VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 927
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 975
ама той си е жалък  ... постъпката му е жалка и смешна, реве от яд,че не се получи както искаше и затова се обърна срещу Рози, иска да излезе чист,да е жертва ... със сигурност не му е приятно да слуша песента, но в текста няма лъжа, всичко е вярно ... истината боли, ама да е мислил по-рано ... и наистина ако беше по-лек текст, той щеше да се възгордее още повече (през цялото време си мислеше, че е постъпил много мъжко), така щеше да му се насърчи още повече простотията ... песента не го изкара жалък, той сам се направи за смях

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 16:01 от elle.n

# 3 976
  • София
За любителките на мистерията Кулагин- ами и неговите нерви не издържаха.

Според мен си му издържаха, на ББ не му, особено когато Кулагин го изпорти, че може да го изкарат чрез вота и то на живото включване. Той просто се наигра и вече не му беше интересно. Този човек може да издържи всичко и всички там, егати психиката дето я има. ББ е този, който направи какво ли не да го задържи, но в крайна сметка се съобразиха с неговото желание. Според мен точно последните дни на Кулагин, в които започна уж да изперква, са си били договорка с брадъра.

Вече се чудя дали Ричи няма да поиска да напусне къщата, въпреки щита. И без това достатъчно се изложи.

# 3 977
Той Ричи нали предложи на Рози да се "закачат" за да избутат до финала, тя смънка нещо, но после явно не възразяваше. Каква пък жертва е в случая? Казал бил Ричко, че то цяла България ги видя, какво значение има? Тъпа стратегия си избраха, но и двамата бяха част от нея. И докато Рози не дава много да ѝ се бъркат, Ричи се оплете. Но нито един от двамата не заслужаваше тази помия и възмущение.

# 3 978
  • София
Ричард (баси името са му дали !) че е гаден, гаден е!
Ама мен повече ме вбесиха Папи, Божа и Мира! Първите двама изпаднаха в екстаз от задачата, а Мира ... първо беше смъртно обидена, че не съчинява обиди, па после се запъна да разбере на всяка цена имало ли е секс или е нямало ...  Scream

# 3 979

Скрит текст:
Според мен си му издържаха, на ББ не му, особено когато Кулагин го изпорти, че може да го изкарат чрез вота и то на живото включване. Той просто се наигра и вече не му беше интересно. Този човек може да издържи всичко и всички там, егати психиката дето я има. ББ е този, който направи какво ли не да го задържи, но в крайна сметка се съобразиха с неговото желание. Според мен точно последните дни на Кулагин, в които започна уж да изперква, са си били договорка с брадъра.

Вече се чудя дали Ричи няма да поиска да напусне къщата, въпреки щита. И без това достатъчно се изложи.

Aрагонска, много са ти точни коментарите. Много, много ми харесваш. Умна, точна, интелигентна.

# 3 980
хмм, аз ли съм изпуснала нещо или това не са го давали

# 3 981
Когато Стефко е напуснал жена си, заради Гала, тя е била родила относително скоро. Както пише и по статиите - двамата са заедно от 13 години, а дъщеря му е на 13 години.

И Галка колко нескопосано се опита да го защити като поясни, че за детето уж се били разбрали Ако стане - стане. Само дето ако пичът е взел мерки да не стане просто няма как да стане. Много лъжат и двамата - лика прилика са си. Визирам лъжата, че се запознал с Гала съвсем случайно и неволно. Но както казах ми се струва, зе хитрушата така го измислила за да не стане ясно, че реално тя го е потърсила. Та човекът лъже заради нея по-скоро. А на нея да лъже и идва отръки щото си и е природно заложено. Не смее горката да си признае, че толкова е хлътнала по него, че ще се навие на всеки негов ултиматум само и само да е с нея
Хлътнала тя, била е едно време. Сега се правят и двамцата на много Флюбени за пред хората. Че иначе отиде им общия бизнес на кино.

# 3 982
  • Испания
VIP Brother - Тази вечер по NOVA (19.10.2018)

Не знам дали ще мога да изтърпя този боклЮк.

# 3 983
И аз не си спомням да са давали откъса с гримирането.
Лора Караджова има лицето на баща си - ако оплешивее и си пусне брада, хората няма да могат да ги различават.

# 3 984
  • Испания
VIP Brother: Коментар на последните събития в Къщата - На кафе (19.10.2018)

Патрашкова съвсем изперква. Чудя им се на тези коментатори. Все нещо не са гледали, все нещо не са разбрали. Кухи лейки с претенции. Къде са тръгнали да коментират!
Ричард бил ревал 6 часа.

Не са давали видео с гримирането на Лорчето. И как ще го дават! Кулагин гримира, обяснява... Всичко е мирно и тихо. За какво да го излъчват!

# 3 985
Утре ще гостува Кулагин в Събуди се, чак не ми се вярва, че са го поканили някъде в Нова.

# 3 986
Тази от на кафе, която пусна в инстаграм въпрос, ми се струва доста неадекватна и заспала.

# 3 987
Патрашкова се интересува от кекс Mask Dizzy Face
На Гала й е толкова смешно, горката...

# 3 988
Ами дано Кулагин да се възползва и да извлече максимума. Simple Smile
Не са го показвали
Нора ми харесва в тази роля. Честно казано простачка е, но ми допада какъв непукист е. И пак се е набутала във брадъра Simple Smile Луд умора няма

# 3 989

Общи условия

Активация на акаунт