"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен / София
Хайде внука на приятелката на Фериде каза, че в дома на Мерием си е играл с Мерт....

# 331
Златотърсачката Сумру каква физиономия направи когато Азми си тръгна....

# 332
Оле, сега и малкия Али каза, че познава Мерт.
Заедно са си играли, рисували са...

Дженк и Азра са на гробището на гроба на Едже.
Той казва: Де да можех да й попреча.

Сумру и Азми си говорят мазно, мазно на "ти".

# 333
Оградиха колата на Дженк...сега ще стане драмата....

# 334
  • Плевен / София
Явно отвличането на Азра ще е финала на серията....
Много тежка серия...Сумру ми дойде в повече....
Благодаря за коментарите и компанията на всички момичета....
12 Потребители и 41 Гости преглежда(т) тази тема.

# 335
Момичета с отвличането на Азра ще свърши епизода.....Започна лошо и ще завърши така.....

Чудя се Фериде какво още чака, че не задвижи въпроса по връщането на Мерт при Азра....Ето и малкото детенце каза, че Мерт е бил при Мерием и Фатма.....
Направо издевателстват над зрителите с едно болно дете....Стига вече....Толкова ли нямат други идеи сценаристите, а се заиграват с чувствата на зрителите.....

# 336
Ох, ясно е как ще свърши, чакам фрагмана и лягам , че главата ми ще се пръсне , май не е от филма , а се разболявам и ушите започнаха да ме болят  Confused
Днес малко тъпкахме на едно място цяла серия , но няма как , драмата покрай Мерт продължава и няма да се реши така бързо. Радвам се , че Дженк разказа за Едже, така няма да има почва за разни спекулации.

# 337
  • Плевен / София
Момичета с отвличането на Азра ще свърши епизода.....Започна лошо и ще завърши така.....

Чудя се Фериде какво още чака, че не задвижи въпроса по връщането на Мерт при Азра....Ето и малкото детенце каза, че Мерт е бил при Мерием и Фатма.....
Направо издевателстват над зрителите с едно болно дете....Стига вече....Толкова ли нямат други идеи сценаристите, а се заиграват с чувствата на зрителите.....
вдигат си рейтинга по лесния начин....

# 338
В този епизод и на мен ми дойде в повече Сумру - достойно замести дъщеря си, - нямаше нужда от нацупената.....
В крайна сметка нищо не се случи - Мерт остана като разменна монета при Сумру, Нищо не стана с подправеното пълномощно от Азми.....Вкараха още драма с лудия брат на Едже.....Изобщо не ми беше достатъчно признанието на Дженк, че обича Азра.....

Момичета, благодаря ви за компанията тази вечер  Hug
Благодаря на Дъгичка и Гости за споделеното, което са разбрали от озвучката  Hug
Мики и мен ме заболя главата от постоянното присъствие на Сумру на екрана.....

Чакам фрагмана.......

# 339
Благодаря и аз за компанията, момичета.
Серията наистина беше напрегната и тъжна.
Много ми забиваше и някои моменти не ги разбрах, а и превода беше с много нисък звук и доста работи просто не ги чух добре. Имам нужда от думичките, преди да коментирам каквото и да било.
Така ми се спи, че дори няма да чакам фрага. Дано като го пропусна, поне да е по-оптимистичен. Да ни подскажат хубаво развитие за Азра и Мерт. Иначе за Азра не се притеснявам, Дженк ще я спаси.

От мен лека нощ и успешна нова седмица! smile3524 smile3524 smile3524

# 340
Ох, нищо не показаха. Надявам се историята с отвличането да приключи бързо бързо другата седмица. Познахме за брата на Едже и Мелис  Joy Тея сценаристи дали четат  Joy лека нощ, благодаря ви , че гледахме отново заедно bouquet Hug

# 341
  • Плевен / София
И във фрага нищо хубаво.....Кемал няма да си задоволи само с отвличането на Азра.....Сега иска да омотае и Мелиса.....Драмата продължава....
Лека нощ

# 342
Ще изчакам малко да качат фрага...но не ми се стори оптимистичен.....
Приятелката на Фериде май предаде богу дух.....Брата на Едже ще сваля Мелис.....Бившия на Сумру е с Мерт....говорят нещо за Джансу....
Нищо хубаво не неи чака на първо четене.....

# 343
  • Плевен / София
Ще изчакам малко да качат фрага...но не ми се стори оптимистичен.....
Приятелката на Фериде май предаде богу дух.....Брата на Едже ще сваля Мелис.....Бившия на Сумру е с Мерт....говорят нещо за Джансу....
Нищо хубаво не неи чака на първо четене.....
Мерт обича и Джансу....само за Азра няма обич в сърцето му...Промиха мозъка на детето тези кобри....Жалко...и в живота е така.....Не винаги добрият е щастлив....все лошите успяват
Лека нощ...но трудно ще се заспива ...

# 344
Гости за жалост е така и в реала....Лошите успяват, добрите страдат....

Ето и фрагмана....

https://youtu.be/Kr7HIuucWtg

Кадир какво прочете, че полудя и започна да чупи наред.....Още един кандидат за затвора.....Ама накрая ще избелят образа му.....

Общи условия

Активация на акаунт