VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 796
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 080
"Ще ми помогне Стефчо, ще ида при Гала..." Разбрахте ли сега?
"Ще се подложа на детектор, ще си го платя..." мда

# 4 081
ББ вкарай една циганка гледачка да гледа на плужеку на ръка

# 4 082
Хубавото на мекичко е, че може да си плати детектора при Гала  , но не забравя да папка редовно. Ех, усвоило е капиталиЪма това момче. Пълна пошлост.

# 4 083
Има ли някой, който да не разбра, че е правил секс, ама и повече от веднъж, нали... После чакаме при Гала да разкаже по-детайлно как й е проверявал маслото

# 4 084
  • Испания
Ричард се н@дупи на всички, само и само да го подкрепят. Нещастник!

Нито защитавам него, нито РозмариН. Две страни на една и съща тъпа монета са.

Все по-голяма помия става всичко.

# 4 085
  • Сф
Леле, Роузи що не им тегли по едно фики , фики. ..не спряха да я тормозят.Защо не се откажат от мисията?Отвратителна групичка!

# 4 086
"Ще ми помогне Стефчо, ще ида при Гала..." Разбрахте ли сега?
Искам да покажат физиономията на Стефчо в този момент.

# 4 087
Ричко - до края противоречив.
Да го съжаляваш или да го мразиш.

Интересен сюжет. Че е плужек, плужек е, но да те обвиняват в лъжа, когато не лъжеш, е кофти. Ако приемем, че не лъже.

Аз сериозно се чудя кой казва истината.

По принцип ако си сигурен за нещо, не се обясняваш толкова яростно. Не знам. От друга страна, Рози има сериозни мотиви да иска да лъже че нищо не се е случвало и всичко е било "игра".

Не знам Simple Smile

# 4 088
Аз мисля, че трябва да ги съберат всички в хола и да пуснат записите. Да се види веднъж завинаги точно какво е станало. Лично за мен няма никакво значение дали Рози е спала с това неприятно джудже или не. Така или иначе в случая той се излага сам с всяка изминала минута. Смешен гном - щял да обикаля по телевизиите и да се обяснява. То бива инфантил, ама на този развитието му е спряло на около 10 годишна възраст. Направо не мога да го търпя

# 4 089
Папи за Ричи : Той е съсипан и е на 24 ,и е от Мадан."

# 4 090
Реклами...шЪ са помоля малко...Joy

# 4 091
  • Испания
Изобщо не ме интересува какво са правили и къде са се пипали. Розмари си плаща затова, че позволи на този охлюв изобщо да се доближи до нея.

# 4 092
Защото нямат нито акъл, нито достойнстово да осъзнаят, че не е тяхна работа да светят под юргана на хората. Че и да ходят да ги убеждават , да ги съдят и т. Н. Мира за едно точене на лиги отвори корейска война в къщата , но като е за някой друг да идем да го почъвъркаме. Да провалят мисията ненаяли се випове нещастни и да не се излагат повече.

# 4 093
  • София
Рози, мацо, хубаво ти беше га яде кифтеата, сега си признай, Фредерик ще те разбере, Ричко е нацепен, млад... Joy
И най-вече с дълги вежди.  Laughing

# 4 094
Папи за Ричи : Той е съсипан и е на 24 ,и е от Мадан."
Беше много снобско това изказване, но Папи си ги прави такива.
Често има "софийски" изказвания.

Сноб без покритие е той.
Абсолютно същия мозък като Ричко бой, но с лустро, както някой се изказа много правдиво страници по-напред.

Общи условия

Активация на акаунт