Лакове за нокти - 125

• 53 823
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, какъв цвят лак е модерен тази есен/зима?

Лутам се в моите тъмни ,златни ,есенни цветове,клишета са ми малко .... чудя се има ли тренд конкретно за тази зима и какъв е.

# 181
  • Стара Загора
Миналата седмица в Турция попаднах на някаква нова серия на Golden Rose Diamond Breeze и много ме впечатлиха. Взех от двата налични цвята. Снощи се лакирах с оранжево-бронзовия, разкошен е! Текстура, покривност, нанасяне, блясък, финиш. Частиците му изглеждат като скейл. Веднага ми напомни на колекцията Fire & Ice на Zoya, конкретно цвета Tiffany. Не бих погледнала точно тази гама преди, обаче сега започнах да им обръщам внимание. Simple Smile

# 182
  • София
Много са красиви ☀
Сестра ми ходи до там и я помолих да ми вземе. Други цветове де Simple Smile Но не ги е намерила.

# 183
Много интересно изглеждат наистина Blush

За актуален конкретен цвят не знам... Струва ми се, че тук не се влияем от модата Joy Или по-скоро си я създаваме сами в темата, един като се лакира с някое готино червено например и после още 5 човека се вдъхновяват след него Grinning

# 184
Много интересно изглеждат наистина Blush

За актуален конкретен цвят не знам... Струва ми се, че тук не се влияем от модата Joy Или по-скоро си я създаваме сами в темата, един като се лакира с някое готино червено например и после още 5 човека се вдъхновяват след него Grinning
Да ,вие сте новаторски ,дизайнерски настроени ,затова ми беше интересно дали има нова тенденция в цветовете.

# 185
Разкошен е, пуснат ли ги тук ще съм първа за този Simple Smile)

# 186
Не знам, ама днес от сутринта застанах пред кутията с лакове и съм в неведение какво да си избера като цвят...

Ивче, а златното какво е?

# 187
  • София
Като сте рекли кафяво...
Colours by Llarove Mocha Grande

# 188
  • София
Миналата седмица счупих един нокът до живеца и от яд цяла седмица не се лакирах. Ппсле ми дойде музата и бях така

# 189
Нещо, което ми е коледно, ама не измислих друго.. https://www.instagram.com/p/Bpbm1AbCXHT/?utm_source=ig_share_she … shid=wk76g4utkvvh

# 190
  • някъде
Агентче,  как можеш да си помислиш, че си досадила?! Но много те моля пускай тези красоти в нов пост, а не редактирай стар, защото ако не се бях върнала да видя нещо на предната страница нямаше да видя, че си допълвала Hug
И на мен тъмния лак на Ивчето ми хареса повече /с нетърпение чакам да го покаже/, въпреки че и светлият е страхотен Hug..... ще чакам да ги пуснат и при нас Heart Eyes
Аз съм с този хубавец, но изобщо не е толкова син, а е по-скоро сив http://natalia-lily.blogspot.com/2016/04/golden-rose-ice-chic-nr-60.html
влюбих се в този http://natalia-lily.blogspot.com/2016/05/golden-rose-ice-chic-nr-22.html

# 191
  • Варна
D S, страхотен е този синьо/сив GR! От Лили ли мога да го намеря?

# 192
Трябва да го има. И аз ще го търся. Много е готин.

DS, сетих се, че ГР имаха златен лак с по-едри частички, от Jolly jewels серията. Погледни ги ако искаш.

# 193
  • някъде
Нямаме Лили. От един магазин за козметика го взех, но вие погледнете там, където продават лакове на ГР.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 22:52 от D S

# 194
  • Стара Загора
Златния глитър е Essence Make it golden. Един стар мой любимец. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт