Лакове за нокти - 125

• 53 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм с красивата Екстраваганца, която седи ужасно на моите ръце Laughing Много мразя някакви готини лакове да не ми отиват на мен Crossing Arms
Скрит текст:

# 121
  • София
Ама, Осмичке! Няма такова нещо, супер си!

# 122
И на мен ми харесва как то стои Heart

Аз с един нюд-бъркоч Grinning https://www.instagram.com/p/BpR4mnRC0wp/?utm_source=ig_share_she … hid=1xurgigysu4hk

# 123
Момичета, лакът е много хубав, но нюанса седи кофти на моя тен. Но ще го понося де, защото е красив Simple Smile

# 124
  • София
Осмичке, много добре ти стои.
Арабеск, много е нежен "бъркоча"Blue Heart

# 125
  • на последния етаж
Днес Rimmel 203 Lose Your Lingerie:
Oh, че си чудна! Има ли лек розов оттенък или аз съм за нови очила?
Има, има лек розов оттенък, нямаш нужда от очила.  Mr. Green
Прекрасни Agent Provocateur, Осмичка, AraBesqUeHeart Eyes

# 126
Осмичка, подкрепям съфорумките - и според мен ти стои чудесно този цвят.

# 127
Осмичка, +1 че лакът е страхотен и ти стои добре. Дай му шанс да свикнеш с него Wink

# 128
  • Varna, Bulgaria
Първите ми два лака на A-england, от мерак да ви ги покажа ги снимах буквално пред офиса на Еконт 😂

# 129
  • София
и сега очакваме,като се прибереш вкъщи да се лакираш с тях Wink

Осмичка, и на мен ми харесва как ти стои лака.

# 130
# 131
  • В полите на Пирин планина

Прекрасен е! Колко силен и наситен цвят. Two Hearts

Бояна, честити придобивки.

Осмичка, чудесно ти стои Екстраваганца-та, макар че и аз имам предубеденост към този нюанс.

# 132
  • Reasonford Manor
Момичета, лакът е много хубав, но нюанса седи кофти на моя тен. Но ще го понося де, защото е красив Simple Smile
Жестоко ти седи,  не мога да допусна, че този лак може да седи кофти на някой - всичко е в нашите глави, да знаеш. Heart Eyes

ScreamCupid
 Как се нарича този нюанс ? Deep cool pink/purple - демек?? Joy Боровинково, от онези безбройните американски разновидности, кренбери, примерно Grinning

И едно прелакиране тази сутрин, което уж е с цвят, който ми отива, но и аз като Каталано катo си погледна ръцете все едно съм ги извадила от памперса... За капак е гнусно и студено!
https://www.instagram.com/p/BpR5SkuAqsj/?taken-by=agent_provocateur_maitresse
Trollface TrollfaceTrollface

# 133
Осмичке, разкошно ти стои! И не го казвам само , защото ми е любимият лак ЕВЪР! Прости цветът е много неутрален в моите очи - нито топъл, нито студен... нито твърде светъл, нито твърде тъмен и стои прекрасно на 90% от жените!

Написах ти ферман в ИС, но и тук да кажа, че този цвят и финиш са умопомрачително твои!

ScreamCupid
 Как се нарича този нюанс ? Deep cool pink/purple - демек?? Joy Боровинково, от онези безбройните американски разновидности, кренбери, примерно Grinning

И едно прелакиране тази сутрин, което уж е с цвят, който ми отива, но и аз като Каталано катo си погледна ръцете все едно съм ги извадила от памперса...
https://www.instagram.com/p/BpR5SkuAqsj/?taken-by=agent_provocateur_maitresse
Trollface TrollfaceTrollface
Grinning Grinning Grinning
"Peaseblossom A Fairy, officially described a violet red hologram..."
"Peaseblossom a Fairy, un joli rouge/rose opaque...."
"Лак Для Ногтей A-England Peaseblossom A Fairy  - цвет: розовый, фиолетовый, фуксия"

Майстор Тричко покри лайня... пардон, благородно карамеленото ОПИ с един пласт от още по калн... пардон изтънченото ПП. Повече цветен контраст ми трябва, знам си аз, ама и за дрехи и за нокти все залитам към универсално скучните коричневато-буро-малиновые Trollface TrollfaceTrollface

PS
Първите ми два лака на A-england, от мерак да ви ги покажа ги снимах буквално пред офиса на Еконт 😂

Супер стилно съчетание на цветове! Със кеф да си ги носиш!

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 16:47 от Agent Provocateur

# 134
  • Reasonford Manor
Trollface "розовый, фиолетовый, фуксия" Sunglasses Ооо, Тия са ми "любимите" евър, с тях се чувствам мангасар на кон, но пък са толкова красиви на чужди ръце!

Аплауз, майстор Тричко Heart, като очи на рижав котарак са ти ноктите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт