Лакове за нокти - 125

• 53 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Наистина изглежда сив Satisfied

ant, номерът е 543, но не е снежно бял. По-скоро е мръсно бяло наживо Smiley

# 301
  • София
Скрит текст:
Ох, очите ми останаха в последните страници ♥ Нещо напоследък с нищо не се харесвам....Писна ми от ваденки, писна ми от камъчета. Вчера пробвах розов брокат, но и на него намерих кусур, та днес семпло и май ми харесва Laughing

А на мен ми останаха очите в това чудо ❤
Кой е лака?

Благодаря, лакът е flormar pearly pl 432, а на безименният е catrice luxury 05 plum fiction
Аз ударих на камък с намирането на Флормара, та ако дадете идеи за такова лилаво, цена няма да имате. Нали знаете какво е, когато лакозависим си навие на пръста за определен цвят какво е....Smile

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 09:05 от bubanka

# 302
Juls, Оpi "Suzi and the seven Dusseldorfs" е подобен доста...

Franie - много е красив в синьо, на мен ми лежат на сърце. Миналата есдмица си купих поредните 2... май са 3 светло сини Flushed

Леми - чуден!

Мале мале 😍 Агентче, много ти е хубава Злодеидата! И моята искаше да е Злодеида, но късно се сети и не успях да поръчам костюм. Беше като теб- Катрина. 😜
Хубаво ми е маймунчето, а ако не беше и толкова чепато... Simple Smile
Иначе костюмът на Злодеида е мой и тя ми го приватизира и поприхвана с безопасни и ластици, креативно е детето, не се спира от дребния факт, че е 4 размера по-голям костюм, та отнемай къде бях аз Катрина Simple Smile)
Покажете и вие снимки де Simple Smile поне на малките!

Г-жо Вейдър - хареса ли ви, починахте ли си, успяхте ли да си купите всичко, което си бяхте набелязали Simple Smile

Каталано, а да беше видяла банята след като си свалих мазилата от муцуната съвсем щеше да се впечатлиш! Simple Smile))

Oще един ориентир за актуалните за сезона цветове са колекциятa нa Пантон, базирана на модните шоута. Апропо, рускините вече си направиха лаков маратон през Октомври в Инстаграм с тези цветове.
#pantone_fall2018

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 21:52 от Agent Provocateur

# 303
  • София
Мерси, Агент. Ще го погледна Blue Heart

# 304
Интереси цветове за сезон есен-зима Grinning

# 305
  • София
Дъщеря ми най-сетне изяви желание да бъде с маникюр и сега имам нужда от съвет какъв несесер да й взема. От Алиекспрес стават ли?

# 306
  • София
Franie,този цвят да ли това което търсиш?На 2 слоя и е без топ.
Габрини 334

# 307
  • Gone with the wind
Новият gem  на A England,. Нещо не съм въодушевена, надявах се, че ще пуснат Ан Болейн след като отново е налична. Но съм влюбена в стария!

# 308
  • София
Натуся, благодаря! Търся светло сиво и без лъскотийки.

# 309
Смятам да пропусна джема този месец. Мисля да си поръчам Anne Boleyn и Anne of cleves, но за да ми излезе по-изгодно ще ги поръчам заедно с основата и топ лака от хармониите. Някой пробвал ли ги е?

В момента съм с Katherine of Aragon. Нямаше слънце за да направя по-хубави снимки.

А ето и суочове на колекцията Burne-Jones's Pygmalion:

# 310
  • В полите на Пирин планина
Едно лъскаво Габрини от мен:

# 311
  • Gone with the wind
Диди, и аз като теб ще направя с Ан Болейн, но ще я взема със Сейнт Джордж. Лошото е, че вече съм затрупана с бази и топове, но ще дойде и техния ред.
В момента и аз съм с Katherine of Aragon и цял ден си й се радвах на слънце. Мъжът ми пак ме обяви за луда, че освен да съм си гледала ръцете, друго не съм била правила.

# 312
  • Reasonford Manor
Каталано, а да беше видяла банята след като си свалих мазилата от муцуната съвсем щеше да се впечатлиш! Simple Smile))
Simple Smile)) Е красотата иска жертви,  едно мазало се преживява.Simple Smile

quetzal green Ох беееее! Sunglasses

# 313
Агент,
Скрит текст:
Всичко беше супер. Масачусетс е много красив щат, и в предградията, и на село, и в Бостън много ми хареса. Разочарована съм от Ню Йорк - едно голямо гето.

Значи, веднъж да сътворя нещо красиво и ще му се *** мамата - наложи се да търкам яко без ръкавици и Кикото започна да пада на люспи. За капак строших един нокът от маникюра, който толкова пазих (пораснал покрай последния гел лак), и се наложи да намалям всички нокти. Triumph Triumph Triumph

# 314
Дъщеря ми най-сетне изяви желание да бъде с маникюр и сега имам нужда от съвет какъв несесер да й взема. От Алиекспрес стават ли?

Несесер за какво?

Натуся, откъде купуваш Габрини? Виждала съм единични бройки в един магазин за 1 лев и бях купувала едно много красиво бляскаво червено, но го затвориха (магазина). /цветът в скрит текст/

Скрит текст:
https://beautycosmetic.biz/images/GabriniBrilliantNailPolish.jpg - номер 4 е страхотен цвят!

Общи условия

Активация на акаунт