Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 815
  • 819
  •   2
Отговори
# 105
  • Вестерос
В Преди обед не гостуват ли след като са дали по телевизията, че отпадат? Не е реално да снимат интервютата им месец преди това. Когато са били в студиото винаги другите новини в предаването са били актуални. Вървим с 4,5 седмици назад, т.е. Христина трябва да е от месец извън Фермата.

# 106
Привет! Гледам само дуелите. Снощи не ми хареса това "тате" към Ивайло. Както и неговите сексистки подмятания по време на строежа на улея. Педофилско ми е. Сори.

# 107
Всички интервюта досега са били live в студиото. Някои се правят, че вчера са отпаднали, други си се държат като нормални хора, за които е минал вече месец след излизането. Simple Smile

Сега за първи път виждам интервю, което е на запис и участника не е в студиото.

# 108
  • Другата България
Грешка, от участник знам, че се взимат в реално време и е минал поне месец откакто си отпаднал и е доста странно дори да участваш в такова интервю.Nerd
Защо да е странно да участваш в такова интервю? Нали всеки като отпадне гостува в предаването, именно в реално време, след като официално е отпаднал, тоест - излъчили са го вече. Затова и са понапълнели всички на тези интервюта. Нереално е за мен да е на запис, това какво означава - че не може участникът да е на живо поради някаква причина. Това разбира се не означава, че е задължително да е във Фермата, може да е на екскурзия в чужбина и затова да не може да е на живо. А аз да съм прекалено мнителна и недоверчива.  Laughing Времето ще покаже.

# 109
  • London
Странно е, защото вече си излязъл преди месец и да говориш за нещо случило се преди месец сякаш е било вчера е меко казано странно. Най-малкото вече си позабравил емоцията и какво било, що било....

# 110
  • Вестерос
Всички интервюта досега са били live в студиото. Някои се правят, че вчера са отпаднали, други си се държат като нормални хора, за които е минал вече месец след излизането. Simple Smile

Сега за първи път виждам интервю, което е на запис и участника не е в студиото.
Именно, че не е в студиото. Съмнително е много..

# 111
  • Другата България
Странно е, защото вече си излязъл преди месец и да говориш за нещо случило се преди месец сякаш е било вчера е меко казано странно. Най-малкото вече си позабравил емоцията и какво било, що било....
Ами то няма как да е иначе предвид това, че снимките вървят с месец напред, нали трябва да е отпаднал участникът официално, за да се появи официално, не, че неофициално не ги виждат на разни места и по социалните мрежи. То и с останалите състезания е така, и с Мастършеф е същото. Но досега все са си били на живо в студиото.

Във фейса няма ли коментари по този въпрос? newsm78
Само по този. Grinning

# 112
Днес към 12,30 видях Христина до ИСУЛ. Беше с още едно момиче и май бяха им сложили скоби на автомобила. Неудобно ми стана да се заглеждам защото ме видя, че я гледам, но видях, че държеше букет в ръцете си. Това може да е причината за да не е на живо.

# 113
  • Другата България
 Laughing Но пък предварително е заснела интервюто, да не би да ѝ "закопчаят" автомобила и да не стигне навреме... newsm78, може, всичко е възможно, както казах аз докато не видя - не вярвам, а съм си и такава една, мнителна и недоверчива.

# 114
Може да е била в болница и да са я изписали днес.

# 115
  • Другата България
Може по принцип, всичко може. Но ние с тези продуценти все си имаме едно наум. А и нали трябва да чешем клавиатурите. Grinning

# 116
Защо пък в болница.Да не е препила.

# 117
  • Варна
Защо пък в болница.Да не е препила.

Кротко, не прекалявайте с майтапите. Не, че не са ми забавни, но допускам и човешка трагения върху, която не смея танца на смеха да играя. Може на свиждане да е била на близък болен... самата Хриса се издава като такава, обременена и емоционално разклатена заради нещо, върху което контрол няма, нито може да помогне, нито време да върне назад и затова я избива на такава агресия и гняв към всеки и всичко.

# 118
Ивайло още малко и ще ревне.
И какво се опитва са я изкара бяла и добра.Вече не е смешен, вече е противно.
Обаче явно наистина Хриса доста е пиела алкохол и макар че не ни го излъчват толкова често от разговорите във фермата се разбира.

# 119
  • Пловдив
Ивайло вече е сигурно, че е било ясно за всички, че е хлътнал.
Стана ми мъчно за Жоро, явно му тежи, че е бил сам без семейството си. 😔

Общи условия

Активация на акаунт