Лакове за нокти - 125

• 53 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там
Лейди,благодаря за информацията .
Имате ли мнение за този продукт?
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938116280/
SNB Масло за терапия на нокти 15 мл .
Очаквам и зимния крем на SNB , преди години имах един техен и много го харесвах.

# 391
Наскоро в салона ми капнаха от маслото за кожички с манго, то беше хубаво и като цяло мисля, че са им качествени продуктите, аз бих пробвала.

Имам въпрос - възможно ли е върху обикновен лак да се нанесе гел топ лак, като целта е по-голяма издръжливост на маникюра?

# 392
Lemy, взех Актив мама на Допел херц. Пия от скоро та нямам все още видими резултати, ще видим де.

# 393
Аз съм нанасяла гел топ с печене върху обикновен лак и лака се набръчка. Въпреки, че изчаках часове да изсъхне. По-добре е като базата е с изпечен гел. Тогава много бързо изсъхва лака отгоре и стои много гладко и лъскаво.

# 394
Много красиви маникюри сте показали на последните страници. Марина много ми хареса и ще я поръчам.

Счупих един нокът и се наложи да ги скъся до дъно. Cry

# 395
Вчера сутринта намазах тази много красива Формула Х, но няколко часа по-късно се затриха ръбчетата (вярно, че чистих, ама все пак!), та я покрих набързо с един слой от Пикчъра, докато си пиех следобедното кафе.

Purple, сподели после за маските! Точно 3 дни студ и вятър и ръцете ми са в кошмарно състояние!

Криси, на мен най ми легна на сърцето матовия ГР, после Шанела - чудесно ти стоят!

По-добре е като базата е с изпечен гел. Тогава много бързо изсъхва лака отгоре и стои много гладко и лъскаво.
Потвърждавам!

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 15:51 от Agent Provocateur

# 396
Aria, пробвай 8в1 на Евелин - заздравител и арганово масло. Аз само с тях успях да си оправя ноктите. Сега горе долу имам малко нокти, започнаха да растат.
Ето един лак котешко око от мен Simple Smile

# 397
Кажи, че не е гел и не струва 10000 лв! Satisfied Направо казвай кой е? Smiley

# 398
За съжаление прерових целия интернет, питах къде ли не.. и такъв обикновен магнитен лак с този ефект няма.. поне тук в България никой не е чувал за такова нещо.. Sad и си поръчах магнитен гел-лак от Алиекспрес за 1 евро Grin много ми беше мерак да пробвам такъв ефект Simple Smile

# 399
  • София
Приказни цветове! Лилавото ме побърква като цвят - като малка го мразех много, а сега ме разтапя от кеф.
Моите нокти никога не са били толкова зле. Не знам какво да правя. Пия витамини, мажа с какво ли не, но се лющят от средата на нокътя. Вегетарианството явно не винаги ми се отразява добре, а другата седмица започват пости. Не ми се мисли докъде може да стигне това с ноктите, може би е добре да си видя желязото как е, но ме е страх от резултатите...

# 400
  • Варна
Прекрасни маникюри на последните страници, няма да изброявам, за да не пропусна някого. Чета ви в движение. Моите нокти и ръце са в повече от безобразно състояние. Скъсих всичко до дъно по принуда, почнах да мажа по схема преди седмица с Nail envy за сухи нокти, но даже стана по-зле. Сега сме на път и не извършвам домакинска работа. Сякаш има леко подобрение.
От мен малко италианско похождение. Снимките не са мои, но сайтът на Кико не дава линк към конкретния цвят.

# 401
Имам въпрос - възможно ли е върху обикновен лак да се нанесе гел топ лак, като целта е по-голяма издръжливост на маникюра?

Може, но: (1) обикновеният лак трябва да е добре изсъхнал и (2) трябва да е топ гел лак с лепкав слой, защото тези без лепкав слой се "отдръпват" от обикновения лак= изглеждат "на дупки"

# 402
  • София
Нещо скромно от мен на фона на красотите, които видях Grinning

# 403
Harpalike, пробвала ли си да мажеш протеинова/кератинова маска за коса върху чисти нокти? Някога едно от момичетата в темата за професионалните продукти, мисля, писа, че кератинът в косата и ноктите е сходен и продуктите за коса с него помагат и на ноктите. При мен определено се усеща ефект.
Иначе, Микросел, като терапия, ама него вероятно си го знаеш.

# 404
Harpalike, не зная за желязото, но си виж и Б12, че обикновено и там много гърмят вегетата.

Общи условия

Активация на акаунт