Лакове за нокти - 125

• 53 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Това не е ли сайта им за салони/маникюристи? Доколкото разбрах на другият сайт може да се поръчва от крайни клиенти.

Lemy, явно 20% е било намалението за Черният петък. Ще изчакам да видим какво ще е в края на месеца. Ако се поръчват по 1-2 лака не си заслужава, но аз съм си заредила количката и с топ лак, база, олио.... голяма сметка излиза, та и 20% пак е нещо... ако изобщо има.
На 8ми март даже нямат пост във ФБ Grinning
Не е за салони. Правиш си регистрация и там пишеш частно лице /или нещо такова беше/. Ще ти се обадят да потвърдиш и ще ти активират акаунта. Аз нямам салон, но имам регистрация и си поръчвам. Simple Smile

# 286
Ок, благодаря, ще се пробвам пак. При регистрация, дори на клиент, искат задължително да пишеш име на салон/фирма.

# 287
  • София
Това OPI на моите нокти издържа 4 дни
Но май трябват 3 слоя.

# 288
  • Reasonford Manor
Нали! Simple Smile
Това хелоуинският пърформанс ли е? Broken Heart

# 289
  • София
Моля,светнете ме.При регистрация на сайта на a-england в полето за адрес в англия(адрес на превозвача),къде да напиша номера с който получаваме пратката в Бг.И правилно ли разбрах,че доставка до адрес в Англия безплатен.

# 290
В адрес 2 се записва номера.
Да, доставката до адрес в Англия е безплатна.

# 291
2 съфорумки назад споменаха Еси и останах с интересното впечатление, че са очаквали лаковете да бъдат с идеални формули и/или еднослойни, само защото били Еси. Няма такова нещо, Еси имат и чудесни лакове и пълни боклуци, дето и на 3 слоя не приличат на нищо. Както и OPI не са идеални 100%  (скоро имаше и голямо разочарование от първото купено ОПИ)
Аз споменах Еси, но не помня да съм писала, че очаквам идеална формула и/или еднослоен Simple Smile . Повече бях разочарована от трайността му, защото при другите ми лакове Еси ръбовете се оголват към 5тия ден чак. Апропо, заинатих се да не го махам да видя колко още ще се оголят ръбовете. Вече ми е 5 ден и ръбовете не са много повече оголени, но определено си плаче за смяна.

# 292
2 съфорумки назад споменаха Еси и останах с интересното впечатление, че са очаквали лаковете да бъдат с идеални формули и/или еднослойни, само защото били Еси. Няма такова нещо, Еси имат и чудесни лакове и пълни боклуци, дето и на 3 слоя не приличат на нищо..
Аз споменах Еси, но не помня да съм писала, че очаквам идеална формула и/или еднослоен Simple Smile . Повече бях разочарована от трайността му, защото при другите ми лакове Еси ръбовете се оголват към 5тия ден чак.
Извини ме, чета форума на червен светофар най-често, затова и писах, че съм останала с впечатлението... При мен поне няма марка, която да е с еднаква трайност при различните цветове/финиши. Абсолютно няма значение за колко евтина/скъпа марка лак говорим. По скоро комбинациите от основа и топ ми удължават живота на лака. Също така съм почнала да запечатвам свободния край дори с основата освен с топа и определено по-трудно се затриват връхчетата така!
Много доволна напоследък от топа на Glisten & Glow - 6 мес. отлежаваше по чекмеджетата ми преди да го опитам Roll Eyes Трябва да си извадя и да си довърша и базата/топа/обезмаслителя/маслото на Cuccio, не бяха никак лоши!

Вчера този цвят беше на дългите нокти още Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 14:30 от Agent Provocateur

# 293
Мале мале 😍 Агентче, много ти е хубава Злодеидата! И моята искаше да е Злодеида, но късно се сети и не успях да поръчам костюм. Беше като теб- Катрина. 😜

# 294
  • Reasonford Manor
Жестоки сте , Агент💞 Впечатлена съм!

# 295
Ох, Агент, страхотни сте просто!
Скрит текст:
Изобщо из целия щат се радвах на много яки Хелоуин украси.
Няма грижи. Обикновено при мен лаковете от една марка се държат по един и същи начин, слагам ги с определено комбо база-топ, горе-долу съм нацелила кое комбо е най-издръжливо. И понеже и другите ми Есита са от същия тип шимъри, затова имах подобни очаквания.
От вчера:
Скрит текст:

Значии, при прясно избутани и намазани кожички, тъпият палец пак е цъфнал. Triumph

# 296
Едно Опи което Ивчето показа, и много ми хареса:

# 297

Скрит текст:
2 съфорумки назад споменаха Еси и останах с интересното впечатление, че са очаквали лаковете да бъдат с идеални формули и/или еднослойни, само защото били Еси. Няма такова нещо, Еси имат и чудесни лакове и пълни боклуци, дето и на 3 слоя не приличат на нищо. Както и OPI не са идеални 100%  (скоро имаше и голямо разочарование от първото купено ОПИ)

По-скоро коментирахме, защото сме ги купили от един магазин за по 5-6 лева (3 пъти по-евтино от цените в Лили или ДМ) и като сравнение:)

Малко като за Св. Валентин:

Скрит текст:

Нещо не мога да си хвана ръцете добре на снимка, нито цветовете - но това е Grinning

# 298
Арабеск, би ли споделила кой номер е белият Перфект ?

# 299
  • София
Търсих си сив лак и на светлината в магазина ми се видя такъв, а всъщност е бебешко син Simple Smile
Трудно се купуват гримове на това бяло осветление!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт