"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен / София
Не знам как Сумру все излиза суха от водата......Дано Мерт скоро се "върне" към Азра....а Мелис е сляпа като къртица...

# 301
На мен ми се иска Азми да изпързаля преди всичко Сумру.
Те Серап и Мелис и сами ще се изпързалят с тези две единствени мозъчни клетки дето ги имат.

# 302
Кадир е приготвил досиета на цялата фамилия Челен.....
много гадняри се събраха в този сериал..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 303
Възрастният господин продължава да повтаря на Кадир, че добре трябва да проучат Дженк Челен и да разберат дали наистина е съпричастен към случилото се с Едже, но Кадир си има собствен план явно.

# 304
Дано Месут да направи едно добро и да изкупи греховете си пред децата на Кемал....

# 305
Възможностите на Фериде не са малки след като намери бащата на Джейда, но ми се струва, че нищо не прави за Мерт да се събере с Азра.....или това, което прави е недостатъчно....

# 306
  • Плевен / София
Бащата на Джейда е в затвора

# 307
Цитат
Възможностите на Фериде не са малки след като намери бащата на Джейда, но ми се струва, че нищо не прави за Мерт да се събере с Азра.....или това, което прави е недостатъчно....
Ани, абсолютен факт е това. Така и не разбрах защо така безучастно гледаше мъката на Азра и с нищо не й помогна да намери братчето си а само я използваше за собствените си цели.

# 308
  • Плевен / София
Сумру ехидно се подсмихва и се наслаждава....Учудвам се как Мерт повярва на думите на Сумру, а не помни, че катастрофира и тя го остави...че го остави при Ферда.....много избирателно помни събитията

# 309
Ооооо ще правят годеж.....А дано дай боже да се опари глезлата Мелис.....

# 310
С тези екземпляри, които е довел Ефкан като родители ще падне веселба.
Дано Дженк ги подложи на кръстосан разпит и да се издънят.

# 311
Наистина големи образи избарал  Joy bowuu

# 312
Годежа е голям цирк.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 313
Чак Мелис взе да върти очи... Joy Joy Joy

# 314
Дженк ги изгониииииииииииии  newsm10 newsm10  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт