Лакове за нокти - 125

• 53 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Нетипично за мен:

Малко е нещастен, защото е на една седмица. Бях решила да го махам за вчерашното интервю, но нямах време да прелакирам и го оставих.

# 421
  • София
Скрит текст:
Нетипично за мен:

Малко е нещастен, защото е на една седмица. Бях решила да го махам за вчерашното интервю, но нямах време да прелакирам и го оставих.

Кой е лакът на показалеца и малкия пръст, г- жа Вейдър? Благодаря.

# 422
Лаковете на SNB като всички други при едни са трайни, при други не са. При мен от различни марки едни и същи лакове веднъж са супер трайни, веднъж падат за един ден, явно е до период и състояние на плочката.
Можете ли да ми препоръчате лак за предпочитане SNB в цвят патладжан (aubergine), да използвам намалението... Защото си купих такова яке и ми подариха такъв часовник, да си завърша визията (не че косата ми не е в почти същия цвят, ама то кога ли лилавото ще ми дойде в повече на мен Joy )
Сигурно имам подобен цвят в кутията, ама не съм сигурна Joy

# 423
BU 2, лакът е Golden rose Color Expert, но не помня номера му. Довечера ще погледна и ще се редактирам. Иначе е светъл крем, няма шимър.
Едит: Лакът е с номер 98.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 19:51 от Г-жа Вейдър

# 424
Веднага ти давам предложения за патладжан. Моят най-любим е OPI siberian night, на пръв поглед е почти черен, но определено си е лилав.  Това е лака, за който най-често са ме питали кой е. Другия патладжан е пак на OPI viking in a vinter vonderland, той е малко по светъл. И на Флормар едни готин, номера е 492.
Скрит текст:

# 425
Мерси, Ари, Сибирските нощи го имам и са ми любими. Иска ми се нещо малко по-светло и с ефект... Ще погледна и другите два... Kissing Heart

# 426
  • София
Една от представите ми за зимен лак, но няма хващане този цвят, а и го матирах.

# 427
Вдъхновена от Криси и нейните матове матирах чудно лъскавия, класически, стар Опи Malaga Wine

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 23:08 от Agent Provocateur

# 428
  • Germany
Чудна си, Агент! 😍
Аз съм много недоволна от черните Манхатъни. И двата оголиха връхчетата още снощи, т.е. на втората вечер. Тая сутрин ги ремонтирах, ама сега отивам да сменям лака. Още не съм намислила какво искам...

Относно СНБ, някой беше показвал в минали теми едно бледо розово, което много ми хареса, но не съм го записала. Дали да не беше Цветан... моля, ако някой се сеща, да покаже. Отворена съм и за други предложения на марката (имам всички холограми без Антония, както и Ралица, Велислава и Искрен). 🤗

# 429
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528/2 … ype=3&theater

Тъмния лак е Gabrini Elegant 320, а другия Trend it up - Terra Attitude 020. Декорацията е ваденка. Всичко е матирано с топ лака на Perfect.

Последна редакция: ср, 14 ное 2018, 08:16 от Бубе`

# 430
От колко часа започва Кибер уикенда на Снб?

# 431
  • На планетата Земя
Леми, това ми отговориха:

Здравейте, от полунощ в петък, технически погледнато - събота.

# 432
Благодаря, предполагам, че е от 0.00 часа в събота. Е сега какво, трябва да дремя до нощес, за да поръчам нещо....Confused

# 433
За кой уикенд става въпрос? Сега или покрай черният петък (24ти)?

Едит: видях кога е - 17ти и 18ти.

# 434
https://www.instagram.com/p/BqH9b2xDeud/ Този миналата зима гобях слагала веднъж и не ми хареса, сега вече го харесвам Smile

Агент, лъскав ми харесва повече Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт