"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Най-после се намериха..

Но както се очакваше зрънцата, които пося гадната Сумру в душата на невинното дете са дали резултат.
Ненапразно Мерт нито веднъж не спомена името на Азра.
Все повтаряше мама Сумру.
Сега Азра трябва и с това да се бори.
Но пък чухме Обичам те от устата на Дженк.

# 181
  • Плевен / София
Прекрасен финал на серията....Но във фрага Мерт не иска Азра....Тя пита Фериде дали той някога ще и прости..."когато ти  простиш на себе си" и отговори Фериде...Най после чух Дженк да казва на Азра "Обичам те"
И сега братът ще отмъщава за сестра си...
Благодаря за коментарите и компанията момичета...Хубава серия, но мъките ще продължат....

# 182
Прекрасен епизод  bouquet време беше ,както предполагахме Мерт е ядосан на Азра  Cry но съм сигурна , че тя ще намери път към него  Praynig на толкова малко дете не може да му обясниш кое е лъжа, кое истина, защо хората лъжат и т.н. просто трябва да му покаже, че го обича и не е спирала да го търси
Дженк каза "обичам те"  Heart Eyes

# 183
Дъга Hug Ани Hug и всички останали Hug Hug Hug страхотни сте.
Много благодаря за компанията. Страхотен епизод. Хубав финал, а следващата серия ще е бомба.
Еха много се радвам за Мерт, но детето трудно ще забрави всики лъжи изречени за сестра му от Сумру и Фатма.
Трдно ще си тръгне Азра от конака на семейство Челен, особено след признанието на Дженк.
Лоши дни ги очакват Азра и Дженк, но сега са по силни от преди или поне така се надявам.
Кофти за Едже, момичето си имаше проблеми, а брат и няма да остави нещата така......
Сумру и Бурхан страна двойка, бил умрял........но призрака се върна, дано да я поизмъчва малко повечко.
Фериде се допита за документа и подписа, не са автентични, т.т. документа който получи от Азми не е истинския.
Тарък отново потъна.......горкия след като видя танца на Азра и Дженк.....признавам си много им се радвах.
За Мелис не ми се говори...малка глезла.

# 184
На Мерт са му промили мозъчето и той не иска сестра си....Боже колко лошотия има на този свят.... #Crazy
Дженк каза на Азра, че я обича, ама да видим брата на Едже какви ще ги свърши.....

Дъгичке, Гости благодаря за преводите  Hug
Благодаря на всички момичета за коментарите - не пиша имена, защото може да съм пропуснала някой коментар....
Благодаря за компанията и тази вечер - най-хубавия епизод от началото на сериала до сега  Hug

# 185
Ох, направо се разплаках.  Heart Eyes Много се радвам, че така се развиха нещата.  Party Аз съм назад и преди малко свърши епизода, сега са рекламите.  Peace

Дъгичке, Гости, АниHug Hug Hug благодаря ви за преводите! bouquet bouquet bouquet

# 186
  • Плевен / София
Ани, така е...до сега не сме гледали по хубава серия... 13 епизод на 13 стр. от темата завърши...

# 187
# 188
  • Плевен / София
Да се надяваме, че Азра ще намери път към Мерт...

# 189
И аз благодаря за приятната компания, за коментарите, преводите!
Серията беше страхотна и се радвам, че споделихме гледането.
Тепърва ще я коментираме.

Пожелавам ви лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 190
Ани, така е...до сега не сме гледали по хубава серия... епизод на 13 стр. от темата завърши...

Дори не разбрах, че сме на 13-та страница  Joy Joy Joy Joy
След такъв фубав финал на епизода, няма да усетим кога ще я минем....

# 191
Реакцията на Мерт е очаквана и за заболяването е предвидимо, детето вярва на най близките си, а спомените са като конец, късат се бързо. Вярвам, че Азра ще нмери начин да се сближи отново с него и то с помоща на Дженк. Докато гонеше Фатма на няколко пъти казва, че сестра му не е преставала да го търси, че той си има семейство и близки, сестра която го обича и търси.
А дали полицията ще намери Фатма и останалите за стореното?
Или ще я оставят да си разиграва клоунските номера?
Този братър на Едже/как му е името/ май не е адвокат, как ли ще влезне в семейството и как ли ще се приближи до Азра....явно е, че тя е целта за отмъщението му, не Мелис или някой друг от семейството.

# 192
  • Плевен / София
Прекрасният танц на Азра и Дженк

https://www.youtube.com/watch?v=7FcHBDaybl4
Сега остана да се сбъдне и 3 желание...Да изпее песен с брат си...Не сме чували Азра да пее.....
Върнах се отново в началото на серията...Разговорът между Дженк и Азра....
"Влюбих се в момиче...то ме караше да дишам, спасяваше ме от моята злоба, от яда ми....дойде  да се прости с мен със сълзи на очи и ме остави в тъмнина....Ти ме остави Азра...извади ме от тази тъмнина вече..." но превода на моменти липсвашеил поне беше непълен...това за мен си беше обяснение в любов от Дженк към Азра....В следващата серия ще чуем и казано очи в очи "обичам те"

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 00:34 от gostenka68

# 193
  • Плевен / София
Това беше първото желание...да се научи да кара колело....

https://www.youtube.com/watch?v=_hx6gL7wlWM

# 194

Цитат

Тереза Трайкова сподели връзка в групата MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ.
1 час ·

...

- Откакто братът на Азра се е изгубил тя все плаче, Мерт!
- Мерт не иска Азра!
- Защо лицето ти е такова?
- Според теб ще ми прости ли?
- Да, ако ти простиш на себе си.
- Името на това момиче е Азра. Ясно е, че тя има връзка с Дженк. Няма да ми отнеме и минута да го застрелям. Въпросът е да изтръгна сърцето му.
- Обичам те/melekteam

Защо лицето на Фатма беше омазано с червило ли с боя ли....Тази да не се прави на клоун и да отиде да открадне отново Мерт..... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт