"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Добро утро  Hug
Кадир явно е задигнал колата на Дженк и там е намерил писмото , поне приличаше на неговата кола newsm78
Нещо не съм оптимист за следващия епизод, но да видим , може и да ни изненадат.

# 347
Добро утро момичета  Hug
Преди да заспя видях преведения фрагман..... не ми се ставаше да го слагам, но Тигаса го е споделила  Hug Благодаря за което и на екипа преводачи за бързия превод  Hug
Алп ни беше обещал, че след 13-ти епизод ще има светлинка на хоризонта....Но аз не виждам такава....Лошите продължават да плетат интриги и лъжи....Още не са разрешили въпроса с Мерт и вкарват безпочвено  отмъщение на един скърбящ брат...
Снощи хитрата и лъжлива  Сумру и мазника Азми ми дойдоха в повече....А Тарък дори не го показаха....Не ми харесва, че сценаристите издевателстват над зрителите и използват съчувствието им към едно болно дете, за да поддържат рейтниг.....

В тази сцена очаквах нещо повече, не само признанието на Дженк, че обича Азра.....но си останах с очакването......

Желая на всички слънчев и топъл есенен ден и успешна нова седмица  Hug

# 348
  • софия
Съжалявам за глупавия въпрос,но не мога да открия никъде 14 епизод.

# 349
Съжалявам за глупавия въпрос,но не мога да открия никъде 14 епизод.

14-ти епизод го има само на турски.....

https://youtu.be/fdVkKXpioYU

Все още няма превод с руски субтитри....а българския превод ще излезе по-късно....

# 350
  • София
Привет!
Здравейте, момичета!
Благодаря на всички ви, които коментирахте и разяснявахте епизода от снощи. Аз съм разочарована от стеклите се събития. Очаквах развитие към добро, но отново тъга. Разочарована съм от СЦ и както казва Ани, започнаха да разтягат сценария много. Прекалиха с  образа на Мерт, който не приема сестра си.  Въпреки, че Мерт е болен от тази непредсказуема болест  той е дете, а децата трудно се лъжат кой ги обича и кой не. А, зарадвах се само от това как изхвърлиха Мазньо от живота на Мелис, но дали няма тя да налети отново на неподходящ избор. Ще чакам превода с бг.субтитри /благодаря на момичетата, които превеждат и много ни  радват/ и тогава ще коментирам пак. Хубав ден на всички ви.Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 351
         Рейтингът:

Приятен ден и успушна  седмица!

# 352
Привет и от мен в понеделник!

Ани  HugНина  HugВера  Hug

Успешна нова седмица и от мен!

Нося първия превод на руски на 14 епизод.

https://vk.com/feed?z=video-149512731_456244291%2Fbd1c9371151172 … 100681614_2020450

# 353
Привет момичета  wavey wavey wavey

Нинка  Hug Вера  Hug Дъгичке  Hug

Благодаря за споделеното, рейтинга и преведения епизод  Hug

Напълно споделям мнението на Нинка, че сценаристите вече прекаляват със заигравките с Мерт....Направо прозира, че разчитат на интереса към сериала, заради детенцето....Зрителите имат големи симпатии към Дженк и Азра и мисля, че сценаристите малко трябва да напрегнат мозъците си и да развият тази линия.....В този епизод Азра много добре изигра страдащата сестра...но ако продължава да реве още 10 епизода на зрителите ще им писне.....
Прекалено бавно се развиват действията на Фериде спрямо Азми....на епизод по лъжичка....За сметка на това омразната Сумру беше център на вниманието от страна на сценаристи и режисьори.....

Днес научих, че

Суеда Чил, изпълняваща ролята на Гюнюл и Йълдъръм Шимшек, изпълняващ ролята на нейния съпруг, са напуснали проекта "Не пускай ръката ми".

Не разбрах защо дадоха почивка на Тарък в този епизод....За да показват непрекъснато Сумру, не остана време за Тарък.....
Ако го държат на пейката, може и той да напусне сериала....и да си намери друг сериал в който ще играе.....

# 354
Добър вечер  Hug
За Гюнюл беше ясно още в предната серия като се сбогува с Азра, пък и нови герои вкараха , така че не е голяма загуба. Тя можеше да изиграе по-съществена роля като разкаже на сем.Челен за Сумру, ама нейсе ще трябва да научат от собствен опит каква е тя  ooooh!
И аз забелязах , че пропуснаха Тарък, не че ми липсва  Joy
В другата серия сигурно ще се завърне Джансу  Outta Joint
Не мога да повярвам колко висок рейтинг има този бих казала муден епизод  Laughing явно 13 епизод върна зрителите пред екрана , но този 14ти ме разочарова, ще видим нататък  Peace

# 355
Привет, момичета
Днес успях да изгледам епизода няколко пъти. Въпреки тъжните събития, епизода ми беше доста интересен. Отсега нататък Дженк ще е до Азра. Стана ми много мъчно за Азра и Мерт. Но усещам, че с помощта на Дженк отношенията между Азра и Мерт ще се пооправят. Не се притеснявам за Азра след като я отвлякоха, защото знам, че Дженк ще я спаси. Умрях от смях на сцената с Ефкан и "родителите му". По-точно ми беше смешно как Азра, Арда и Мелис ги бяха зяпнали като си препълваха чиниите с храна. Но Дженк правилно постъпи. Без много да му мисли изгони Ефкан и онези хора. След това ми хареса, когато Мелис и Азра се прегърнаха. Мелис плака на рамото на Азра. Дано да започне да се държи добре с Азра. Арда си ми става любимец. Силно се надявам да не ме разочарова. А Сумру е толкова отвратителна жена. Капка човечност ли не е останала в нея. Продължава да настройва детето срещу Азра.
От фрага не съм особено впечатлена. Освен, че познахме за Мелис и Кадир. Мисля, че в началото Кадир ще използва Мелис, за да нарани Дженк, но с времето ще се влюби в нея и тя в него.

# 356
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Не съм гледала епизода, но от тук, оттам разбрах какво се е случило в общи линии.  Peace Много съжалявам, че Мерт не е със сестра си, а с гадната Сумру. Не смятам, че точно това им поддържа рейтинга. Видяхме, че 13 епизод си имаше достатъчно високи цифри, заради случващото се между Дженк и Азра, така че можеше да наблегнат и на това. А този завой с отмъщението никак не ми харесва и дано не им изиграе лоша шега. Несериозно е да отмъщаваш заради един СМС.  Peace

За Гьонюл и Назъм не съжалявам, нямаха вече място в сериала отдавна и вече го споделих.  Peace Болната баба също става излишна, особено след като Азра живее в къщата на сем. Челен, затова си мисля, че наистина ще почине. Sad

Приятна вечер! Hug bouquet

# 357
Мерт дете ли е субару и азра по малка ли е от джансу

# 358
Мерт дете ли е субару и азра по малка ли е от джансу

Ако "Субару" е Сумру, то Мерт не е нейно дете. Азра и Мерт са деца от първия брак на Кемал, а Джансу от първия брак на Сумру. Те двамата нямат общо дете. Азра е по-малка от Джансу, мисля, защото тя е завършила университет, а Азра още учеше.

# 359
Азра и дженк какво са учили в америка , той също е по голям от нея и каква е била тази едже

Общи условия

Активация на акаунт