"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Сумру няма избор и го пуска. Ако му станело скучно, леля Серап да й звънне.

Много на сериозно се е взела Сумру да се прави на майка....

# 496
На пикника са взели и шеф готвача...да става по-весело....

# 497
Сумру веднага докладва на Серап.
Поверявам ви Мерт, грижете се за него. Лицемерка.

Хайде, Шефа скача на ластик с Мерт. Отдава му се.
Али е доволен, а Азра още повече.
Става ясно, че всички са знаели.
Азра казва: Али казва истината, те с Мерт се познават.
Азра страда, че Мерт дори не я поглежда.
Честно казано, малко е прекалена тази студенина и категоричност  на Мерт, но филм да става...

# 498
Азра май вече повярва, че Али и Мерт се познават.....

# 499
Много ми се иска на този пикник да се разтопи леда между Мерт и Азра и Мерт да пожелае да живее при Азра..... Thinking Thinking Thinking Мечтите са безплатни.....

# 500
Мелис си разказва живота на Кадир.
Даже и за наркотиците на Арда казва, за изключването на Дженк от университета в Америка.
Толкова много неща била преживяла...

Кадир говори само за престъпления и наказания, за отмъщение.
Чувството за отмъщение било най-силно. Иска ти се да виждаш виновния да страда, а не да го убиеш.

Мерт казва на Али,че ще стане пианист. Али ще се моли за това, а Мерт да се помоли той да се срещне с мама.

Дженк казва, че е сигурен, че скоро ще се помирят с Мерт. Но каквото ида се случи, той няма да се откаже от нея. Пита дали и тя може да му обещае това.

Азра казва, че е вярвала в това дори когато той  я е ненавиждал. Никога не се е отказвала от него, дори в най-трудните моменти. И занапред за нищо на света не бих се отказала от теб.

# 501
Ех, че изненада....Бурхан и Фатма двамцата пред Сумру...... Joy Joy Joy Joy

# 502
Кадир подготвя някаква изненада на Мелис.

Сумру чака Джансу, но има изненада - на вратата са Фатма и Бурхан.

Понякога животът започва точно в момента, когато си мислим че всичко сме изгубили.
Когато нямаме сили дори крачка вече да направим и сме отчаяни.
Но рано или късно, ако стоиш на краката си, идва ново начало.

# 503
Много вълнуващ момент  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

За жалост така ще свърши...а очаквах Мерт да прегърне сестра си......Ох дано  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 504
Много вълнуващ момент с Мерт с вързани очи и Азра.
Разреши й да го докосне.

Единственото, което искам е завинаги да съхраня този момент...

Леле, серията май свърши. Дори не усетих как мина.
Беше много интересно.

# 505
  • Плевен / София
16 Потребители и 48 Гости преглежда(т) тази тема.
Ядосвам се, че Мерт допуска Сумру до себе си, но не и Азра...Как забрави, когато тя насила го остави при Фатма........
Благодаря ви за компанията и коментарите
лека нощ...

# 506
Момичета, сигурно ще има половин минута в които Мерт да прегърне сестра си...или да го има във фрага....
Прекрасна игра на всички на този пикник....Мисля, че малкия Али разказваше нещо на Мерт и Мерт ще се върне при Азра.....Много ли искам...... Thinking

# 507

С всеки следващ епизод, Арда все повече ми харесва.....Май ми става вече любимец заедно с Дженк.... Grinning

# 508
Гости, Ани
И аз много се ядосвам на това, че Мерт толкова лесно и бързо забрави как Сумру го остави, а той плачеше след нея, както и за всичките останали моменти, в които беше груба с него, а толкова много се сърди на Азра само защото Сумру му каза, че го е изоставила.
Децата са чисти и имат сетива за любовта и трудно могат да бъдат заблудени. А тези специални деца са още по-сензитивни и много  интелигентни.
Много ми се иска и на мен да вярвам, че нещо ще се пречупи в душичката на това малко сладко детенце и то ще си спомни колко много обича кака си. Не смея обаче да се надявам, защото сигурно ще ни мъчат още.

Ани,  и аз много се радвам за Арда.
Само че и тук много бързо му решиха проблема с наркотиците.
Не стават такива чудеса, но както и да е.

# 509
Цитат
– Азра, я очень сильно полюбил тебя, представил жизнь с тобой. Знаю, поздно говорить об этом, но хотел поговорить в последний раз. Послушай, я могу дать новую жизнь тебе и Мерту. Мы можем сказать "Да" новой совместной жизни.
– Тарык, я очень благодарна за то, что ты сделал ради Мерта. Но будет лучше, если мы закроем здесь эту тему.

– Азра, не уходи, пожалуйста. Слушай, не относись ко мне так из-за Дженка.
– Как это связано с Дженком, Тарык?
– Азра, я правда очень сильно люблю тебя!
– Тарык, я не хочу разбивать твое сердце. Но я очень люблю Дженка! Сильнее, чем ты себе представляешь! 😍🔥💥

https://vk.com/alpnavruzfc?z=video-152841448_456239734%2Ffa9200b … l_wall_-152841448

Общи условия

Активация на акаунт