"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Привет момичета  wavey

Лу благодаря за линка на преведения 15 епизод  Hug
Този път са събрали парите на време и са го пуснали рано, рано свободно за ползване. Предполагам, че момичетата ще го преведат бързо и на български.....

Ето и рейтинга в двете групи....

Рейтинг 15 серия 💚

TOTAL: 5.48% (-0.38%)
АВ: 5.84% (-0.23%)

Има малък спад, но все още е добре.
Дано да не решат отново да се заиграват с Мерт и Фатма да го отвлече....За мен тази жена изобщо не е луда, просто е маниачка....Снощи каза на бившия на Сумру, че детето е нейно.....Постъпва много егоистично и не мога да я съжалявам....

Пожелавам хубав есенен ден и спорна нова седмица  Hug

# 526
Здравейте, момичета!
Снощния епизод беше много интересен...
Това, че набързо претупаха "отвличането" на Азра много не ми хареса. Трябваше да има малко екшън и с нея, но целта не беше Азра да пострада, а Кадир да спечели доверието на Дженк. Но мисля, че на Кадир ще му дойде ума в главата и това отмъщение няма да продължи много дълго. Харесват ми като двойка Мелис и Кадир, но Мелис много бързо хлътна по Кадир. Кога се оставиха с Ефкан, кога се запозна с Кадир, че и вече се влюби...
Фериде ходи да търси Мерием... Тя отдавна офейкала... Сумру я заплаши, онази пророни две сълзи, уж че съжалява, а тръгна да се спасява.
А новата съученичка на Арда изглежда много кротко и мило момиче. Хареса ми и името ѝ - Ямур... Мисля, че ще има драма между нея, Джейда и Арда. Иначе защо да влиза в сериала Thinking
За мен Тарък и Джансу са много глупави... Тарък видя, че Азра и Дженк са заедно и отиде да се обяснява в любов на Азра. Това не е разумна постъпка. Само би изглеждал като пълен глупак по този начин. Е, ако не ги беше видял заедно да го разбера, но той ги видя и отстрани изглежда смешно. Да не говорим, че Азра и Дженк май не крият, че са се сдобрили. А Джансу... Ако си мисли, че с опити за самоубийство ще си върне Дженк, не мисля, че ще ѝ се получи. Съмнява ме да дръпне спусъка. Дженк е разумно момче. Да, възможно е да остави Азра и да бъде с Джансу от чувство за виня, но ме съмнява, че ще стане така. Но от друга страна.... В сериалите влюбените само се разделят и се събират, така че може и да се разделят Дженк и Азра за кратко.
А от всичко случило се в епизода най-много ми хареса края. Но толкова очаквах да дадат Мерт и Азра как се прегръщат... Арда определено ми става любимец. Браво на него. Помогна на Азра да се доближи до братчето си. Само и аз не разбрах Дженк къде е изчезна накрая на епизода... Thinking

Писах малко разбъркано, но по време на писането гледах и сериала, за да не изпусна нещо, което искам да напиша...
Приятен ден!

# 527
Селин Hug не мисля, че постъпката на Тарък е необмислена, неразумна или пък фалшива. Напротив отдавна каза, че я харесва и има чувства към нея.
Постъпи добре като се оттегли от играта.
Някой беше споменал в коментар, че могат да заменят актьора, надявам се, че няма да се случи, защото и без това Азра си има доста грижа, а любовта им с Дженк има да извърви доста път, изпитания и грешки.
Все още се учат да са заедно, да се доверяват един на друг, да са търпеливи и толерантни в отношенията си и любовта си.
И без Тарък ще се намери някоя кукувичка да развали нещата им.

# 528
Привет девойки  wavey
Днес не ми е ден и дори нямам муза да пиша.....
Селин, Боби - мисля, че Азми стимулира Тарък да не се отказва от Азра....Когато човек е влюбен, се доверява много лесно - особено когато чува, това, което иска да чуе.......все пак баща му е най-близкия му човек и може би затова Тарък му повярва....

# 529
Боби , казвам, че постъпката на Тарък беше неразумна, защото, както ти каза - Тарък отдавна харесва Азра. Защо в самото начало не си призна пред нея? Направи го след като видя Азра и Дженк в лек, романтичен момент.
Тази кукувичка вече се намери... Джансу ще заеме мястото на Тарък. Тарък поне беше по-кротък. Джансу съм сигурна, че ще използва хитрости, интриги и прочие, за да накара Дженк да бъде с нея...
А някой знае ли как е истинското име на новата актриса (Ямур)?

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 20:29 от Selin Ozkaya

# 530
Селен потърсих, но не успях да намеря инфо как се казва актрисата, която играе ролята на Ямур...но разбрах, че има някаква тайна при  това момиче...Май истинското й име не е Ямур.....

# 531
Ани , виж, за това, че може момичето да крие нещо не се бях замислила. Реших, че просто заради новото училище е толкова срамежлива.
Страхотна си! Всеки ден носиш по някоя нова и интересна информация. Сега се замислих над това момиче. Каква роля ще изпълнява Thinking

# 532

Алина с майка си

# 533
Добро утро  Hug
Страхотен рейтинг, браво bouquet
Уоу майката на Алина е много готина Flutter

# 534
Много приятна изненада...
Пуснали са втория фраг още днес.

Малко съм разочарована, но събитията няма да са нещо ново. Очаквах да има раздяла между Азра и Дженк. И може би както си мислих, Дженк няма да остави Азра. Тя ще го напусне. И то заради шантажите на Сумру. А този Кадир май много бързо ще се издаде пред Мелис. Но не разбрах какво ѝ каза накрая...

# 535
Селин благодаря за втория фрагман  Hug

Сумру ще постави условие на Азра - ако иска да е с Мерт, да се откаже от Дженк....И тя ще го направи.....

Без коментар....стана типичен турски сериал по шаблон......

# 536
  • София
Аз мисля , че вече стават предсказуеми . Ами стига вече с тези нови артисти , с интриги  и използването на Мерт. Сценаристите прекаляват и май скоро време ще им се наложи да гонят рейтинг. Моето мнение е ,че стават банални....ще ми омръзне скоро и ще го зарежа този сериал. То бива , бива , ама не можеш да въртиш едно и също. В този филм всичко се върти или около Азра или около Мерт.Да направят още 3-4 серии и да сложат финал , че стават вече досадни . Това е моето мнение .

# 537
Аз мисля , че вече стават предсказуеми . Ами стига вече с тези нови артисти , с интриги  и използването на Мерт. Сценаристите прекаляват и май скоро време ще им се наложи да гонят рейтинг. Моето мнение е ,че стават банални....ще ми омръзне скоро и ще го зарежа този сериал. То бива , бива , ама не можеш да въртиш едно и също. В този филм всичко се върти или около Азра или около Мерт.Да направят още 3-4 серии и да сложат финал , че стават вече досадни . Това е моето мнение .

Цитирам целия пост, защото съм съгласна с всичко което си написала  newsm10
И като знам какви стойностни сериали са мноооого по-назад от Ръката, не зная какво да кажа...... Thinking

# 538
  • София

Цитирам целия пост, защото съм съгласна с всичко което си написала  newsm10
И като знам какви стойностни сериали са мноооого по-назад от Ръката, не зная какво да кажа...... Thinking
Айде и аз да цитирам.
Изключително глупав е шантажът на Сумру, а има къде-къде по-интересни неща, които биха могли да заплетат.
Супер разочарована. Пореден брилянтен актьорски състав, чийто талант отива на вятъра, заради нескопосан сценарий. Rolling Eyes

# 539
Азра е много плаха и некатегорична в отношенията си с хората, особенно с тези който обича и цени. Това виждам аз. Едно наранено същество което търси своя път. Не се беше сблъсквала с толкова мъка през живота си осван с това, че е загубила майка си. Наложи и се да се справя с всичко......В тази последователност си мисля, че би избрала брат си, но няма лесно да се откаже и от Дженк. Стъпвайки здраво на краката си след като върне обичта на брат си и намирайки удобно място за тях двамата би се борила за любовта като лъвица.
Сега всеки се възползва от ситуацията в която е....от една страна Сумру, от друга Серап, баба Фериде, Мерт, Дженк и да не забравя Джансу. А и Кадир е на пътят им.
Сериала има своята стойност, но това, че се въртят в един омагьосан кръг може би ще им изиграе лоша шега.
Съгласна съм с това, че по този начи попиляват шансът на актьорите да се развиват и да показват уменията и възможностите си.
И все пак си мисля, че фрага не ни показва цялата истина, история, а напротив мен лично много ме обърква и затормозява.

Общи условия

Активация на акаунт