Пето: останах с впечатление, че Кулагин не беше разбрал, че обикновеният кекс е за рождения ден на детето на Лора.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 11:49 от Анонимен

# 2 418
Това беше най-ниската точка, до която тя стигна докато се хлъзгаше надолу. Тя показа и много други качества, като злоба, лицемерие, манипулиране. При всеки друг това нямаше да има такова значение, но когато си Ваня Костова - великата певица с нежен глас, има много какво да губиш и тя го направи. Вече всички докато слушат нейните песни  ще си представят как тича и удря момчето с празна бутилка с изпълнена със злоба физиономия.
Поне за мен ще е така.

Точно в момента слушам албума и "Рождество". Песните на Ваня за мен наистина са най-нежните и чувствените български песни. Изобщо не ми пречи да ги харесвам и за в бъдеще, въпреки поведението на Ваня. Да, тя действително се поизложи в къщата, прекалява с парадирането с Библията, въпреки че тя самата никак не се държи библейски, но това не ми пречи да слушам страхотните и песни. Те са дело на добри композитори и поети, на песента "Вишна" по текст на Блага Димитрова направо се насълзявам. Изпети са с чувство, талант и висок професионализъм. Така че поне аз не бих си позволила да намесвам песните на Ваня, когато коментирам поведението и в предаването.

# 2 419
То и около 1 000 000 майки в България, във форума има 35 хиляди.  Темата я следят 2 000 (раздуто), а пишат не повече от 200 (30-40 пишат активно, другите тук-там се разписват). И в анкетките, дето тука ги гласуваме, кликват към 200-300 човека. Обаче така се коментират тук резултатите, все едно това е истината, цялата истина и самата истина. Все забравяме, че е шоу, че е монтирано, че хората са вътре срещу хонорар и със сценарий в ръцете. Че мъжете са с друго мнение, хората на по-големи години - също, че гласуват хлапетии, които не си плащат сами сметките за телефон, и че пишат все кибиците из фейса и форумите, които имат свободно време за това (и аз в това число!). Че на продуцентите не им е важен нито моралът, нито библията, важно им е да са първи по рейтинг, за да пускат реклами и за да може ние да купуваме, купуваме, купуваме...  Това е просто бизнес. Как пък да не седнат да разчитат на мнението на 200-300 пишещи в една тема, или 5 000 във фейса. Ще си вадят когото им харесва. Дадоха шанс на Кульо-Сульо да яхне вълната и да се пребори за уважението на гилдията си, пък и да преобърне закостенялото мнение относно различната ориентация, но той не се справи.

Пипи, изобщо не е нужно да изгледаш цялото шоу. Много правилно си се ориентирала що за стока е момчето. Държанието му беше ужасно, развика се още при нейното влизане (аз останах с впечатление, че същият лекар го е преглеждал и друг път и явно той е бил недоволен от резултата, искал е по-болен и зле да го изкарат). Още с влизането й: "Пак ли си ти? Малката злобарка?" (по памет). В предишната си ТВ изява, Кулагин наплю Алфредо, наплю онова момиче, актрисата (Борислава Стратиева?), Норка си я наритваше нон-стоп. Сега, от трибуната на ББ, плю де що можа, спести го само на Ричи (по фитнесо-манекенска линия), Розмари ("ти си заради мен тук, нали знаеш?", май по гримо-моделска линия) и се свени на Петко (по нощна-клубна линия). Това е някаква Албена Вулева версия 2018 за мен. Има една основна тактика - тактиката на настъпаната по погрешка зелена мамба (плюе отрова на 5 метра и се цели в очите). Да не излязат братовчеди тия двамата, не знам.... Толкова общи неща.

# 2 420
А самата Ваня как ще номинира, като сега се прави на "приятел:  с всички Simple Smile

Ами как - с изстрадала физиономия. С библия в ръка. После ще се запре в стаята си и ще ридае гръмко...тъй че да я чуят и извън Нови ханЧ. И ще се прави на мноУ изненадана, когато дойдат да я утешават - Въъййй, вие как разбрахте??

Мда, интересно ще е кого ще посочи Мецанка...

Не бива така. Мъжете, които отидоха да я утешат, имат сърца. Когато чуеш, че някой страда, трябва да го утешиш. Странно ми стана, че никоя от жените не беше с тях. А Ваня, както казах, е горделива - ползва слабостта си като оръжие, за да се налага, не й прави чест. Човек, който истински вярва в християнските ценности, трябва да е смирен. Не виждам такова смирение у нея. Още едно нещо, което не ми харесва у нея - тя е чревоугодник. А това също е грях, който Бог наказва. Мисля, че трябва да поработи върху себе си Ваня. Не мога да я съдя, това са си нейни проблеми. Споделям само своите наблюдения.

# 2 421
Да, разбира се, то най-интересното е кой как реагира в тези ситуации. Ето, Мира как реагира на мисията- лепна се за Рози, защото сигурно й се видя най-малко гнусно да мие нейните крака. Разбирам я, но не това беше смисъла на мисията. Първи шанс да загърби егото си и да покаже библейска смиреност- пропуснат. Колагин я загледа и според мен нарочно я дръпна, за да може Рози да си е с Ричко. Много ясно, че щом мачкат чаршафите и споделят джакузи, ще предпочетат и краката да си мият един на друг. Много ми хареса постъпката му, с един куршум два заека- Рози и Ричи са си заедно, а и той и Мира трупат някоя точка. Тук идва втори шанс за Мира- той й подава репликите в устата буквално, да покажат малко библейско лицемерие. Не. ВИП Мира Добрева поизкълчи език за записа, но след това, явно забравила че тук камерите не спират да снимат след постановката й- отново се вижда злобата и егото  й. Не само че се жалва защо е била точно с Кулагин, ами чак и защо другите не са си счупили краката да й предлагат... ЖДНБ дет се вика...а за Наско хич нямам думи, няма и да се хабя . Халал да му е Мира, сигурно само той би я изтърпял...

# 2 422
Аз пък мога и я съдя. Даже бих я халосала с газирана вода или с фанка по тиквата. Или с цял стек. И бих повторила нейния боен вик "Ела тук, свиня мръсна."
Щом тя може да съди и да бие, значи е съвсем нормално да е съдена и бита.

# 2 423
И как някой да разбере, че правят торта за дете? Беше писано за Къци как цялата къща е участвала в направата на неговата торта и да зарадват детето. Тук какво видях? Криене, молби тихичко към ББ за Продукти /но Петко не пропусна да забрави за детето и повода и си повдигна отново проблема за очилата/. Колко двойни стандарти. Има празник някой, радост в къщи както се казва. Ами говорете, веселете се. Подготовката за празник си още по-голям празник и е наситена с емоции.
Сигурна съм, че К. Не разбра повода за кекса.  Призна си, че е сгрешил и не би развалил празника на детето, ако е  знаел.
Относно неговият р.д.  И той е човек. И наистина поне едно шоколадче можеха да ги почерпят в къщата.

Жалко е, че всички са толкова лицемерни. При първа възможност биха отстранили Ваня но.... трябва да са добри и мили пред камерите. Това е най-страшното за мен. Лицемерието.

# 2 424
  • София
Никой не отрича, че песните са й страхотни. Ние също ги слушаме, вкъщи имаме нейни плочи. Но досега винаги съм си я представяла като нежен и спокоен човек, някак съм я отъждествявала с нейната музика. Сега вече няма да е така, което лично за мен е жалко. Тя просто не трябваше да влиза вътре.

# 2 425
Никой не отрича, че песните са й страхотни. Ние също ги слушаме, вкъщи имаме нейни плочи. Но досега винаги съм си я представяла като нежен и спокоен човек, някак съм я отъждествявала с нейната музика. Сега вече няма да е така, което лично за мен е жалко. Тя просто не трябваше да влиза вътре.

Да, и аз така си я представях. А и от обложките на албумите си гледа с един тъжен жален поглед, преди да я видя в Брадъра никога не бих си помислила, че е насилница. Мислех я за женствена, ранима, деликатна, спокойна и т.н. Трудно ми е да си представя, че може да пееш с толкова чувственост и емоция, които се долавят в песните и, а да си манипулатор и прикрит насилник в живота. Мисля, че тя не винаги е била такава, каквата е днес. Сигурно е претърпяла загуба, разочарование, била е предадена в годините. Гледайки на обложката на "Рождество" тъжните и очи зад очилата си представям, че на 20-30 години все още е била нежна и добродушна. Сега в нея е спотаена готовност за насилие. Аз не мога да си представя да започна да налагам някого в ръце и бутилки и бясно лудо изражение на лицето. А и с такава енергичност и целеустременост налагаше Кулагин, май не беше съвсем непознато действие, което извършва за първи път.

# 2 426
И как така дори не разбрахме, че Кулагин е имал РД докато беше вътре? Защото е дявола ли?
Ало, продукцията много ви куца всичкото, тази година ударихте тъпомера в земята.

# 2 427
За предисторията с лекарката си мисля, че е заради оковите, защото тя като влезе той започна да се оплаква че са му надрани краката.  Явно се е оплаквал преди от тях при същата лекарка и тя му  е казала, че не вижда проблем да ги носи. Затова я нарече и злобарка, не че е правилно да обиждаш така, но Кулагин няма цедка на устата, както разбрахме.

# 2 428
И как така дори не разбрахме, че Кулагин е имал РД докато беше вътре? Защото е дявола ли?
Ало, продукцията много ви куца всичкото, тази година ударихте тъпомера в земята.

Разбрахме, но нали му отмениха партито, не помня поради каква причина. Май заради Диона беше.

# 2 429

Защото бяха наказани, заради тъпата Диона.

Общи условия

Активация на акаунт