Лакове за нокти - 125

• 53 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • В полите на Пирин планина
От снощи съм със Зоя Арабела:

# 361
Аз съм с Габрини 348 и 334(сив)

Намерих го този 334, но в магазина изглеждаше мнооого по-различно Sad повече биеше на тъмносиво и си поръчах един на Есенс онлайн, като дойде, ако ми хареса ще го снимам:)

# 362
  • София
Да тъмно сив е, не знам защо изглежда с отенък,може би заради точките.

# 363
Нещо напоследък ме е хванала холоманията  Laughing

Изрових един стар, но никога не съм го слагала, Glitter Gal Red 3D/Holo. Който комбинирах с един друг страхотен холограм, суотчнат и преди (това при мен не се случва- да се носи един лак 2 пъти  Mr. Green) Colors by Llarowe Young Turks :

https://www.instagram.com/p/Bp9NCn0g3y5/

И двата са страхотни холота- силна дъга, на слънце са бонбон. CBL е почти one coater, докато GG  е по-редичък. Но въпреки всичко са великолепни  Heart Eyes

# 364
Много странно животно - https://www.instagram.com/p/Bp9jUxTjsLG/?utm_source=ig_share_she … hid=1bbx10i0xhpbh
На втората снимка е реален цветът. В шишето е наситено малинов със златни частици и точно затова го взех... Създава илюзията на плътен пясък, но като се нанесе няма нищо общо. Много е рядък и непокривен. Съхне уж матово, уж пясъчно, ама всъщност на нищо не прилича... Сложих два пласта топ, поне да има някакъв поносим вид.

# 365
Аз смених Арабела, защото довечера ще излизам и искам нещо по-драматично. Сложих SNB Marina:

# 366
Оох как я обичам тази Марина! Дано ми се запазят здрави ноктите да мога и тази Коледа да се барна подобаващо с нея Simple Smile

# 367
Purple, това не е никакъв отчет! Подробности, моля!

Lady Brinne, много, ама МНОГО ти отива тази драма Марина!

От мен 2-та последни, макар че в момента e 5,15 сутринта, пия кафе, слагам друг и пиша с лява... Много ефектни и блестящи, красиви дори и матирани и ми оцветиха ноктите (най-вече оранжевият) през 1 слой база #бясна

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 22:02 от Agent Provocateur

# 368
  • Gone with the wind
Лейди, тази Марина ме подсети да погледна кога ще е кибер уикенда на СНБ - другата седмица ще да е Simple Smile

# 369
  • Някъде там
Много харесах този лак и ще ходя да го издирвам сега

# 370
И аз съм с Марина от няколко дни  Laughing
Скрит текст:

# 371
  • някъде
Красоти Heart Eyes
Beauty expert ще имат ли промоции? Много искам Зоя дрийм Simple Smile

# 372
Благодаря. Агент!

Осмичка го е снимала много по-добре, макар че на ярка светлина частичките личат, а като е по-умерена - изглежда почти черен.

Къде има Зои? В beauty1 почти няма вече.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 16:11 от Lady Brinne

# 373
Ааа, то и аз не съм го снимала както трябва, отделно съм се лакирала ужасно.  Simple Smile Тя си е трудна за снимка Марина, на живо е много по-красива Heart Eyes

# 374
Марина за мен е кралица на драмата, на по-дълги бадемови нокти много се харесвам с нея (казало скромно телето Joy )
Агентче, то няма много, кърмим се яко и не ми остава ред да се лакирам... Инак се радвам на пълната къща Heart Eyes
Иначе днес в DM за моя радост открих че са пуснали на trend it up маска за ръце (в найлонови ръкавици) - изпробвах я току що, ръцете ми са в потресаващо състояние, нацепени до кръв, ще пиша има ли ефект; също са пуснали памучни ръкавички, отдавна си търсех да си мажа ръцете с крем и да слагам ръкавици през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт