VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 356
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 150
Може да е пончо. Само преди два дни видях една позната млада жена с пончо - сигурно е модерно. Обаче едрите хора изглеждат като палатка с такава дреха.

Стиховете са доказателство, че в темата има по-добри поети от Папи Транс.

# 3 151
Патрака каза "Роузи се прави на 6 без 5" Laughing

# 3 152
РичитУ ли нарочиха сега? То си беше очаквано. Все си мисля, че е толкова глупавичък и плещи такива глупости само защото си мисли, че така ще изглежда по-интересен и готин. Да, да, ама не.

И с това ли запълниха два часа снощи? Ако е така, значи е пълна скука!

А Рози е зряла жена, дали, кога и с кого си е лично нейна работа. Ако тя намира нещо в него, зад опитите му за позарщина, никой няма право да я критикува или да й казва как трябва да се чувства.

# 3 153
  • София
Гала пък е изненадана, че се е получил конфликт между Мира и Стефан Joy

# 3 154
  • София
То вече нищо не се случва там, затова се захванаха с аферата на Ричи и Роузи. Сега им правят песен, клип, очакваме и филм, както беше Малката марулка или там каквото беше заглавието и сезона го избутаха.
Хапване, пийване и седене по диваните - как да развиеш сюжети. Тук таме някоя забравена чиния и напън за  скандал след това.

# 3 155
  • Някъде в Матрицата
.... на римлянка от Сената ли се докарва.....

Баш, като Брут се е дегизирала. Laughing

# 3 156
Не си спомням Ваня в нещо различно от пончо. Каква е тая неостаряваща мода при нея- идея си нямам. А пуснат бретон над едното око, с диадема на главата и къдрички на мижавата опашка ми идва в повече.

# 3 157
Еййй като ги захапаха сега Рози и Ричи, в изповедалня всички чинно ги разпитват какво мислят надълго и нашироко за тях, все едно има значение. Това да им е проблема - че са се гушкали под одеалото. Ричи си е тъп, пък Рози не мисля, че в началото имаше идея точно колко дебилен е той. И сега какво да прави - да го набие? да се тръшка? да почне да циври? Хареса ми как реагира - перде, какво да им се обяснява. Колкото до отношенията й с приятеля й - само те си знаят какви са, какво го намесват човека. А Божка на всяка дума на Ричард подскачаше като пресветата Дева - потресена, държеше да навре в лицето на всички колко е възмутена. И как почна да убеждава Ричи, че най-добрият начин да се извини е като даде щита. Правилно й каза Ричи, че има и други начини да се реваншира. Наистина да даде щита е добър вариант, ама не единствения.

# 3 158
Кво пончо бе....пончото е одеяло с дупка за главата. Туй нЯщо връз Ваня е сал върху едното й рамо...наметнала го е като чанта...абе досуш кат ония в сената едно време...

Много тъпа серия...загубих си аз времето.

Ричко че в главата му са само мекици и ни една мозъчна гънка няма, е ясно. Но ББ грозно се гъбаркаше с него в изповедалнята...не му е за сефте на некадърния брадър де. Обаче е мишок и той, защо с пртко що не се погъбарка примерно...със слабите е лесно, брадъре, леснооо...ниска топка си ти.

Хареса ми как Мекичко възпитано отговаряше обаче. така още повече изпъкна какво - че ББ е по-прост и от събеседника си........JoyJoyJoy

# 3 159
Очевиден пример за това как един човек се взема на прицел от екипа на предаването. Пък уж не унижавали никого.

# 3 160

Ето това ми дойде днес ,като резултат от гласуването Кулагин срещу тримата мишоци !
Резултата който обявиха беше много по-различен  или аз бъркам ?.AngryAnguished

# 3 161
  • Варна
Струва ми се, че Роузито не вдява какво говорят хората около нея. Със Стратега от Мадан върви комуникацията, защото той говори с прости изречения, има елементарен изказ. Абсурд е според мен, да е разбрала смисъла на скоропоговорките на Божана например. Продължавам да мисля, че са се договорили с Ричко да симулират, че правят нещо, за да задържат интереса към себе си. Предполагам, че заплашането и на двамата е обвързано с това дали ще правят кекс, а също и с това колко време ще останат вътре. Иначе не ми се връзва защо ще стои вътре, но не и пука какво мисли българският зрител за нея.

# 3 162
Онова беше Кулагин срещу Ваня Костова и вчера стигна до 150 000 гласували - работеше си и след изгонването. Според мен са пуснали някаква програма за генериране на гласове и са забравили да я спрат.

# 3 163
Онова беше Кулагин срещу Ваня Костова и вчера стигна до 150 000 гласували - работеше си и след изгонването. Според мен са пуснали някаква програма за генериране на гласове и са забравили да я спрат.
Да благодаря  ! Flowers Hibiscus

# 3 164
  • София
Ако щете вярвайте стана ми жал за Ричко. А Лора много злобна се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт