Лакове за нокти - 125

• 53 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Евелинът как е при теб? Ама пък ти кърмиш, не знам дали е ок... Аз сега пих едни хапове с цинк и биотин, уж за коса, кожа и нокти, ама още не виждам някаква разлика...

# 151
  • Reasonford Manor
Моето голямо момче също има ден-ден днес!
Да расте здрав и умен!🎈🎈🎈

Милена, честит рожден ден, здраве и любов!💐

# 152
Арабескче, мажа се с този без формалдехид. Очевидно обаче не помага. Някак си не ми се дават 30 лева за Микросел или Мавала.

# 153
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията! 💙 Здраве и любов и във вашите семейства!
Aria, за по-безвредно се сещам за Rescue на CND. То е кератин плюс масла. Моето и за приятелки го купих за 2 паунда и нещо. Тук е около 8 лв, ако можеш да си вземеш от салон. При кърмене обаче, бебчо си взима своето, особено първите месеци.

# 154
# 155
Наде, и на мен много ми хареса последното Англичанче, разкошен цвят и ти отива.

# 156
  • София
Вчера си купих нова за мен марка Simple Smile Бяха заредили цялата палитра без няколко броката. Ще ги разгледам на спокойствие тези дни, но реших да ви я покажа.
Продължавам опитите с нюдове, които по принцип много харесвам, но на чужди ръце. Simple Smile Има лек шимър, който не успях да хвана. Много е нежен.

# 157
Ох, очите ми останаха в последните страници ♥ Нещо напоследък с нищо не се харесвам....Писна ми от ваденки, писна ми от камъчета. Вчера пробвах розов брокат, но и на него намерих кусур, та днес семпло и май ми харесва Laughing

А на мен ми останаха очите в това чудо ❤
Кой е лака?

Благодаря, лакът е flormar pearly pl 432, а на безименният е catrice luxury 05 plum fiction

# 158
  • Varna, Bulgaria

Момичета, споделяйте всякакви домашни рецепти за чупливи нокти. Всичките до един са ми счупени. Това не ми се е случвало никога. Не стига, че се зацепват от високо, ами се чупят безвъзвратно околко живеца, за да ме боли.

Мултивитамини за бременни и кърмещи приемаш ли? На мен никакви мазила, масла или подхранващи бази не ми помагат докато не включа и хранителна добавка. А разнообразното хранене дори няма и да го споменавам, там е ясно.

# 159
То разнообразно хранене с дете в градинска възраст и бебе е много трудно Sad
Ари, знаеш че е нормално известно време след раждането да имаш проблеми с ноктите и косата, освен да пиеш витамини не знам друго толкова ефективно.
След като родих дребния пих един месец Прегнакеър + омега 3 и три месеца Пренатал. Ноктите ми бяха екстра, ама какъв косопад ме беше налегнал, отрязах си косата да не виждам какво количество капе. От втория до шестия месец след раждането ми капеше Sad

# 160
Обещаното от вчера- на есен с песен /с листа де/ , А-england Peaseblossom A Fairy :

https://instagram.com/p/BpWhFH7Bu2l/

След раждането ги подрязох малко моите нокти, и така ги спасих от чупене. Държах ги с дължина, каквато е сега на червения маникюр горе. Пих на Swanson Hair, Skin & Nails, заедно с конски кестен. Тези добавки съм си ги пила редовно и преди да забременея, и имаха ефект при мен. И аз имах зверски косопад. В момента имам кичурчета по 5 см като на малчо, явно на мястото на падналите герои. Но пък аз съм с къдрава коса и CGM ме спаси.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 13:44 от nadia23

# 161
Обещаното от вчера- на есен с песен /с листа де/ , А-england Peaseblossom A Fairy :

https://instagram.com/p/BpWhFH7Bu2l/
Без украса ми харесва повече, изобщо на този разкошен лак не му трябва нищо друго  Simple Smile

# 162
Lemy, шило в торба не седи  Wink

# 163
Сърбят те ръцете, а  Wink

# 164
Колкото и красив да е един лак сам за себе си, все си мисля че от време на време е хубаво да се разнообрази с някоя декорация. Blush Особено ако има такова голямо хубаво платно за работа като ноктите на Надя и ако излъчнането на дамата и повода позволяват. В ежедневието не виждам причина да се ограничават декорациите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт