Лакове за нокти - 125

• 53 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Reasonford Manor
На мен и двете ми деца са скорпиончета, дори баткото днес има рожден ден и довечера ще ми надуят главата една камара дечковци😆🎂
Здрав и умен да расте! BalloonBalloonBalloon
Много хубав маникюр!

Blue Turquoise, чуден, чуден микс ти се е получил! А аз още дори не съм поръчала Blush

Леми Cupid

# 256
Ееее, аз имам ужасно момичета. Имам всичко, което искам.
Обачи купевам парфюми и гримове
4 палитри от най- новите за една седмица. То и лакове ако прибирам....

# 257
Елмайра, Каталано и Тюркоазено Синьо Broken Heart Broken Heart Broken Heart

Леми - респект!

Момичета, какъв цвят лак е модерен тази есен/зима?
Лутам се в моите тъмни ,златни ,есенни цветове,клишета са ми малко... чудя се има ли тренд конкретно за тази зима и какъв е.

Как да няма, винаги има тренд и то не един, с какво иначе ще си храни децата и купува яхтите таз индустрия, ако не извади нов тренд и не ни убеди да си купуваме нови парцали и лакове, че вчерашните са се клиширали вече !?!? Wink

Ето малко трендове - и за формата на ноктите и за актуалните цветове и за арт, за тези дето имат време и това да правят!
https://glowsly.com/fall-winter-2018-2019-nail-trends/

Аз не мога да намеря време да се изпиля, та затова ужасно стара, ужасно красива и клиширана OPI класика на ужасно дълги за моя толеранс нокти Scream Утре ги правя черни, гримирам се за последно и ги режа, дори няма да си играя да ги пиля!
https://www.instagram.com/p/Bpj6XQ6A7IY/?taken-by=agent_provocateur_maitresse

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 18:47 от Agent Provocateur

# 258
Много съм разочарована от трайността му - едва втори ден му е и вече е с оголени ръбове. До този момент лаковете на Essie винаги са ми държали по 4-5 дни. Този го купих от магазин за паралелен внос, не знам дали не е поостарял, но като консистениция си е ок.

Ако е от магазина за паралелен внос, който беше нещо като "Ниски цени" на име, и аз купих оттам едно Еси, още лятото и също не съм доволна. До вчера бях с него, издържа ми по 4-5 дни, но пък не е с добра консистенция, рядък ми е на мен. И подозирам че трият сроковете на годност, както е и с всичките други козметични продукти.
Този, който постнах на обяд на Макс Фактор също е от там, но ще видим как е като трайност. Консистенцията му беше окей.

# 259
Точно същия - Безсрамно ниски цени. Моят цвят откъм покривност е ...приличен. Тук-таме някъде прозира вторият пласт. Основата ми е Микросел, а топа е Сеш.

# 260
Денси, следвам те в Инстаграм и знам, че и твоята не е лесна.☺ Аз добре, че нямам мания по парфюмите, че щях да фалирам. Нося си 5-6 парфюма от години. Абсолютна скучнярка. 😆

# 261
  • някъде в орбита...
Дами, ако някоя от вас има на A-England Spirits of the Moors и Katherine Parr, ще съм много благодарна ако може да пусне снимка с тях един до друг? Много се двоумя за последния Gem, вече седмици, и то заради синьото...

# 262
# 263
  • София, България
Аз напоследък се опитвам сама да се рисувам, без ваденки, печати и т.н. Още не ми се получава много много, а и правя разни лесни неща.

Скрит текст:

# 264
Привет момичета, ето и нещо старичко от мен по повод Хелоуин днес /който празнува разбира се/ Simple Smile

и нещо шарено Stuck Out Tongue

# 265
Страхотна е идеята с отпечатъците!

# 266
  • на последния етаж
Днес Flormar N013:

# 267
  • Кюстендил

Страхотно Opi, но колкото и да се пробвам да му хвана красота не мога.

# 268
# 269
Избихте рибата с тези Хелоуински маникюри! Страхотни!!

И малко есен, пак Simple Smile)
https://www.instagram.com/p/BpmeYClnTO1/?taken-by=snezh007

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 18:36 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт