"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Привет!
Още съм във възторг от снощния епизод. Може би прегледах епизода още 2-3 пъти от снощи до сега.
Много им се радвах на Азра и Дженк. През цялото време си държаха ръцете хванати. Дженк е просто прекрасен, когато се усмихва. Имаха прекрасни моменти. Много беше забавно, когато Азра дразнеше Дженк с лимоните. Мелодията, на която танцуваха беше страхотна. Както и песента в началото на епизода. Ако някой се пита как се казва песента --- Buray - Sen sevda misin?
Когато Дженк съобщи на Арда за Мерт и двамата бяха толкова щастливи. Арда беше и паникьосан де...
Знаех си, че Дженк няма да позволи на Фатма да избяга с детето. Азра така се втурна към Мерт... Милата... Трудно ще ѝ бъде да си върне обичта на Мерт. Той сега не я иска. Мисля, че Дженк и за това ще е причината-Азра и Мерт да са отново щастливи, без сълзи и болка.
От фрага най-много ми хареса това, което каза Дженк "Обичам те". Защо ли ми се струва, че след това, което ѝ каза ще последва някоя прекрасна целувка... Дано!!!
В момента направо си разсъждавах на клавиатурата...

# 212
Гости

Цитат
аз не усетих грубост, просто Азра не смяташе, че Дженк и дължи обяснение за отношенията им Едже. Това е било преди да се познават, по добре е някои неща да си останат в миналото.-

Както казах не видях момента, но чух гласа на Азра.....който подразни ухото ми.... Grinning
Ами след като не иска обяснение, защо прочете писмото от Едже до Дженк.... Thinking Мисля, че точно затова Дженк започна да й обяснява.....А с четенето на писмото по какво се различи  Азра от някои други героини, които си врат носовете в личната кореспонденция или споделени мисли  на други хора..... Thinking Или това което прави Азра е винаги правилно..... Thinking

Те постъпките и все са необмислени, но ми хареса това, че си призна, че го е прочела, а всъщност можеше просто да каже не. А защо Дженк почувства, че трябва да се обяснява......момчето е много влюбено...не иска недоразумения, че му писна от фасони. Пък те са в изобилие.....майка му все се цупи, сестра му все на нокти,Тарък вече е неприятел, а Азми е нагъл и нахален.
Иначе си изля гнева на боксовата круша, а след това реши да говори. Да си каже мъката......и добре, че този път Азра не се направи на интересна....., че много и се насъбра.
Има много хубава и чаровна усмивка наследника да му се ненаглеждаш Heart Eyes Бяха като хлапета Дженк и Азра.
Отивам да гледам с руски буквички Hug
Благодаря за всичко споделено Hug

# 213
  • София
Привет, мили момичета!
Снощи не успях да гледам серията, но ви следях откъслечно по телефона. Преди малко прочетох постовете ви и все едно съм гледала серията. Страхотни се, много изчерпателни и прекрасни анализатори, благодаря ви. Сега за всеки случай, ако ми остане време ще гледам и с руските субтитри. Приемете моите поздрави и до скоро.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 214
        Добър вечер!
Чудесни сте и  ви се възхищавам за  всичко,което сте споделили  за най-хубавия епизод досега .
И Дженк и Азра ревнуват,даже Азра още вечерта,когато Серап говореше за Едже  ревниво наблюдаваше
как Дженк реагира и побърза да излезе.На другия ден също побърза да разбере кой търси Дженк и се заинтригува,защо момичето е притеснено и неспокойно.И двамата искат да научат нещо повече за другия
и може би от любопитство или от ревност Дженк и отвори портмонето,когато взе снимката,а  Азра,
писмото. И двамата са импулсивни и лесно се палят,но сега   като ,че ли са по--предпазливи  един към друг.
   И на мен ми прави впечатление  въпреки ,че е римейк,турския шаблон  в СЦ лошите да са винаги уверени,
че те са водещите,го има .Сумру,досега никой и за нищо не успя да я уплаши.В момента се страхува единствено,
че  при сегашната ситуация няма да може да изманипулира Джансу за баща и.Азми,не се поколеба за миг
да излъже Тарък по отношение на Азра,че и помага,докато той е едва ли не най-върлият  и враг.
С резерви съм и за  новия герой.Вярно е че изживява голяма болка,но  имам чувството,че не знае много за
сестра си .При положение,че се е лекувала два месеца и той и е единствен близък,би следвало лекарите да му предоставят повече информация ,освен ако не е наследстено заболяването
В руския превод в писмото  пише освен за болка ,че се срамува ,навярно е преживяла  нещо лошо за да се завърне..
И отново добрият Дженк ще отнасе заканата за отмъщение,А погледът на Кадир/мисля,че така се казваше/
меко казано е плашещ.
   За Хюлия-- не знам дали разбра,че парите,които така ревниво пазеше дасега не и донесоха семейно щастие,
а направиха съпругът един лъжец и  .....

Лека вечер ! В

# 215
Добро утро.

# 216
Добро утро девойки  Hug
Цвети благодаря за ранното кафе  Hug
Селин радвам се на емоционалността с която пишеш за любовта на Дженк и Азра  Hug
Вера  Hug Нинка  Hug Боби  Hug Гости  Hug Мики  Hug Дъгичка  Hug благодаря за споделените мисли  Hug
Съгласна съм, че брата на Едже гледа лошо.....За него спокойно мога да кажа, че действа прибързано. Много малко ни показаха от общуването на брат и сестра, но от това което видяхме не разбрах как от един СМС Кадир реши, че Дженк е виновен за случилото се със сестра му..... Thinking Да кажем, че Кадир е объркан и допуска грешка, но мъжа, с когото разговаря малко го насърчи в желанието му за отмъщение, като му даде съвети как да го направи, а не да го разубеди - поне така го разбрах....

Хубав топъл и цветен есенен ден  Hug

# 217
# 218

Успешен ден!

# 219
  • Плевен / София
Здравейте момичета

# 220
                                         Специално за Ани
Скрит текст:

Приятна и спокойна вечер.

# 221
# 222
Вера сърдечни благодарности за хубавата новина  Hug
Току що видях, че и в другата тема са я сложили - дано да е вярна....,защото ще ми се наложи да цакам  онлайн гледането на Не пускай ръката ми....Все пак другия сериал съм го гледала два сезона и сега е третия....

За хубавото инфо ще ви почерпя с българския превод на 13-ти епизод......

https://youtu.be/fK8o1sv01cU

Благодаря на екипа преводачи за приятната изненада  Hug

# 223
олееее, имаме си серия благодаря много на преводачите и на Ани, че сподели Hug

Добро утро и от мен , желая ви прекрасен ден Heart

На първата снимка , където Цвети е качила ,  Алп с лепенка ли е на челото, пак ли се е било това момче Joy

# 224
На първата снимка , където Цвети е качила ,  Алп с лепенка ли е на челото, пак ли се е било това момче Joy
И аз забелязах лепенката, ама да видим какво ще излезе......

Снимачния екип

Общи условия

Активация на акаунт