VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 746
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 590
  • Сф
Аз съм лъв с асц.лъв и нямам , ама нищо общо с Мира.На мен тя ми прилича на Телец.Но не е само от зодиите.4 момичета бяхме близки, приятелки.Все лъвици, през няколко дни, но различни години.Само с едната намирам общи черти донякъде.Пък другата беше невероятна лъжкиня.То си е и до ген.
Но пък в Мира не намирам ни една позната черта от зодията.Вероятно се сдържа и прикрива и става още по- неприятна.

# 4 591
  • София
Мира телец никога 😄😂😅 няма такива безхарактерни и подмолни телци. Ние си казваме всичко в очите и сме демонстративни, а не като нея въшли, дето само си търсят как да сплетничат. Нищо общо с телеца няма тя..

# 4 592
Имам близка Лъв и в много отношения е точно като Мира Simple Smile Включително с примигването, когато е под стрес.

За да не се обиждат пишещите лъвици тук, нека се съгласим, че от всяка зодия има плява и добри екземпляри. Мира е от лошите екземпляри.

# 4 593
Цитат
Може ли един въпрос? Ако такъв индивит ти се влачи по петите по цял ден и те нарича с всевъзможни епитети, ще ли му дадеш трибуна или ще го праснеш с полупразно пластмасово шише от вода по главата?

Думата е индивид, не индивит, но няма значение.

Да ме нарича както си поиска. От двама, които се карат виновен е по-умният. Ако постоянно ми трие сол по главата ще намеря начин да го затапя. Вярвам, че едва ли има толкова пипе колкото опонента си. Или поне би трябвало да е така. Игнор бате, най-доброто оръжие срещу дразнителя или простака. Доказано ефективно.

# 4 594
Цитат
Може ли един въпрос? Ако такъв индивит ти се влачи по петите по цял ден и те нарича с всевъзможни епитети, ще ли му дадеш трибуна или ще го праснеш с полупразно пластмасово шише от вода по главата?

Думата е индивид, не индивит, но няма значение.
Допуснах грешка при писането, извинявам се за това. Не е от незнание.

# 4 595
То маймунския манталитет тип Ваня, винаги ще си го има - нещо като ти е на въпреки, от тъпотия не знаеш, какво да направиш, освен да го удариш. И децата си така гледат, и по пътищата така решават спорове - с безмълвен удар, поради липса на ум.

# 4 596
абсолютно права си, че прекали, аз също мисля така. Но от гледна точка на това, че беше единствения явен гей вътре мисля, че постфактум стана причина за отношението на другите към него. Ако беше спрял в един момент и беше показал, че може да устоява на чуждите интриги и нападки със сигурност щеше да покаже много по-силен характер и да остане в къщата до финал. Ако не и да победи. Той обаче прекали, пресоли манджата и това му изигра лоша шега, не отричам.
Имала съм приятели от този тип, така да се изразя.  Много забавни, изключително интересни. Даже ми стана мъчно за него по едно време. Но терорът от негова страна беше тотален.

# 4 597
То маймунския манталитет тип Ваня, винаги ще си го има - нещо като ти е на въпреки, от тъпотия не знаеш, какво да направиш, освен да го удариш. И децата си така гледат, и по пътищата така решават спорове - с безмълвен удар, поради липса на ум.

За съжаление.

# 4 598
Какъв терор бе, ай като почнете с тия лигавщини, терор ... жертвите на истински терор, дали мислят така? Хиперболи и неграмотност, терор било ...

# 4 599
Скрит текст:
го праснеш по главата с полупразно пластмасово шише от вода по главата?
и какво ще се промени като го направиш? облекчение ли ще почувстваш? Удоволствие? Удовлетворение?
Временно освобождение от присъствието?
а защо мислиш,че ще се освободиш, а няма много  повече да ти е на главата, ей така напук

# 4 600
Не вярвам, че всички български журналисти ги е страх от Халваджианови и продуцентите на Брадъра. Ето, например, Карбовски, който уж беше много загрижен за достойнството на Ваня Костова може да покани Кулагин и да го пита, има ли скандал, дали ли са му хонорар, защо продуцентите го мразят и т.н. Миглена Ангелова също може да му помогне да сподели своята история. Ще е много интересно ако Джуджи го покани в предаването си, ама надали ще стане.

# 4 601
Не вярвам, че всички български журналисти ги е страх от Халваджианови и продуцентите на Брадъра. Ето, например, Карбовски, който уж беше много загрижен за достойнството на Ваня Костова може да покани Кулагин и да го пита, има ли скандал, дали ли са му хонорар, защо продуцентите го мразят и т.н. Миглена Ангелова също може да му помогне да сподели своята история. Ще е много интересно ако Джуджи го покани в предаването си, ама надали ще стане.

Въпрос на време. В крайна сметка, нищо не остава покрито завинаги.

# 4 602
Скрит текст:
го праснеш по главата с полупразно пластмасово шише от вода по главата?
и какво ще се промени като го направиш? облекчение ли ще почувстваш? Удоволствие? Удовлетворение?
Временно освобождение от присъствието?
а защо мислиш,че ще се освободиш, а няма много  повече да ти е на главата, ей така напук
А. права си, може да не доведе до нищо, но човек не знае как би реагирал в подобна ситуация.

# 4 603
  • София
Можеше да победи, ако от самото начало беше с друга тактика.Но да влезеш и да засипеш всеки с  обиди или с това, което си изровил за него в интернет, преди още да си ги опознал, беше грешен подход.Той влезе с мисълта,че нападението е най -добрата отбрана и  удряй преди да те ударят.И нищо от това, което му се случи, можеше да не се случи.Ама не може ти да обиждаш, дразниш, нараняваш с думи, и те да не реагират по някакъв начин, та дори и детински.. Все пак предполагам, че от баба си е чул доста поговорки.Във всяка има някаква истина, народа не ги е казал, ей така, без причина.

# 4 604
Какъв терор бе, ай като почнете с тия лигавщини, терор ... жертвите на истински терор, дали мислят така? Хиперболи и неграмотност, терор било ...
Ай, мерси за класификацията "неграмотна".

Общи условия

Активация на акаунт