Звездни компромати- 384 част

• 87 878
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Предавам статия от местен вестник.

"...Ирландска певица Шиниъд О'Конър обяви в „Туитър” е приела исляма и е сменила името си, вече е Шухада. В най-новите си туитове 51-годишната певицата сподели и снимка, на която е забрадена, и написа: „С това обявявам, че съм горда да стана мюсюлманка.Това е естествения край на търсенията на всеки интелигентен теолог. Всяко изследване на Писанията води до исляма. Което прави останалите писания излишни. Ще получа и (друго) ново име. То ще бъде Шухада”.
51-годишната певицата е женена три пъти и има четири деца. Става баба за първи път през 2015 г. Диагностицирана е с биполярно разстройство.
Певицата е имала проблемен живот и многократно е споделяла, че е била съкрушена след смъртта на майка си през 1985 г., когато е още тийнейджър, предаде БТВ. Открито е заявявала, че тя и братята и сестрите й са били насилвани физически от родителите си в строго католическо семейство.
Преди две години тя беше обявена за изчезнала, а по-късно намерена в предградие на Чикаго..."

?!?!?!!

През последните години тя вечно беше зле, депресии, заплахи за самоубийства, хапчета, непрекъснато пишеха за нея, че олицията пак я е посетила по някакъв повод.
Общо взето потвърждава мнението ми, че хората се обръщат към религията в момент на крайно отчаяние.

# 646
  • София
Някой преди време питаше, кога ще им дойде редът на Баневи. Дойде им.
https://dnes.dir.bg/temida/razsledvat-polimeri-ad

# 647

Лили Деп, ужасен кравешки поглед. Никога няма да разбера какво намират в нея?!?

# 648
  • София
До сега Баневи все се измъкват. Да видим сега какво ще стане. А Бирмата, с него какво става? Нали го издирваха?

# 649
До сега Баневи все се измъкват. Да видим сега какво ще стане. А Бирмата, с него какво става? Нали го издирваха?

Сам се предал - https://btvnovinite.bg/bulgaria/izdirvanijat-anton-stanoev-birma … a-se-predade.html

# 650
  • София
Не съм разбрала, че се е предал. Горките фолкаджийки, сега са на сухо. Трябва да търсят друг спонсор.

# 651
Аз мисля, че се предаде бащата на т. нар. Бирмата. Този дето Алисия ли коя ходеше с него не знам да се е предал.

# 652

Лили Деп, ужасен кравешки поглед. Никога няма да разбера какво намират в нея?!?

Децата на известните винаги се уреждат независимо как изглеждат.Родителите й може да са спонсори, сигурно те й уреждат корици.  Wink

# 653
Tака е , спор няма, но кой би купил списание с такава корица

# 654
Аз например защо?

# 655
Лили е на светлинни години от майка си Ванеса като млада. Има вид на селска мома от мегдана просто. Ванеса беше интересна, закачлива и сладка. Лилито е толкова обикновена, с лице като питка, невзрачна си е. Но да е жива и здрава, с тия родители все ще минава за първа хубавица Simple Smile

# 656
  • Бургас
Купуваш списание заради съдържанието, не заради корицата.

# 657
А на стрина дъщерята била копие на Кейт Мос.https://woman.bg/zhulta-shpionka/dushteryata-na-irina-tencheva-k … jt-mos.58436.html

# 658
Купуваш списание заради съдържанието, не заради корицата.
Малко по-горе коментирах кравешкият й поглед,, който за мен едва ли е най-добрата реклама на списание. Напълно наясно съм, че четящите списанието ще го купят заради съдържанието, че има революционни корици, останали запомнени десетилетия и т.н... да не навлизам в детайли. Снимката е от фотосесия с Памела Андерсън, което е ... интересна комбинация.

# 659
Аз пък си купувам списанията заради кориците. Ако е някоя грозна не взимам, а съдържанието, то си е едно и също при всички - малко мода, клюки, филми, музика, козметика, 2-3 интервюта и дестинации. Всичко това го има и в женските сайтове и инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт