"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро   Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Да започнем деня и седмицата с чаша ароматно есенно кафе...

И да си пожелаем  един невероятен, светъл, топъл и цветен ден, изпълнен с красиви моменти и добри приятели, с които да ги споделим  Hug Успешна нова седмица  Peace

Фрагмана с български субки.....

https://youtu.be/og4Uo59N0KY

Благодаря за превода на момичетата от екипа преводачи  Hug

# 196
Добро утро, момичета! wavey

Ани Hug
Благодаря за кафенцето и прекрасните пожелания!

Фрага показва, че нещата се заплитат, а страданията на Азра продължават.
Но поне сега ще са заедно с Дженк в трудностите.
Благодарности и на екипа да превода.

Нося ви и серията с превод на руски.
Завиждам благородно на тези, които ще имат възможност да я гледат.
Нямам търпение, но по-рано от утре вечер няма да имам възможност, защото тази вечер ще гледам онлайн другия си любим сериал.

https://vk.com/feed?z=video-149512731_456244229%2F2fea8fed42baed … 100681614_1998075

Пожелавам ви хубав ден и успешна нова седмица!

# 197
Те тъкмо се пооправиха, сега новият персонаж ще мъти водата.

# 198
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря на Дъга за линка с превода на серията....
Явно целта на брата на Едже е да разбие сърцето на Дженк, защото смята, че е разбил сърцето на сестра му....На прицел ще е Азра....
Ани благодаря за кафето...

# 199
Добро утро и от мен  Hug
Благодаря на всички за коментарите и за серията на руски, тези рускини ги признавам , цяла нощ не са спали да пишат субтитри  #Crazy ще опитам да видя частта с писмото на Едже. Като го показаха единственото което разчетох беше "Бени Афет, Дженк" - прости ми.
Според мен не са имали любовна връзка , предполагам че са били приятели и нещо се е случило, че се е сбил с преподавател заради нея и са го изгонили. Също не знам стана ли ясно , Азми има ли общо със случката в Америка? Или само аз си мисля така  Joy като знаем колко е избухлив и първосигнален Дженк, много лесно може да го провокира дори от разстояние. Много е лукав този Азми , всички се чудехме на какво се надява като не е част от семейството, ясно е вече на какво , на едно пълномощно и си урежда живота...
Не ми хареса , че Азра не изслуша Дженк, когато искаше да обясни за момичето. Наистина е все едно и да са имали връзка ,  било е преди, но трябваше да го изслуша, че да разберем и ние  Joy
А това с братът на Едже ми е толкова скалъпено, как така от един СМС ще решиш , че даден човек е виновен  newsm78

# 200
Писмото на Едже -  преведох от английските субтитри
Дженк, Мислих много преди да ти напиша това писмо. Ако можеше да се съберем след всичко, което се случи, всичко щеше да е различно. С теб (след теб) всичко беше невероятно. Не мога да се справя с тази болка. Следкато те изгониха и аз се върнах в Турция, напуснах университета. Два месеца се лекувах от депресията, но нито лекарствата, нито терапията могат да ме извадят от тази тежест, тази болка. Съжалявам, Дженк. Не вини себе си.Не забравяй , винаги ще си скъп за мен. Едже
Хммм много двусмислено писмо, наистина звучи като любовно , но аз продължавам да мисля че не е  Grinning ако беше любовно щеше да завърши "много те обичам, винаги ще те обичам" или нещо такова  newsm78

# 201
Цитат
Явно целта на брата на Едже е да разбие сърцето на Дженк, защото смята, че е разбил сърцето на сестра му....На прицел ще е Азра....
Гости Hug
Очевидно Кадир възнамерява да навреди на Азра, за да засегне Дженк възможно най-много. Милата, това ще й дойъде като промоция, че са й малко личните проблеми. Само дано не превърнат хубавата ни история в нещо кърваво, че този нещо много лошо гледа.

Мики  Hug, благодаря за превода на писмото!
На мен пък ми е интересно това, че доколкото разбрах снощи от превода на рускините брата на момичето изобщо не познава Дженк и не знае нищо за него. Но това не му пречи да е толкова категоричен, че видиш ли щял да отиде и да го застреля. Разбирам, че е в шок и болката му от загубата е голяма, но Едже очевидно имаше сериозни проблеми и е хубаво той да се поинтересува за причината за състоянието й, преди да търси отмъщение. Дано с превода нещата да ни се поизяснят, защото изобщо не ми допада да вкарват в сериала злодеи с пистолети.

И аз не съм сигурна дали връзката между момичето и Дженк е любовна, макар че в това няма нищо лошо. Всеки си има минало. Може и да е несподелена любов от страна на Едже, не се знае. Но очевидно Дженк се е намесил в нейна защита и понесе наказание, а сега за „награда“ и ще му отмъщават. Животът е много несправедлив понякога.

# 202
Дъга Hug абсолютно , това с пистолета беше прекалено, като цяло не очаквах и още някой да умира в този сериал, просто не ми прилича на такъв тип драма  Crossing Arms Stop пък и съм се наситила вече на такива , вчерашната серия беше прекрасна, такава лека серия, без сълзи , наистина прекрасна и много емоционална Heart Eyes

Редактирам да пусна рейтинга, мисля че е най -високият до момента! Избихме рибата, както се казва хах 

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 11:51 от mikipoli

# 203
Привет момичета  wavey
Дъгичке  Hug Мики  Hug Тигаса  Hug Гости  Hug Снежи  Hug Боби  Hug Селин  Hug Нинка  Hug дано не съм пропуснала някое момиче  Praynig но ако се е случило, моля за извинение  Praynig
Благодаря за всички коментари от снощи и от днес  Hug
И аз мисля, че вкарването на новия герой е малко измислено....Джансу излезе поради проблема със счупването на крака и веднага вкараха новия герой, за да стане тройката.....отново ревности, отмъщения.... Въпреки, че сериала е римейк, сценаристите го потурчват....Не зная в оригинала съществува ли такъв герой, но струва ми се, че не могат да избягат от шаблона.....
С риск отново да ви предизвикам искам да си кажа нещо, което не ми харесва.....и за което съм писала и преди, но този път ще го назова с истинското му име.....Въпреки, че отношенията между Азра и Дженк преминаха на романтична вълна, снощи Азра отново ме издразни с грубия си изказ по отношение на Дженк.....Не знам какво точно е казала и няма значение, издразни ме начина по който го каза - модулацията на гласа по време на говорене.....Не подхожда на младо момиче да има такъв груб изказ.....особено към младежа в който е влюбена.....Нарушава ми интонационната среда.... Grinning Между другото не видях точно за какво ставаше въпрос, защото в този момент пишех, но момента беше в кухнята......Дженк отиваше някъде.....
Относно писмото на Едже - ами много двусмислено е...Един вид се застраховат и в последствие в зависимост от това, как зрителите ще приемат тази сюжетна линия, да имат възможност да лавират....Повече си мисля, че Дженк е защитавал Едже, отколкото между тях да е имало любов....Но брата на Едже направо от нищото си извади заключение, че Дженк е виновен за случилото се със сестра му....Ще видим как ще развият тази история.....

# 204
  • Плевен / София
Първо искам да кажа, че лично за мен числото 13 е щастливо и въпреки фатализма м, са ми се случвали прекрасни неща на тази дата…
Много силно начало на серията Дженк изкрещя „обичам това момиче” на майка си и отиде да разпусне в боксовата зала….Само, че любовта не се избива с юмруци и не можеш да се бориш срещу чувствата си, ако те са истински оцеляват….Не се учудвам защо до този момент Азра мълчи пред Дженк….Тя вижда вътрешната му борба….Усеща, че той се бори с демоните си…затова не му каза, когато тръгваше остани….защото и той мълчеше тогава…Тази вечер обаче тя му каза „остани” и видяхме после, че Серап а обвини, че иска сина и, но тя ще се бори с нея…. Много ще и станат враговете на Азра…Сумру,Джансу,Сарап , а сега и брата на Едже, а тя трябва да си върне емоционално и Мерт…..
От писмото на Едже за мен стана ясно, че в Америка се е случило нещо с Едже от , което тя се е почувствала посрамена…изпаднала  е в дълбока депресия, а Мерт се е опитал да я защити, за което са го изключили….СМС, който Дженк изпрати за мен не показва, че той се чувства виновен пред Едже, а просто се притеснява за него…..Брат и действа първо сигнално от болката при загубата на близък човек, но това не е оправдание да причиниш зло на друг човек, защото теб те боли…Прекрасна грешка стана с изпращането на снимката на Дженк вместо на Джейда….Най после Мерт се намери.сега остава двамата с Азра отново да намерят път един към друг и тя да му пее  отново песен….
Ани, аз не усетих грубост, просто Азра не смяташе, че Дженк и дължи обяснение за отношенията им Едже. Това е било преди да се познават, по добре е някои неща да си останат в миналото.-

# 205
Гости

Цитат
аз не усетих грубост, просто Азра не смяташе, че Дженк и дължи обяснение за отношенията им Едже. Това е било преди да се познават, по добре е някои неща да си останат в миналото.-

Както казах не видях момента, но чух гласа на Азра.....който подразни ухото ми.... Grinning
Ами след като не иска обяснение, защо прочете писмото от Едже до Дженк.... Thinking Мисля, че точно затова Дженк започна да й обяснява.....А с четенето на писмото по какво се различи  Азра от някои други героини, които си врат носовете в личната кореспонденция или споделени мисли  на други хора..... Thinking Или това което прави Азра е винаги правилно..... Thinking

# 206
Според мен Азра жестоко си изревнува и затова го прочете Joy

Като цяло в момента виждаме Дженк в действие , само него , нещо нейните чувства към него все още не ги виждам в пълен блясък , както се казва , чакам развитие по тази линия....ето в следващата серия той й казва "обичам те", тя дали ще му отвърне със същото или поне една целувка да му лепне , пак ще съм доволна Joy

# 207
  • Плевен / София
Или това което прави Азра е винаги правилно..... Thinking

Разбира се, че не беше правилно....но тя хем ревнува, хем не иска да си признае.....За мен е глупаво да ревнуваш миналото, защото не можеш да го промениш, а и всеки има такова...Дженк също поиска да разбере кой е този, който не я е поканил на танц Smirk

# 208
Мики, Гости и аз мисля, че Азра изревнува, затова отговори на Дженк малко с груб тон....Направи се, че е над нещата, когато той започна да й обяснява за Едже.....и, че не я интересува миналото на Дженк....Дори мисля, че повече го изревнува от Едже, отколкото от Джансу.....
А това, че не показва любовта си към Дженк може би е сценариен подход.....че не може да се отдаде на чувствата си....заради проблемите които си има.....
В Твоят мой живот героинята на Алина - Хазал изживя една любов....но нямам спомен показа ли, че е влюбена.... Thinking Thinking и как изигра тези сцени.....Повече гледах партньора й, който изигра сцените перфектно......макар, че героя му беше от лошите.....

# 209
Да, за Джансу и аз очаквах да попита все пак какво се случва с нея , имат ли връзка още,  и аз не съм наясно Joy сега ще се върне и ще го играе наранената сестра

Общи условия

Активация на акаунт