"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Прекрасно утро с чаша есенно кафе  food010

Мики  Hug Снежи  Hug Селин  Hug Цвети  Hug

Азра и дженк какво са учили в америка , той също е по голям от нея и каква е била тази едже

Дженк е учил нещо свързано с бизнес управлението, а Азра с кулинарията....Не съм гледала преведения с руски субки епизод, но по време на излъчването Дъгичка писа, че Дженк се е запознал с Едже в Америка - били са в една компания. Била е много весело момиче, но й се е случила неприятност, за която Дженк няма вина.....

# 362
Добро утро.

Стил и търговски марки.

# 363
Била е изнасилена от един преподавател.Приятелят Дженк го набил както той  си може,изключили го от у-та.Той набързо се прибрал при баба Фериде.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 21:29 от dafiduck

# 364
                       Добър ден!
   Ани,Нинка! Споделям вашите мнения за СЦ относно Мерт. Прекалено дълга стана сагата
и  се надявам вече Фериде най-после да се задейства,след като разбра и от внука на Хюсние,
че Мерт е бил  в квартала.
Разделихме се и с тарикатите/ламтящи за чужди пари/Назъм и Ефкан.
От разговорът на Азми, с подчинен от фирмата, се разбра,че вече  със знанието  на Фериде,
Дженк се разпорежда като собстваственик на фирмата.Мисля,че подрязаха крилата на
Азми,въпреки,чеСерап не го издаде за фалшивия подпис..
Във фрагмана Дженк изглеждаше много замислен.

Приятен и ползотворен ден!  В

# 365
Добро утро.

# 366
Добро утро момичета  Hug

Слънчев, щастлив и усмихнат последен ден от месеца  Hug

Цвети мерси за кафенцето - пия го и в реала  Hug Благодаря за снимките - да се надяваме, че Арда ще помогне по-бързо Мерт да приеме сестра си  Praynig

Вера - малко се изненадах, че Серап потвърди, че пълномощното което й показа Фериде е подписано от нея.....Толкова ли се доверява на Азми, че няма да спекулира и истината да излезе на яве.....Или е много глупава, или иска да постави Фериде пред свършен факт.....Но в крайна сметка може би ще стане така, че Серап ще бъде измамена от Азми..... Thinking

dafiduck  Hug - ще видим брата на Едже ще научи ли истината какво се е случило със сестра му и как ще реагира.....

# 367
# 368
Който иска ,може да отвори този линк.Има мн.изненади.

# 369
Здравейте, мили момичета Hug
Епизода е добър, Алп и Алина страхотни. Арда е симпатяга намира пътища към всички с доброто си сърце.
 Дженк отново показа пред всички, че той командва парада като линчува публично Ефкан и недодяланите му приятели.
Азра е разбита на парчета, но може пък Сумру да се е впечатлила от думите на Азми за договорката му с Азра и Мерт отново подтикнат от злата мащеха да заобича сестра си.
Серап с всеки изминал епизод ми става все по противна. Само, че тя не знае, че врагът не е Азра, а фалшивият подпис на довереното и лице Азми бей. Много инат и нахалство сабрани в едно лице, това на Серап.
Джансу, Тарък явно им дадоха почивка.
Радвам се също, че този мазник Незми няма да присъства в сериала, но Гюнюл мошеше да си я оставят. Тя беше като спасителен пояс за Азра.
Винаги оставам впечатлена от думите и постъпките на Фериде. Има какво да се научи от този образ.
Мелис, глезаната на семейството. Може да не е права, но няма да падне по гръб.
И на края думите на Дженк....не искам проблеми, но те ме намират постоянно....по памет го карам, може да не са точно така. Но се радвам на факта, че с всяка една създала се ситуация той намира правилният път, има известно търпение, премирява се....защото обича и иска да защити всички от злините и лошите вълци.
Какво ли ще се случи с Азра и Дженк, Мелс, Джейда и дали Тарък и Джансу ще се завърнат?????
Много въпросителни.
Хубав и усмихнат ден!
Специален поздрав за Ани Hug

# 370
Привет момичета  wavey
Нося ви приятна изненада......

https://youtu.be/C-oWPSbIBFc

Благодаря на екипа, който превежда сериала  Hug

Боби май повече ненавиждаш Серап от Сумру  Grinning А за мен Сумру бие всички по наглост и злоба......

# 371
Ани и двете са ми еднакво подли, нагли и несимпатични. Не мога да ги гледам, а когато се наложи и да ги слушам ставам и пия една студена вода.
Благодаря за поревода. Страхотни сте Kissing Heart

# 372
              Привет на всички в темата!
   Присъединявам се към благодарностите за превода на епизода!
   Не знам дали е вярно,но сега Азми има проблем с коляното и вероятно   
известно време ще го няма.Навярно Кадир ще компенсира с лошотията
в следващите епизоди,иначе няма да е в духа на дизи СЦ на комшиите.
Приятени     мигове до края на този хубав есенен ден.В

# 373
Боби - при мен първенството води Сумру, направо ме изважда от равновесие....Може би затова не удостоявам с внимание Серап....

Вера - изглежда лошите си получават божието наказание.... hahaha Първо Сумру, след това Джансу, сега Азми.....Няма да е лошо да започнат от начало.....и така ако е възможно Сумру да отсъства по-дълго време.... Wink  Grinning

# 374
  • София
Привет, мили момичета!
Хиляди благодарности и от мен за екипа, който превежда. Сега започвам и аз да  гледам последната серия. Хубава вечер. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose
Тук са най-обсъжданите екранни двойки, а за мен и най- харесваните.

Общи условия

Активация на акаунт