"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Очаквано ни оставиха без нищо.
Обаче на преводачката явно този сериал й е любим, защото само на него остава до края да превежда ако има и фраг или откъс.

Азра: Сякаш от ден на ден все повече се отделя от мен.

Леле, нищо не разбрах и не видях...

Какви са тези работи.
Пак ли е изчезнал Мерт?
Тази с пистолета Джансу ли беше или си фантазирам...

# 511
ОМГ Джансу ще го играе Едже втори номер с тоя пистолет....дано Дженк не се върже на такава глупост и от чувство на вина заради Едже да се раздели с АЗра.....

# 512
Нищо не разбрах от фрага, само ми се стори, че Азра ляга до Мерт.....

Кадир да не е отвлякъл Мелис..... Thinking

Двете откачалки Фатма и Сумру пак ще се съюзют.....
Дано Серап да не помогне на Сумру да вземе отново Мерт..... Praynig

# 513
От този фраг абсолютно нищо не разбрах. Мерт и Азра сдобриха ли се? Дават я до него, а тя пак плаче... Джансу опити за самоубийство ли ще прави? Нищо не разбрах...
Но определено на мен Арда вече си ми любимец.
Надявам се втория фраг да е по-ясен и вълнуващ. Утре ще пиша повече, че искам отново да изгледам някои моменти....

# 514
Момичета, благодаря ви че гледахме отново епизода заедно!
Нямам търпение за превода.

Ето го и фрага за по-внимателно гледане.

https://youtu.be/OpDB1Jx2yUM

От мен лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 515

https://youtu.be/DaQVvT2--6M

Ето го фрага - Джансу май е изпратила видео на Дженк....

Така ли ще спечели любовта на Дженк.....глупачка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 516
Момичета привет, при рускините пишеше че Тарък напуска сериала

# 517
И аз благодаря , че гледахме заедно. Благодаря много за превода през цялото време, беше много динамичен епизод , хареса ми определено. Лека нооощ , отивам да си приспя другото дете хах

# 518
Момичета, благодаря ви за компанията тази вечер...и аз не видях кога мина епизода...много емоционални моменти.... Peace

Благодаря на всички, които се включиха в коментарите, а на Дъгичка и Гости за преводите от озвучката  Hug Hug

Прекрасни сте момичета  Hug Hug

# 519

И ние го разбрахме тази вечер малко преди да започне онлайн излъчването....
Ще се въздържа от коментар.....не съм гледала актьора в друга роля, но тази, която му беше отредена тук може би беше недостатъчно добре развита....или има друго нещо.........

# 520

И ние го разбрахме тази вечер малко преди да започне онлайн излъчването....
Ще се въздържа от коментар.....не съм гледала актьора в друга роля, но тази, която му беше отредена тук може би беше недостатъчно добре развита....или има друго нещо.........
Aз пък ще кажа добре, че излиза, че да си го запомня така добричък и смирен.....ако беше останал и той видите ли може да излезне с картечница.
Стига вече с тия оръжия и лудата Джансу се завръща с пълна сила. Измъчиха го Дженк, а едни, а други.
Азра от кого се страхува...да не ги видят, да не си помислят нещо и дрън дрън, Серап да не я нападне, да не се сърди....все пак до нея стои мъж скала, та от Серап ли ще се плаши. Пък и видяхме, че на Дженк не могат да му редят пъзела.........той може и сам.
Арда, май ще има нови трепети, но дано това не го доведе отново до посягане към дрогата.
Джейда лесно няма да се даде.
Арда е ангел спасител в отношенията на Мерт и Азра.
Не разбрах само къде забегна Джен в последната сцена със сближаването на брат и сестра.
Познах, че Фатма и Бурхан ще си станат едно в омразата им към Сумру.
Беше неизбежно влюбването на Азми в Сумру....лошотията се привлича.
Мелис много влюбчива, още Ефкан не си е събрал куфарите и тя завъртя очи по Кадир.
Само не разбрах Серап какво намери в стаята на Азра, самолетния билет или нещо от училището.....не можах да гледам с руска озвучка, че хич не ми вървеше добре.
Следях по вашите коментари, но по едно време и нета започна да прекъсва....та си останах така на прекъсвания през 5мин.
Азра на глас каза, че обича Дженк, а той милият си чу.
Епизода беше интересен.
Фрага също обещава следващият епизод да е интересен, но стига вече драма, искам малко любов Simple Smile
Не мога да повярвам, че Дженк отново ще бъде притиснат в ъгъла, този път си мисля, че за да спаси Джансу от трагедията която се случи с Едже....ще предприеме някакви мерки и може би ще бъде с нея. Дано не е така, но през главата ми минават 10000000 мисли. Да му мисли Азра Simple Smile Също така не искам да си и помислям, че Мерт може отново да изчезне, но Фатма и Бурхан могат да се разберат по някакъв начин да си помогнат взаимно. Тя да получи детето, а той да отмъсти на Сумру или да му помогне за Джансу....?????
Ох спирам се, а минах само да ви поздравя и да благодаря bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet Дъгичке Hug Ани  Hug и компания  bouquet Hug страхотни сте.

# 521
Арда прояви нескрит интерес към новата съученичка. Тя също не остана безразлична, а двамата така се допълниха при рецитирането на любовния стих. Какво ли ни чака........

Само не разбрах Серап какво намери в стаята на Азра, самолетния билет или нещо от училището.....не можах да гледам с руска озвучка, че хич не ми вървеше добре.
Серап намери договор за наемане на квартира, затова след това отиде при Сумру в кафето и я разпитва след като Азра си е тръгнала с Мерт къде е живяла, искаше да разбере къде и как се е запознала с Фериде.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 00:00 от Цвети &

# 522
Оп Дженк с костюм  newsm78 мисля , че Фериде скоро ще го повиши  bowuu тя го и загатна в предните серии, но така няма да са с Азра заедно в кухнята  Crossing Arms
И аз мисля , че Дженк може само чувство на вина и съжаление да го тласне към Джансу, друго няма какво ...
За Тарък предполагам че самият актьор се е оттеглил, може да го заменят с друг , ако мислят че е важен  newsm78 предполагам , че е очаквал да е главно действащо лице все пак любовен триъгълник ала бала, а те вече 15 серии го показват тук таме и не е второстепенен персонаж , ами даже третостепенен  hahaha

# 523
Боби  Hug Цвети  Hug Мики  Hug благодаря за коментарите след като сте изгледали епизода - така картинката е по-ясна, ама аз бързам да пиша докато гледам, защото на моменти имам чувството, че ще изригна като вулкан....Не можах да свикна с интригите и несправедливостите, макар, че това е само един филм....
Не вярвам Дженк да остане с Джансу във веки веков...ще има няколко епизода в които ще са поразделени с Азра, не че сега са заедно.....освен в кухнята и в някои общи сцени....След като гаджето на Алина Боз е на 30 и кусур, няма какво да я пазят като малолетна....можеше вече да има някоя и друга любовна сцена, а не само да казват, че се обичат....Едно е да кажеш, друго е да покажеш....

Ето и фрагмана с български превод - благодаря на момичетата  Hug явно, че сериала им е любим....

https://youtu.be/0zRlb9b3pKU

# 524
15 серия с руски субтитри

https://tureckie-seriali.ru/video/luchshie-i-novye-tureckie-seri … ke.html#movie_box

https://www.youtube.com/watch?v=hweWl8a7CTo&feature=push-u-s … pbRPZ6HHKn4Ic%3A6

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 10:12 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт