"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Тинче - няма да те цитирам, но напълно съм съгласна с теб  newsm10
Сигурна съм, че оригинала не е направен толкова нескопосано. Направо потурчиха сериала. Накрая Сумру, Джансу, Азми и всички лоши ще ги избелят, че няма да ги познаем....сигурно и те няма да се познаят....Все по-често се чувствам като канарче....и само заради приятната компания все още продължавам да гледам сериала.....

Фрагмана с български превод - благодаря на момичетата за бързата реакция.... Hug

https://youtu.be/gznsr-EqUSo

# 541
Добър вечер  Hug голяма изненада с този фрагман още днес  bouquet благодаря за превода
Да се надяваме , че Азра няма да си мълчи този път и ще каже всичко на Дженк и ще намерят решение заедно...макар повече да залагам на раздяла, че да има драма #Crazy
Намек ми е интересен сериала, засега не съм се разочаровала фрапантно, да видим нататък , като цяло не обичам дългите сериали 20-25 серии. Е напълно достатъчно  Grinning

# 542
# 543
За каква лъжа говори азра в новия фрагмент

# 544
Мики съмнявам се, че Азра ще каже на Дженк, че Сумру я изнудва....Ще реди сълзи и толкова....При такива тайни, които Азра крие от Дженк, истинска връзка е невъзможна...Според мен де...знам, че ще ме опровергаете, но така мисля...Дженк на практика изобщо не познава истинската Азра.....

За каква лъжа говори азра в новия фрагмент

И аз се зачудих, ама дали тези думи ги казва на Дженк, или на някой друг, не се знае....Може да ги казва на Фериде..... Thinking

# 545
Добро утро.

Бабата ще почине в 17 серия.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 09:51 от Цвети &

# 546
Цвети благодаря за кафенцето  Hug
Ще се сбогуваме с моята наборка.... Thinking
Понякога бабето ме дразнеше, но беше добра жена....

Хубав ден  Hug

# 547
  • София
Здравейте мили, момичета и добро утро!
Аз също все повече се разочаровам от стеклите се събития и прекаленото разтакаване от страна на сценаристите. Ани, права си, че вече потурчиха сериалчето и май ще продължават. Още малко и ще ме ядосат.  Единствено се задържам да го следя заради Дженк и съдбата на Мерт. Азра и мен ме дразни с прекаленото си преиграване - крясъците и сълзите ми идват в повече. Не ми се пише за кокортата от отрицателните персонажи. Колкото да ги избелват, според мен, нищо няма да постигнат освен още отрицание от моя страна.
Ани,
Скрит текст:
Актрисата, която играе бабето е родена 1948 година  и в действителност много добре изглежда, но в тази роля е много състарена. Четох за нея, че е голяма театрална актриса.

Хубав ден на всички ви.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 548
              Добър ден!
    Ани ,Нинка!  Напълно споделям разочарованието  ви от превръщането на
сериала в типичното клише на турските  дизита.
Актьорският състав се справя много добре за разлика от останалия творчески екип.
За играта на Алина оставам на предишното си мнение,въпреки ,че се разминаваме с
мненията  на повечето пишещи/конфликт на поколенията--вероятно е от  многото
години   жизнен опит след себе си/
Според СЦ вече и жените заедно с дамските принадлежности в чантите си имат и оръжие.
Навярно  не е скъпо струващо,щом могат да си го позволят,а и полицията......?
Спирам   и очаквам превода ..

Желая приятен ден,макар,че навън е мрачно!  В

# 549
Здравейте!
Хайде и аз да се присъединя към дискусията за сценария...
Мнението ми е по-различно, но ще си го изкажа... Аз не съм започнала да се изнервям от сериала. Актьорския състав е страхотен, освен това напрежението е огромно, а аз харесвам сериали, които те държат в напрежение непрекъснато. Да, наистина малко пресилиха сюжета с Мерт, но като цяло на мен сериала много ми харесва и не мисля, че ще спра да го гледам. За Азра е разбираемо да плаче. Хиляди проблеми ѝ се стовариха на главата от смъртта на баща ѝ. Не мисля, че Азра ще отиде при Дженк и ще му каже, че Сумру я изнудва. Но истината ще излезе наяве.
Лека вечер Ви пожелавам!

# 550
И аз не съм разочарована. Въобще си мисля, че гледането на сериите в реално време учи най-вече на търпение.  Mr. Green
Освен това смятам, че все още няма зацикляне в сюжета. В смисъл - наблюдава се развитие в характерите на героите (положителните де, аз не виждам лошите да вървят към избелване - Сумру, Азми и Серап продължават с лошотиите си). Има още хляб в този сценарий. Мелис следва от наивно момиченце да се понаучи да разпознава хората с истинските им намерения и да поовладее първичните си реакции. Арда, виждаме, че се изправя пред важни избори. Що се отнася до евентуалната нова раздяла между Азра и Дженк - ами за мен беше логично случаят с Джансу да има някакво развитие. Извън съмнение е, че Азра ще премине през ново изпитание. Няма как да избере Дженк пред брат си и живота на Джансу, с която все пак са израснали като сестри. И няма как да споделя с Дженк пред какъв избор е изправена. Всъщност тайните, които тя пази от него, не са нейни тайни и не заслужава упрек. Топката е в полето на Дженк, който трябва да открие причините и да опази както любимата си, така и сестра си. На което той се учи, макар че все още е по-скоро интуитивен, отколкото рационален. Трябва си да извърви своя път като стълб на семейството, на това разчита и Фериде.
Честно казано, единствено нелогично (че даже и смешно) ми е признанието на Тарък пред Азра. Нещо от сорта: аз знам, че обичаш приятеля ми, но все пак да си кажа, че те обичам и мога да направя живота ти спокоен и сигурен. Да съм спокоен, че съм направил всичко по силите си.  Stop Те това беше глупаво според мен, ама го отдавам на скоростното излизане на актьора от проекта. Макар че можеше и по-достойно да излезе. Wink

# 551
✔ Правата за излъчване на турския телевизионен сериал Не пускай ръката ми са придобили:
Казахстан
Хърватия
Грузия
Босна
Сърбия
и Албания.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 23:35 от Цвети &

# 552
Добро утро момичета  Hug

Кафе машината е заредена за целия ден - кой когато има възможност да намине, да се почерпи за мое здраве - днес имам имен ден.....

Скрит текст:

Хубав и приятен есенен ден  Hug

# 553
                   Добро утро!
     Ани! Честит имен ден!
Желая ти много здраве,много обич и любов от близките ти,
от приятелите и най много от нас пишещите  и четящите твоята
прекрасна тема!Бъди все така добра , обичаща и раздаваща се
към всички ,до които се докосваш!

Благодаря за почерпката!Нека денят ти бъде прекрасен!  В

# 554
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани честит празник миличка....пожелавам ти много здраве...другото ще дойде по реда си...

и двамата влюбени за настроение...

Общи условия

Активация на акаунт