Лакове за нокти - 125

• 53 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
# 331
От мен OPI Black Dress Not Optional, което в бутилката е черно с много фин сребърен шимър, на нокти е една идея по-притъпен, като ми се искаше да е по-видим и го матирах с идеята да подчертая шимъра в него, но за моя огромна изненада, матиран лакът е просто черно Flushed За пръв път ми се случва нещо подобно, по принцип колкото пъти съм матирала лак с шимър, перлен или друг вид завършек, различен от крем и желе, крайният резултат е по-видим шимър/скейл частици и т.н., сякаш всяка частица е уловена, но тук случаят не е такъв. Занапред ще знам да го нося с плътен пласт топ лак, защото матово черно си имам Trollface

Осъзнах, че цяла седмица нося парфюма La Petite Robe Noire в комбинация с въпросния Black Dress Not Optional, съвсем несъзнателно съм избрала тази комбинация-закачка Simple Smile

Вчера сложих OPI Sleigh Ride For Two в комбинация с един безобразно кичозен глитър на Morgan Taylor на безименните пръсти, надявам се да успея да снимам утре и да покажа Simple Smile

# 332
  • Варна
Ако е към мен въпросът- нямам надежден магазин като Сефора на разположение, в Дъглас и БЗ често са прашлясали повечето продукти, на OPI вносителите се смениха н-на брой пъти. В магазинчето, което първо почнаха да ги предлагат във Варна последно като пазарувах, продавачката нямаше идея какво продава, камо ли колекции, цветове и т.н. Пазарувам при пътувания, поръчвам от чужбина, само определени неща поръчвам от Нотино. Изчерпала съм “доверието” си към БГ дистрибутори и търговци.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 17:25 от Blue Turquoise

# 333
Върху матовия топ можеш спокойно пак да сложиш стандартен любим топ и ще върнеш оригиналния вид на лака!

# 334
  • София
От мен синичко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 335
  • Стара Загора
Golden Rose Diamond Breeze 04 Plum sparkle Yellow Heart

# 336
  • Reasonford Manor

# 337
  • В полите на Пирин планина
Страхотни четири маникюра на последната страница! Heart Eyes

# 338
Някой питаше за лакове Габрини. Има в магазин за препарати и прочее на Стамболийски близо до ъгъла с Димитър Петков, до аптека Медея. Бяха намятани в нещо като кошница заедно с ГР, цена не видях

# 339
  • София
Аз съм с Габрини 348 и 334(сив)

# 340
# 341
Толкова го чаках и го дебнах този Almond beze на Masura, така се израдвах, като го заредиха пак в унгарския магазин, и такова жестоко разочарование...  #Cussing out

На горната лява снимка е лакът, както е представен в магазина, на долната лява - така, както изглежда реално на ноктите ми, а вдясно е изобразено моето усещане от цялата ситуация  Cry.

Скрит текст:

Ако някой се сеща за ТАКЪВ цвят като на рекламната им снимка, моля да свирка. Да е НАИСТИНА ТАКЪВ.

# 342
Имам я масурата, даже май бях показвала снимки сравнение с PP Merge. Не ми е изглеждала чак толкова тъмна, колкото е на твоята снимка, ама пък и суотча е на рускиня, та нищо чудно...

Ето сравнение с Merge, който поне на мен ми изглежда като рекламната снимка на Масурата:

https://instagram.com/p/BGUhjjeDOCu/

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 14:17 от nadia23

# 343
Имам я масурата, даже май бях показвала снимки сравнение с PP Merge. Не ми е изглеждала чак толкова тъмна, ама суотча е на рускиня, та нищо чудно...

Ето сравнение с Merge, който поне на мен ми изглежда като рекламната снимка на Масурата:

https://instagram.com/p/BGUhjjeDOCu/

Хе, то така излиза, че аз, имайки Merge (дали да не си поръчам още един да ми се намира? Laughing), си имам това, което искам, и е нямало какво толкова да я копнея пустата Масура.

Просто не разбирам и аз защо е толкова тъмно това чудо сега, освен да направя заключение, че не са им последователни резултатите от смесването на един и същ цвят... Тъмносив е моят, няма грам бежово в него видим, ама грам. Ех, беда, дето вика Мечо Пух...

# 344
По-тъмен е от Merge определено, ама на твоята снимка направо ми бие на графитено сиво...

От мен един стар Colors by Llarowe- If You Dare:

https://instagram.com/p/Bp4R_1lAIJ4/

Общи условия

Активация на акаунт