VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 465
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 430
И как така дори не разбрахме, че Кулагин е имал РД докато беше вътре? Защото е дявола ли?
Ало, продукцията много ви куца всичкото, тази година ударихте тъпомера в земята.

Разбрахме. Рожденият ден беше още в началото на сезона, но поради някакви нарушения на правилата и наказания Брадърът отмени празненството. И тогава доколкото си спомням той май се жалваше, че някой нарушил правилата и той бил потърпевш, и вместо Брадърът да отменя тържеството му трябвало като компенсация да го направи още по-пищно.

# 2 431
Скрит текст:
Аз останах с впечатлението, че тортите, които ядоха бяха онези, които си захлюпиха в лицата. За едната някой каза: "Малко на Наско носът е вътре, ама нищо". А тортата, която Кульо-Сульо развали и вместо да съжали вдигна ТОЙ панаир, че на цялата рода щели да правят, че за НЕГО нямало една кутия бонбони, че и на НЕГОВИТЕ майка и баба трябвало да се направи тогава, и ТЕ имали рд - тази торта май изобщо не стигна до финална украса и май замина в кофата. Честно казано и аз бих я изхвърлила, ако това сресано кречетало я беше докоснал и развалил всичко. Неговият златен пръст не бих искала да се е бучкал в тортата на детето ми след 30 дни изливана помия по майката и тортоправачката.
Аз имам първа прогноза за финалистите и победителят:

6. Лора

5. Наско

4. Божана

3.Стефан - няма да е той, защото е съвсем съшито с бели конци, че е кадър на Нова.

2.Петко / Папи Ханс - подобни предавания се гледат предимно от жени. Тийн-девойките са за Папи, 22+ мацките (с особено силната подкрепа на чалгата) са за Петко).

1.Папи Ханс / Петко - визитката на Петко ще е с децата, които ще му казват колко го обичат, Яна ще казва как го чака, сервитьорките ще са строени - хайде, шефе, чакаме те, някоя чалга певица, която често пее при него ще каже добра дума. За Папи ще видим майката и бащата, учителите ми от гимназията и университета, издателката на стихосбирката, режисьора на клипчето му, някой фен клуб дечурлига. Ще е веселко, позитивно, ще намерим всички доброто, ще се прегърнем и финал с реклами.

# 2 432
За предисторията с лекарката си мисля, че е заради оковите, защото тя като влезе той започна да се оплаква че са му надрани краката.  Явно се е оплаквал преди от тях при същата лекарка и тя му  е казала, че не вижда проблем да ги носи. Затова я нарече и злобарка, не че е правилно да обиждаш така, но Кулагин няма цедка на устата, както разбрахме.

Аз лично това, което разбрах за К. е, че е зъл простак. А такива са най-страшни. Както казах и назад, човек трябва първо да извади гредата от окото си, преди да сочи сламките в чуждите очи. Кога му пролича ли? Когато Ваня все още се правеше на бяла и добра мисионерка и беше единственият човек, който се държеше добре с него. Чистосърдечно беше такава, в това не се съмнявам. При Рози и Ричи паричи добрината към него беше заради играта, докато тя искрено се опита да го смири. Но той захапа ръката й в минутата, в която не успя да си постигне скритата цел - да се намърда в покоите й и да я ползва за патерица. Тя го усети де, не е толкова глупава. Усети, че не е искрен спрямо нея, усети, че иска да е покрай нея, като най-голямата звезда и доайен в къщата и да я използва, за да стигне до финал. И се започнаха драмите. Не мисля, че Ваня в душата си е зла, защото всъщност има добри намерения - обаче, пътят към ада е постлан с добри намерения. Докато К. е зъл - използва хората, манипулира ги и ги захвърля като мръсни кърпи в минутата, в която не му играят по свирката, а и е отмъстителен. Отмъстителните хора са зли.

# 2 433
За мен зъл простак е твоят работодател Петко.

# 2 434
 Днес при Гала коментира ли се вчерашното предаване и особено спора на Стефан с Мира относно брака и децата?

# 2 435
  • София

Аз лично това, което разбрах за К. е, че е зъл простак. А такива са най-страшни. Както казах и назад, човек трябва първо да извади гредата от окото си, преди да сочи сламките в чуждите очи. Кога му пролича ли? Когато Ваня все още се правеше на бяла и добра мисионерка и беше единственият човек, който се държеше добре с него. Чистосърдечно беше такава, в това не се съмнявам.

Ти сама си го казала, правеше се на бяла и добра. Тя започна да се прави изведнъж след като се върна от болницата, защо ли? Божана  изхвърли отварата и я изкара сатана едва ли не, а Кулагин беше обвинен за високото й кръвно, което е далеч по-сериозно, тя се връща от болницата и се втурва да му подава ръка. Веднага ще й повярвам. Кулагин я усети доста преди да му откаже стаята, той е много интуитивен за тези нещо, но вече се заигра с нея и трябваше да продължи до край.

# 2 436
Добро утро момичета. Един коментар от мен и се връщам да ви чета

Затова има една народна мъдрост: "Който се смее последен, се смее най-добре".

То има и друга поговорка "Който се смее последен загрява най-бавно". Тя е измислена специално за хора, като Ричко. И не - не му е само фитнеса, храненето и милионите в главата. Блока и марковите дрехи, които го правят ВИП също са там. Че, ако му няма дрешките си е прост инструктор, но като ги облече се превръща в сериозен ВиАйПи. Нещо, като супермен с костюма и без него ама във ВИП вариант Joy

# 2 437
Скрит текст:

Аз лично това, което разбрах за К. е, че е зъл простак. А такива са най-страшни. Както казах и назад, човек трябва първо да извади гредата от окото си, преди да сочи сламките в чуждите очи. Кога му пролича ли? Когато Ваня все още се правеше на бяла и добра мисионерка и беше единственият човек, който се държеше добре с него. Чистосърдечно беше такава, в това не се съмнявам.

Ти сама си го казала, правеше се на бяла и добра. Тя започна да се прави изведнъж след като се върна от болницата, защо ли? Божана  изхвърли отварата и я изкара сатана едва ли не, а Кулагин беше обвинен за високото й кръвно, което е далеч по-сериозно, тя се връща от болницата и се втурва да му подава ръка. Веднага ще й повярвам. Кулагин я усети доста преди да му откаже стаята, той е много интуитивен за тези нещо, но вече се заигра с нея и трябваше да продължи до край.

Ударението в поста ми е "зъл". Смятам, че Ваня не е зла, а К. е. Вече обясних защо. Човек може да си гони целите и без да е зъл - Ваня го прави, К. - не. Отмъстителността е злина. К. е страшно отмъстителен - показа го много пъти. Няма лошо да имаш спортен хъс към победа, но да нараняваш другите докато го правиш - това е злина.

# 2 438
Като гледах нахалникът с какво удоволствие развали буквичката си помислих, че това същество е убедено, че в понеделник няма да си ходи той. ББ са успели да го заблудят, за което ги поздравявам.
Не мислех, че мога да видя по гнусен тип от Пацо, но този удари дъното. Луна, шеФ ПетроФ и останалите агресори, дето съм гледала в брадъра бледнеят пред него.
Кулагин обяви Папи за жена, ама аз не видях последния да люлее бедра и задни части, нито да ходи облечен като папагал. По неговата логика аз спокойно мога да го нарека Валентина, но
няма да падна на нивото му.
Сцената с лекарката ми беше достатъчно убедителна, за да разбера че Кулагин не играе по нечий сценарий, просто той си е нещастно злобно човече, което се е взело за последна инстанция. Може да клюкари за Ваня, че лекарите се разхождат заради нея до Нови хан, а същевременно той разхожда екип за елементарни болежки, докато в този момент може би някой наистина болен се нуждае от линейка.
Сега се надявам да бъде доста по спокойно в къщата и всеки да може да покаже как ще играе играта.

# 2 439
Ами Папи е доста далеч и от понятието мъжкар. Симпатяга е, но стилът му е доста гейски. А и с тази коса е много анти. Не мога да си представя с приятеля ми да си купуваме заедно ластици за коса, пък и Папито май прекарва повече време във фризьорските салони (гледам, че и в на Ивайло Колев рубриката участва) вместо да свърши нещо типично мъжко. Интересно ми е дали може да сменя крушки? За нещи по-така, като да смени гума например, даже и не питам.
Чудно само ми беше как имаше косми като му правиха кола маска.
Типично женските черти в характера му също ги видяхме.

# 2 440
Като гледах нахалникът с какво удоволствие развали буквичката си помислих, че това същество е убедено, че в понеделник няма да си ходи той. ББ са успели да го заблудят, за което ги поздравявам.
Не мислех, че мога да видя по гнусен тип от Пацо, но този удари дъното. Луна, шеФ ПетроФ и останалите агресори, дето съм гледала в брадъра бледнеят пред него.
Кулагин обяви Папи за жена, ама аз не видях последния да люлее бедра и задни части, нито да ходи облечен като папагал. По неговата логика аз спокойно мога да го нарека Валентина, но
няма да падна на нивото му.
Сцената с лекарката ми беше достатъчно убедителна, за да разбера че Кулагин не играе по нечий сценарий, просто той си е нещастно злобно човече, което се е взело за последна инстанция. Може да клюкари за Ваня, че лекарите се разхождат заради нея до Нови хан, а същевременно той разхожда екип за елементарни болежки, докато в този момент може би някой наистина болен се нуждае от линейка.
Сега се надявам да бъде доста по спокойно в къщата и всеки да може да покаже как ще играе играта.

Момент! Лекарката, която дойде не е от бърза помощ на номер 112! Тя е от частна клиника, с която предаването има договор за 24 часови медицински услуги и наблюдение. Логото на клиниката и беше изписано на престилката и. Ако някой вътре реши, че в 2 през нощта иска преглед заради подут пръст, афта или кашлица примерно, идва дежурният екип на частната клиника, която е подписала договор и го преглежда. За спешните случаи има 112 и бърза помощ.

# 2 441
  • Варна
Днес при Гала коментира ли се вчерашното предаване и особено спора на Стефан с Мира относно брака и децата?

Не чух, обаче много се ядосах на това, че го коментират. Защо си позволиха да му държат сметка? Никой няма право да сочи с пръст. Може да има безброй причини или само една, да не искаш дете и това си е лично твоя работа. На скоро се запознах с младо момиче, което отказва да има деца, заради това, че родителите й са глухонеми и рисковия процент е над деветдесет. Та всеки да си гледа в паницата.

Гнусльо е заразно зло. 😂

Моралка, ама той не спря да мрънка, ама да дойдели веднага, ама бил пребит, ама защо носел оковите, за пръста ренген и скенер,безброй претенции и то към лекарката, която няма общо с това. Много преувеличи и пресоли, все искаше да става на неговата, но няма как да се получи. Как го защитавате тоя плазмодий?

# 2 442
И как така дори не разбрахме, че Кулагин е имал РД докато беше вътре? Защото е дявола ли?
Ало, продукцията много ви куца всичкото, тази година ударихте тъпомера в земята.

Защото бяха наказани, заради тъпата Диона.
Не съм разбрала.
Мерси за уточненията.

Тортата с буква А, можеше да се довърши, имаше достатъчно материал, просто пияницата теши, че и се реве, а не и се декорира тортичка.
Всичко което Кулагин каза за Лора беше истина.

# 2 443
Като не иска да го коментират, да си е затварял устата Стефан и да си е стоял в тях. Ще го коментират много ясно. Детемразеца. Той причината си я каза много ясно - не обича деца.

# 2 444
Това видяхте ли го?

Общи условия

Активация на акаунт