VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 861
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 110
Тоя пък Папи...И Ричи с неговия детектор дали са правили секс? Колко е тъп. Някой интересува ли го правили ли са или не са? Толкова да е прост, с всяка минута по-трагичен става. Незнам коя след това предаване изобщо ще се хване с тоя балкански субект

# 4 111
Офф тоя пък Кекса все иска някой да иронизира, а не се вижда той самият каква пародия е.

Защото това е неговия стил!
Не мисля, че точно това може да е неговия стил. На него също може да му се присмее човек за доста неща. Като започнеш от нелепия външен вид, та стигнеш до мехленския му характер на баба пред блока.

# 4 112
Въх,тоз е тотално дъно.
Но и останалите що мълчат? Освен Ваня. Ами другите като мъже да му свитнат една,бе...да го дръпнат настрана....Пошляри!

# 4 113
  • София
Смея се с глас вече, може ли такива простотии Simple Smile)))))

# 4 114
  • Бургас
Мале егаси гнусното същество е Ричи...Трябва да го кастрират , да не се размножава простотията.

# 4 115
  • София
БГ звИздите ни показаха до каква низост са способни са паднат!  Mr. Green

# 4 116
  • Испания
Въх,тоз е тотално дъно.
Но и останалите що мълчат? Освен Ваня. Ами другите като мъже да му свитнат една,бе...да го дръпнат настрана....Пошляри!

Мълчат, защото гледат сеир и се кефят на ситуацията.

# 4 117
Целта да не са незабележими Ричи и Рози е постигната.
Имам гадното чувство ,че Брадъра диктува на Розмаринка .

# 4 118
Лъже тоя сельо бе, хора! От е@@нето, почна за целувките да говори. Използвач е и се опитва на гърба й да стане интересен. Тоя не може да набухне тестото за мекицата. Лъжльо! Защо сте склонни да вярвате на него, а не на нея?

# 4 119
Въх, тоз да не бърка секса с целуването 🤔

Ама колко са прости и другите да коментират темата - Смирена Добрева как обяснява 😷

# 4 120
Ох, този охлюв имам чувството, че е наизустил историята и повтаря едно и също

# 4 121
Браво, Ричко или по-скоро П*чко, така хубаво се закопаваш. Продължавай все така и дано да ти забравим физиономията, когато тази пародия свърши

# 4 122
  • София
Ай стига бе, кой кого изплющял, писна ми. А гнусляра Ричард все повече пропада. Снощи и Божана плю, сега ....
Бахти, добре, че нямам дъщери, че можеха да попаднат на такова чудо!!! И бая зор щях да видя да ги отърва. Ма все си мисля, че щях да ги възпитам добре, че да различават стойностното от боклука...

# 4 123
  • София
Преподобната Мира как не я е срам да разказва, че е наострила и двете уши, да не пропусне нещо...  Sick

# 4 124
  • Испания
Добрева - кошаревски свидетел.

Общи условия

Активация на акаунт